Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

OMG Niuma, nu bebaimiai jūs pirmyn atgal į Varšuvą su autiku vos ne per parą :blink: Man autike paskausta visus kaulus, miegot neišeina, tai esu atsižegnojus tokių kelionių :B

Nu kaip nesimezga... Nors mezgamas daiGtas gražiai gaunasi ir džiugina. Ale kažkoks stabdis. Labiau gamint norisi. Kepiau kuršėnų vyniotinį :wub:​ 

Atsakyti

Liniuka, po Prahos buvau atsižegnojus. Dabar vėl pati įkalbinau, kai pamačiau, kad organizuoja vaikams per atostogas ir kaina padori :D skaičiavom ar patiems su mašina ir nakvyne, ar autiku. Nusprendėm nevairuot.

Čia saulytė, -3  rodo. Pavyko pamiegot.

Atsakyti

Mes su mašina žadam kada palėkt iki Varšuvos su pora nakvynių. Maniškiui nostalgija :D  Porą metų gyveno.

Ruošiuosi į knygų mugę. 

Atsakyti

Visai šalia Koperniko muziejaus - zoologijos sodas, tai dėl to ir svarstėm patiems. Bet nusvėrė, kad čia gsunam gidę per senamiestį,. O kitą kartą gal ir su mašina, su nakvynėm visi 5 važiuosim.

Atsakyti

Niuma kokia kaina asmeniui išėjo?

Autobuso kėdė neatitinka mano ilgos nugaros išlinkimų :(... 4 val dar nieko, daug ilgiau būtų sunku ...

Liniuka - persimezgei, normalu :). Leisk biškį ir kitoms savivertę atgaut :) 

Aš 2 vyrukus leidžiu į knygų mugę, man nieko nereik, tik laiko sau :)  

Atsakyti

palaikau mintis del laiko sau...  po begimo del kitu arba del darbu periodiskai jauciu jo trukuma :)

todel reik kur nors pabegti - i koki spa :) ar tiesiog kur silta gera ir tavimi rupinasi :)

Atsakyti

Sveikos,

Aš gyva, ačiū, kad rūpinatės :) Lyg ir diagnozė pasitvirtino, nieko daugiau nerado, o bet tačiau antibai gal ir nuveikė savo darbą, lyg ir geriau, bet kraujas prastas...

Atnešu ataskaitą, buvo užsukus trumpam fotografė, nors fotosesija tokia skubota, o aš pati sau tokia nei gyva nei mirus, bet megztukai matosi :))

Ryžas - mementinio užtėmimo rezultatas :D

DSC_4466_medium2.jpg

Tvidinis vyro sesei.

DSC_4515_medium2.jpg

Pabaigtas vincio siūlų smaragdinis kakluošalas

DSC_4434_medium2.jpg

DSC_4488_medium2.jpg

Atsakyti

Šarange,  vienas už kitą gražesnis.  :wub:

Tik gerų rezultatų :4u:​ 

Atsakyti

Tvidinis rūbas koks :wub: :bigsmile:

Atsakyti

Šarange, gražūs mezginiai. O jau kakluošalo spalva kokia. :wub:

Kol kas dar laikausi nesusirgusi. :)

Šiąnankt parsivežiau keliauninkus iš oro uosto. Nors ir ne taip baisiai vėlai atskrido, apie pirmą jau namie buvom, bet tada atsigulus negalėjau užmigt, matyt iš ritmo išsimušiau. Dar paskaičiau, tai paskui aišku kaip įmigau, ryte nieko negirdėjau kas vyksta. Matyt dar ir pasąmonė žinojo, kad niekur keltis nereikia. Nubudau nuo žadintuvo beveik dešimtą. Per akimirką suvokiau, kad šeštadienis ir  galvodama, kaip čia tą žadintuvą nusistačiau, kilsteliu dėkliuko viršelį ir nuleidžiu( mano žadintuvas tokiu būdu atsideda 10 min.), nes neturiu jėgų ieškoti išjungimo. Žadintuvas nenutyla. Po kokio trečio kilstelėjimo ir minčių, kad jau sugedo, suvokiu, kad čia ne žadintuvas, o skambutis. Mano nemirtingoji teta iš kaimo.

Visada man gėda būti pažadintai 10 val. kaimo žmogaus, kuris visada keliasi nesuvokiamai anksti. :) Tai greitai ranka apsitrinu veidą ir nutaisiusi kiek įmanoma žvalesnį balsą atsiliepiu. Nesuprato, kad iš miego prikėlė. :)

Knygų mugėj neprisimenu, ar esu kada buvus. Nors vyksta visai šalia namų, galima panorėjus pėsčiom nueit. Neisiu ir šiemet. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 23 vasario 2019 - 14:28

Parsinešiau 6 knygas, turėsiu kuriam laikui skaitymo. Nusipirkau ketvirtą knygą iš merginos su drakono tatuiruote serijos. Konsultantė sakė, kad išlaikytas tas pats stilius. Ir apskritai sakė, kad šiais laikais visokių bestselerių autoriai patys knygų neberašo... 

Šarange, sveik :4u: O mezginiai tai visi atimtini :wub: Ypač kakluošalas :wub:​ 

Atsakyti

Vyrai grįžo su krūvele knygų ir Skylės kompaktų, o jau kur dėt visai nėra... Mano užsakymas tik vienas buvo - Uvė :). Noriu turėt antrą egzempliorių dėl visa ko - sode, arba jeigu kas pasiskolinęs negrąžintų, nes tokia gyvenimo knyga...

Mezgiau mezgiau, kol jų nebuvo, viską įskaudo nuo sėdėjimo ir įsitempimo. O dar laukia Eurovizijos vakaras...

Atsakyti