O tai pica kas ne bulka su kazkuo?
Man tai tolygu ar burgeriai ar picos
Niuma gaudyk
Grill Londone duoda burgerį be bandelės toj įstaigoj valgom žuvies pateikalus arba burgerius su sūriu ir daržovėm. o kad neapsidrėbt, tai puikiai galima su peiliu ir šakute jį sudorot
vsio, reklamą baigiau
Restar, pilnai tave suprantu. ir mes dažnai Can Cane valgom. išvis papigiai gaunas, bo nes mūsų picų pasirinkimai pigūs arba grybai arba margarita
tiesiog kartais švenčių proga galima ir kažkiek daugiau išleisti.
o dėl bulkų - nu tai į viešo maitinimo įstaigą einant nėr ko tikėtis sveiko gero maisto ir dar papigiai
Nu...čia jau kaip kam
Pats derinys gal blogiausia jei dsr du skrudintom bulvytem..bet skanu
Oj cezario salotas piminei, vakar su Simu papietaut nuejom i čili .matyt gal jau ir buvo kas blogai su virškinimu nes ne itin valgyt norejau, kas man retenybe..paklausiau kokias salotas su vistiena turi,sako cezario..nu gerai neskit..nu sakyciau padaze tai plauke viskas. Fuj iki siol pagalvojus apetitas dingsta
Jeigu atvirai... tai kai einu su chebra aš net bijau užsukti į kokią nežinomą vietą, kur iškart meniu negali pamatyti. Dėl aukščiau parašytų ypatumų . Tai ačiū už reklamą, pasižiūrėjau dabar meniu to Grill London, gal tikrai užsuksim kada drąsiau . Bent kai ne visi eisim .
Lace, tu kartais ne žibutinio Wooly kašmyro su šilku esi pirkusi megztiniui, kurį mezgi? Tas siūlas gana plonas, tu iš vieno siūlo? AR 2 sudėjus? jeigu iš vieno, tai kokio plonumo virbalais?
Ne, aš gryną kašmyrą pirkau, tokios ledinės melsvos spalvos. Maniškis nėra labai plonas, mezgu su 2.75 virbalais.
Lace, tiesa, gal su lėlė daugiau pasistūmėjai? Man smalsu rezultatas, bet ir jo palaipsnis gimimas .
Lėlė laukia įkvėpimo gal kitą savaitę pajudinsiu, vyras bus komandiruotėje, tai galėsiu ramiai vakaroti.
Mane kažkaip truktelėjo ant meilės sau. praeitą savaitę nusiprkau prabangiuosius FenoQ papildus - trikolageną ir mikrohyaluroną, o šią savaitę Filorgos nuolaidą Douglas pasiūlė, tai irgi užsisakiau šiobeito. Viso gavosi beveik 300 pinigų investicija bandau įsivaizduoti, kokio čia aš gražumo dabar patapsiu
Laukia aktyvus savaitgalis - rytoj dieną džpų renginukas, po jo tiesiai į pamarį link Rusnės trauksim, norim potvynį pamatyti. mezgimo turbūt nedaug gausis...
Trys kašmyrai grožio
Niuma, vakar sėdėjo dukra prisiglaudus, kol iš millecoloribaby likučio pereinamos spalvos paltuką/suknią josios lėlei gaminau. Megztukiukai lėliniai dailūs, įsikvėpsiu.
Sau pradėjau medvilnės ir merino megztuką, idėja kaip ir kopijuot pirktinį, kurį bent dukart savaitėj dėviu.
Restar, 6 yra 6. Aš antradienį dukart Rygoj buvau, bet po neilgai (persėdimai). Wooly didelė fajna. Liko 1 siūlas iš 2 ten pirktų sumegzt ;)
Žuviuk, mudviejų pynių ir modelių skoniai panašūs.
Norit, kambariukan įdėsiu foto iš Lace vardinio muziejaus?