Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, su draudimu 41 eur zmogui. Bilietai įskaičiuoti. Jau 12 km suvaikščiojom. Vaikams ryte šalta pasidarė, tai pasiėmėm bilietus ir atsiskyrėm nuo grupės vidury ekskursijos. Muziejui sušilom, bet pasirodė, kad iki mūsų bilietų pradžios dar pora valandų beveik. Išėjom pasivaikščiot. Gavosi nekuklus ratas.

Knygų mugėj nebuvus.

Šarange, grožių primezgei (jaučiuosi luuuzerė su savo nepavykusiais, nes švarko apačią teks pernert irgi.. megsiu kojines  :B  kurių anksčiau nemegzdavau. Nors tos nešiojamos gaunasi).

Atsakyti

Į knygų mugę kelis metus iš eilės važiavom su šeimyna,bet šiemet išeiginius metus pasidarėm,nes...nu nieko naujo,apart tų knygų,kurios knygos.lt pigesnės netgi...Ir tingėjau, ir po sinusito jėgų kilometrus sukti ten nebuvo... Grupiokus mokykla vežė,neblogai jie ten papramogavo :) o mes tykiai ramiai Anykščiuose pasisvečiavom,paltą megztelėjau taip nuo dūšios,šiandien vakarui liko nugaros gabaliukas.O po to tik nuo alkūnių rankovės ir kalnierius,baika. Pranešiojau savo šitą megztuką,nu kaip jis man limpa <3

DSC_4480_medium2.jpg

DSC_4478_medium2.jpg

DSC_4475_medium2.jpg

DSC_4426_medium2.jpg

Atsakyti

Olaivos grožis....

O tai sinusitą turėjai? Kažkada čia neseniai tyrimus ruošeisi daryt. Tai dėl sinusito? Ar dar ko nors radai?

Atsakyti

Olaivos grožis....

O tai sinusitą turėjai? Kažkada čia neseniai tyrimus ruošeisi daryt. Tai dėl sinusito? Ar dar ko nors radai?

darė tyrimus ir labai tikėjausi,kad ras kokią bakteriją,bet...nerado nieko :( tai kaip ir vėl nežinia,dėl ko jis užeina ir ten viskas "užverda".į šildymus vaikštau,nu gal nebus jie kaip arkliui bambonkės :)

Atsakyti

Labas, 

Šarangė grażių primezgus  :wub:  

Olaivai tai pasiseke kad ne namie buvau, bučiau apiplėšimą organizavus  :hihihi: 

Atsakyti

Gražuoliai Olaivos malūnai.  Ir aš jo jau kuris laikas noriu.  Bet tai istorija kartojasi - kol turiu mezginių, tai ir norų yra, baigiasi mezginys - neatsimenu ir norų... Baigsiu šiandien ketvirtą porą pirštinaičių, tada prisėsiu prie vyro poros. Vienos pirštinės jo jau turiu 1 pirštą :), kita dar nepradėta. Nežinau ar megsiu vyriausiam ar sau antrą porą :).

Užsimaniau tetos Olgos Avantiūros. Šitų malūnų. Dillon. Rasyte - ar baigei jau jį???

Šarangės man tas tvidinis nepaprastas siūlas atrodo.  Tas kaklas irgi, nors tamsu, sunku įžiūrėt :). O tokio kaip ryžas ir man reik, tik ne ryžo :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 23 vasario 2019 - 18:09

Laba :4u:

Saranges Olaivos mezginiai :wub: Lengvai perimciau ryzika :wub:

Restar, dar varginu.. rankove antra kazkaip ilgai mezgasi :unsure:  bet  jau matau, kad bus nesiojamas megztukas :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 23 vasario 2019 - 18:06

Oj Restar as savo galėjau Uvę perleist...ne mano ta knyga...

Atsakyti

Restar, tu rašykis norus, kad po to būtų - tik peržiūrėjai ir pasirinkai :D

Mano mažoji anksčiau labai visko norėdavo, tik ir girdėdavai - oi kaip aš šito noriu. O kai ateidavo gimtadienis, galvodavau, taigi tiek tų norų išsako, o niekaip neprisimenu. Kartą pačios paklausiau prieš gimtadienį, kaip ten su jos norais. Tai sako, ai kad dabar nieko neprisimenu.

Kepu kugelį. :)

Atsakyti

Uf.....

Priedas  received_1909402569158830.jpeg   60,96KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Vakarojam su vyru Tauragėje - restoraninės kainos džiugina  :rolleyes: steikas ant įkaitinto lavos akmens su dideliu dubeniu salotų ir keptom bulvėm - 10 eurų, nemažas dubenėlis žirnių su spirgais 2 eurai, šeimyninė pica 6,50 eur. Seniai tokių kainų neteko matyti.  :unsure: 

Šarangės/Olaivos mezginių serijos  :wub:  rytoj dar grįšiu per didesnį ekraną pažiūrėti  :rolleyes: 

Atsakyti

Lace, o mane ištinka šokas, kai atvykstam į didelį miestą :D ir jei norim pavalgyt ne savo įsidėto maisto.

Atsakyti