Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Dėk :)

Noriu su mezgėjom į Woolą. Su konsultacijom :)

Atsakyti

Nu tai klausykit imkim ir susiorganizuokim kokia savaithaline isvyka

Atsakyti

Tik reik pasiplanuot kada, nes biškį daug savaitgalių priplanuota :) iš Liniukos cepelinų tiesiai nebent :D

Naktį su vaiksis išvažiuojam į Koperniko muziejų autobusu. Plius ekskursija per senamiestį.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 22 vasario 2019 - 19:16
Jo neblogai butume apsicepelinine
Atsakyti

O cepelinai kada - 9?

Su kolege jau gal virš savaitės čiaudom, ir šiaip tokios ant ribos. Vienai lyg sloga bando kibt, kitai kokią dieną gerklė, ar kosulys ir vėl lyg praeina.  Tai šiandien mano kolegė nebeatėjo į darbą, rimtai susirgo. O aš nežinau, ar man dabar psichologiškai tik atrodo, ar iš tikrųjų, bet toks jausmas, kad ir aš tuoj tuoj susirgsiu. Tai net prisiminiau ciberžolę. Ir bandydama tuos miltukus praryt, kažkaip keistai tarsi į nosį pro gerklę įtraukiau. Toks nemalonus jausmas buvo. O gal ten tik pipirai uždegino, nežinau.

Atsakyti

Lace būsi graži kaip trys kašmyyrai  :wub:

Gera frazė  :D matyt tokia ir būsiu  :wub: 

Atsakyti

Graži, kaip trys kašmyrai :D.

NIumą, į Koperniką kada - ne per cepelinų savaitgalį? Mūsų jėzuitų klasė važiuoja tą savaitgalį. Bet paleidžiu su auklėtoja vieną, nevažiuosiu į kompaniją, taupau kašmyram :). Esam buvę. Man visada tik pirmas kartas  patinka :).

Atsakyti

Šiąnakt. 2 val kelsimės, tai jsu šliaužiu į lovytę. MB maistus (užkandėles) suruošė.

Atsakyti

Niuma kur susiruošėt?

Atsakyti

Į Varšuvą. Ekskursija per senamiestį su gide ir muziejus savarankiškai. 9 valandas autobusas stovės, naktį vėl atgal. Mažių mama prižiūri.

Atsakyti

London grill ir as užskaitau- vienu metu tik ten ir lankydavomes. Dabar yra atsidares tu seimininku kitas taskas “paslepti receptai” - žiauriai skanu ten. Ir naminiai makaronai ir salotos ir desertai... net seiles susikaupe prisiminus :)

Atsakyti

Nu va, o Riebus katinas sudirbo Psslėptus receptus. Aš buvau kartą. Normaliai man.

Atsakyti