Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Soliuk aha mačiau ir aš tą video

Katuk nugi meginukas mano tai iš dvigubo neblogas buvo vat todel ir skiest niekuo nenoriu, ypac nutamsint jau ir taip man abt ribos ta spalva pagal tamsuma

Melanzo nelabai noriu irgi, nebent voos vooos lengvo

Jei derinciau tai koki nelabai tamsu bordo i ruduma

Zodziu pazadejo man "mano siulai" atsiust siulgaliu, adresa pasitikslino ir visa savaite nesulaukiu

Atsakyti

Ai Restar tai is video as ir nemezgiau paziurejau pradzia, paziurejau kaip pirstukus susiskaiciuot o tik tada jau mezgiau

Atsakyti

qqte, atmesk tetos mezgimo nuorodą. kažkada žiūrėjau, bet neišsisaugojau.

Atsakyti

Ai, Qqute, tai jeigu iš dvigubo pavyzdukas jau, tai ten viskas tobulai, pajetkų mano akim ne perdaug. Nebent bijai, kad neužteks siūlo. Daugiau tokio nemačiau. Tas bordo, kur sakiau su linu ir šilku, tai irgi su pajetkom :).

Soliuk, ta pardavėja man tiesiog labai graži, vis maloniai pažiūrėdavo, bet ji aptarnavo kitas pirkėjas, mane kita "pasiėmė". Gal visai ir faina būtų ekskursija autobusu į Rygą su sekta šiltuoju metų laiku, visoms kartu lengviau pasitarti, išsirinkti būtų :). Žinau kavinę, kuri ne centre turistų numindyta, bet kur latvių ministras pirmininkas dažnai būna, Michailas Baryšnykovas mėgsta :). Net puslapį radau, jeigu kas planuojat važiuot artimiausiu metu: http://www.cafeosiris.lv/en/menu/. Maistas tikrai labai skanus. Ko jau senokai nebuvau patyrusi viešojo maitinimo įstaigose. Man rekomendavo kepenėles su grybais. Dieviškos ♥. Dauguma valgė jautienos kepsnį irgi labai gyrė. Desertai irgi labai ♥.

Atsakyti

mes paskutiniu metu pamėgom Grill London. aišku, ten mūsų familijai gana ribotas pasirinkimas :D  kol neatsibodo, tai skanu.

o  toj Osiris bent jau porcijos žmoniško dydžio už tokią kainą?

šiltuoj umetų laiku pirkti kašmyrus ir vilnas turbūt ūpo nelabai būtų :rolleyes:  nors man ūpo ir šaltuoju trūksta...

Atsakyti

Pareklamuosiu, kas važinėja į Latviją, užsukiti į Joniškį. Šonkauliukai NE-RE-A-LŪS

https://www.zapobaras.lt/

Be reikalo pasikeitė foto. Anksčiau jie buvo kaip užsklanda, dabar liko šone viršuj. Bet viduj kieme turi rūkyklą ir visada šviežiai pagaminti būna. Kažkas tokio.....

Atsakyti

Aš tai LT bijau kur eiti su šeima daugiau nei į piceriją, na, nes nesam mes tokie turtingi... nebent su kuo viena papietauju. Tai net nežinau iš tiesų, kokios kainos :). na, bet Trinity kainos kosminės buvo, nei pavalgyt, nei skonis vau.

O Rygoj kainos, jo irgi atitinkamos. Išvakarėse buvom turistinėj vietoj vienos nuėję, kur daug žmonių bent, nes šiaip apytuščiai daug kur, sumokėjom nemažai, maistas pusė bėdos, bet ne vau, tai tikrai (pvz. gavau grilled haloumi cheese visiškai šaltą).  O į tą vedė ir pasakojo su rekomendacijomis vietinis. Tai ir porcijos tikrai sočios ir labai labai skanu, ir dar karšta buvo :)

Wooly ten ir lino, ir medvilnės pilna, aš net nepriėjau prie jų pažiūrėt, susisuko galva, tikslas buvo - kašmyras :).

Atsakyti

Niuma, rūkyti šonkauliukai? Jeigu taip, tai neaktualu tada... Nemėgstu rūkytų dalykų, ypač po to dar virtų ar keptų.... Mūsų kraštuose tas ypač neįprasta, niekada nevalgom tokių. Vyras iš Suvalkijos, tai pas juos verda rūkytą karką ar rūkytus spirgus deda į kugelį, man - ne, ne... Rūkyta dešra nebent ar lašiniai, bet ir tai vytintus labiau mėgstu.

Atsakyti

Restar, tai be reikalo neinat kitur nei picerija. nes kainos tai apytikriai tos pačios. nekalbu apie restoranus ten visokius rimtus. bet pvz tam Grill London burgeris apie 7 eurus su visais priedais ir tikrai nemažas, sotus. grilinta mėsytė. išpjovos kepsnys irgi 7 su dviem garnyrais (pasirinktinai) bei padažiuku.

picos irgi panašiai kainuoja picerijose

beje, pažįstami labia reklamavo prie Gadgeto esantį restoraniuką Ridikai. tipo, skanu, maistas kaip naminis, porcijos nemažos. tik kad ten viskas beveik mėsiška, tai ir nebandėm dar patys :D

Atsakyti

Restar, aš gal pirmą kartą ragavau, bet ten bendra skonių dermė. Taip, rūkyti ir paskui gal patroškinti, o gal tik rūkyti, bet minkštučiai. Padažas. Bulvytės apkeptos. Salotos. Mmmmm.

Atsakyti

Apie maista paskaiciau abejingai bo nes nepadoriai skanaus plovo su vaikiu prisivirem. Matyt kad vaiks makalavo su mentele po keptuve ir mesyte apkepe del to toks skanus gavos.

Restar nu turiu 300 gr, 100 gr -730 m.

Teoriskai apie 100 m. Turetu uzmanymui uztekt

As ta bordo nuziurejau jau internetiniam..ale aj..nereik man siulu

Nors vasarai su pajetkom norec.

Niuma tau youtube ar instagraminio reik?

Atsakyti

Aš tai nesuprantu tos burgerių mados, tikrai. Nenoriu tos bulkos su mėsa :), o ir valgyt nemokėčiau padoriai. Mačiau kaip viena koležankė Rygoj valgė, apsidrėbė :), tai man būtų ne geriau.  Katuk, tu valgai mėsą jau, kad sakai sotus? Ar ką ten valgai? ir tikrai mums ne pigiau nei picerijoje. Jeigu Can can pica šeimyninė 16-17 eur, tai mes dviejų pavalgom. O antra nemokamai išeina :D. O 7x6 - daugiau. O dar garantuotai, kai yra didesnis pasirinkimas, tai chebra norės rinktis iš viso meniu, paprastai nesirenka pigiausių patiekalų, tai.... biudžetas tampa nevaldomas... dar atsigert... Mums patogiau eiti į piceriją, pasirinkimas leistinas - tik pica, lieka išsirinkti 2 ir vsio. Ir laiko sutaupom, ir nervų, ir pinigų. 

Aš išvažiuodama skanaus plovo su rudais ryžiais priviriau, sakė, kad vakar pietus pribaigė :). Šiandien galva tuštutėlė... iškepiau plaktos kiaušinienės.... vakarui toliau neturiu idėjų arba noro gaminti...

Qqute, aš galvojau apie vasarinį Haywardą iš jo, bet taip ir neapsisprendžiau.  Nežinau, ar vasarai noriu pajetkų. Nežinau, ko išvis noriu. Karšta pas mus namie labai :D.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 22 vasario 2019 - 14:56