Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O man šiemet, kaip tik nelabai kas elektrinasi. Anksčiau plaukai baisia elektrindavosi, o šiemet net keista, kad ne. Dar žiemos pradžioj gal trumpesni buvo, bet dabar jau pakankamai ataugo.

Ristina, man gražu. Lyg ir neatrodo mažas, gal jaučiasi nešiojant.

Atsakyti

laikausi gerai, dienas skaičiuoju, laukiu greičiau jau  :rolleyes: . O tu gali ne tik pavydėt, o ir į tą laivą įšokt dar  :mirksiukas:

Pinta, perskaičiau "..į lovą šokt" :lol:  net pagalvojau, nu nieko sau, siunčia tiesiai prie reikalo

Tai gali toj lovoj šokinėt kaip nori ir kiek nori :D Netyčiuko vis tikiuosi, nes vyras nesiryžta jau man vaikų dovanoti :umn:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 23 vasario 2017 - 12:00

Ristina, labai gražus baltukas, kodėl nenešioji, dailus labai, gaivus, subtilus :wub: :wub: :wub:

Labai gražių tada man babinaičių parūpinai, leliukiškiems rūbeliams :wub:

Atsakyti

Aš norėjau kad megztukas ant manęs atrodytų kaip ant tos mano "bobos" :D Pagal cm, tai normaliai. Nemažas.

Atsakyti

mezgiminis klausimas

maniškio rankos pagal kūną yra plonokos o aš standartiškai kažkaip akių uždėjau reglanui, nu ir gavosi kad po pažastim dar teko dadėt, kūnui pats tas bus o va rankovės platokai atrodo, galvoju o jei aš surinkčiau tas akis po pažastim ir pamegzčiau trumpintom eilėm pirmyn atgal vis po viena akelę pridėtą sumegzdama?normaliai gautųsi ar kokia nesamonė būtų?

Atsakyti

Restar, gal ir pakyla galvutė, bet tikrai ne todėl,kad nuo apačios megztas :D Ten kita bėda, buvau per daug išėmus pažastį ir net iš ttrijų kartų mezgant galvutei man neliko pakankamai mesos iki pat viršaus, ji tiesiog yra per siaura ir per ilga, bet aš tikiuosi, kad alpaka prasinešios ir prasitampys, nes ir pačios rankovės tokios aptemptokos.

Kalbant apie Dropsus, man asmeniškai žymiai geresnis siūlas alpaka, negu silk alpaka, nes ta tikrai labiau burbuliuojasi....

Nuoširdi, jeigu tu žinotum ko nori, aš galėčiau pažiūrėt savo taške, ten jau tikrai gerokai prapirkta, bet tikrai dar galima rast ką išsirinkt :) bet to, babininiai siūlai nebūtinai turi būt Marytės plauko storumo, yra net ir labai storų babininių. Aš, kaip ir Ristina, jau kažkaip pradedu pasikliaut savo nuojauta dėl siūlo kokybės vien pažiūrėjus ir pačiupinėjus, o bet tačiau, būtent šitie babininiai "noneimai" ima ir dažnai labai maloniai nustebina savo kokybe gerokai pralenkdami kainą :)

Atsakyti

Ristina, tavo to megztuko tik vienas minusas - JIS BALTAS, o šiaip tikrai viskas su juo gerai :D 

Atsakyti

nu bet galvoju galvoju, mano galvoj nesusidėlioja kodėl per daug išėmus pažastį rankovės galvutė per siaura ir per ilga gaunasi

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 23 vasario 2017 - 13:07

nu bet galvoju galvoju, mano galvoj nesusidėlioja kodėl per daug išėmus pažastį rankovės galvutė per siaura ir per ilga gaunasi

Nu todėl, kad pažastis per didelė :D

Atsakyti

Todėl, kad neproporcinga viskas, jei per daug išėmiau pažastį, tai reikėtų platesnę rankovę megzt :)

Aš užsidiskutavus, nepagyriau Kapseikos kapseikiško kudliaus, kaip visada išskirtinis ir savitas daiGtas ir labai idomu, kaip atrodo ant gyvo žmogaus, ne ant stulpo :D

qqtės dryžiuko visas cinkelis, kad jis ne visas dryžuotas, labai gerai atrodo :super: o minusėlis irgi tas pats, kad baltas :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 23 vasario 2017 - 13:21

Nuoširdi, jeigu tu žinotum ko nori, aš galėčiau pažiūrėt savo taške, ten jau tikrai gerokai prapirkta, bet tikrai dar galima rast ką išsirinkt :) bet to, babininiai siūlai nebūtinai turi būt Marytės plauko storumo, yra net ir labai storų babininių. Aš, kaip ir Ristina, jau kažkaip pradedu pasikliaut savo nuojauta dėl siūlo kokybės vien pažiūrėjus ir pačiupinėjus, o bet tačiau, būtent šitie babininiai "noneimai" ima ir dažnai labai maloniai nustebina savo kokybe gerokai pralenkdami kainą :)

Nuoširdžią traukia pastelinės/leliukiškos/neryškios spalvytės :wub:, galvoje sukasi 1000 idėjų :)

Dukrytė virbaliukus jau nupirko :wub:

Atsakyti

Nuoširdžią traukia pastelinės/leliukiškos/neryškios spalvytės :wub:, galvoje sukasi 1000 idėjų :)

Dukrytė virbaliukus jau nupirko :wub:

Nu tai kai tos idėjos susisuks bent iki 10, tada sakyk :D Jei nori iš natur vilnų, yra labai faina šetlando vilna ir spalvos labai gražios, tiesa, jau likę nebe daug pasirinkimo ir sakė, kad nebeveš jų.... 

Dar tikrai yra pilkai rožinės vilnos kažkokios, aš turėjau visą babinaitę, iš likučio neseniai gadget rodė liemenę nusimezgusi, bet ji nėra labai švelni, tokio kutenimo turi, kaip vilna.

Atsakyti