Aš tai nesuprantu tos burgerių mados, tikrai. Nenoriu tos bulkos su mėsa , o ir valgyt nemokėčiau padoriai. Mačiau kaip viena koležankė Rygoj valgė, apsidrėbė , tai man būtų ne geriau. Katuk, tu valgai mėsą jau, kad sakai sotus? Ar ką ten valgai? ir tikrai mums ne pigiau nei picerijoje. Jeigu Can can pica šeimyninė 16-17 eur, tai mes dviejų pavalgom. O antra nemokamai išeina . O 7x6 - daugiau. O dar garantuotai, kai yra didesnis pasirinkimas, tai chebra norės rinktis iš viso meniu, paprastai nesirenka pigiausių patiekalų, tai.... biudžetas tampa nevaldomas... dar atsigert... Mums patogiau eiti į piceriją, pasirinkimas leistinas - tik pica, lieka išsirinkti 2 ir vsio. Ir laiko sutaupom, ir nervų, ir pinigų.
Aš išvažiuodama skanaus plovo su rudais ryžiais priviriau, sakė, kad vakar pietus pribaigė . Šiandien galva tuštutėlė... iškepiau plaktos kiaušinienės.... vakarui toliau neturiu idėjų arba noro gaminti...
Qqute, aš galvojau apie vasarinį Haywardą iš jo, bet taip ir neapsisprendžiau. Nežinau, ar vasarai noriu pajetkų. Nežinau, ko išvis noriu. Karšta pas mus namie labai .