Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai nu..ee

miegojau, vaikščiojau, valgiau ir su pirštinėm krapščiausi taip išeina 

Kažkur man sm šypsenėlės pasislėpė

Atsakyti

Mes su vyru mėgstam nestandartinius filmus, vakar tokį gerą pažiūrėjom su diskusijom eigoj. Nes jį galima žiūrėt arba tiesiog, kaip filmą, arba su paralelėm į 'antrą šansą', kiek žmogus linkęs prisitaikyt... 

https://kinopavasari...ama/5442-omaras

Atsakyti

Labas, depresija beveik namie :) - gi reikia galvoti ir ką valgyt, ir kuo vaikus maitint... 

Man kaip šeštadienis, o reikia dirbti. O noriu tai megzti :), naujus siūlus mėginukuose išbandyti.

Soliuk, man kažkaip sunku buvo norėti, nes nepamačiau beveik nieko tokio vau vau vau, kad iškart žinočiau, ką megsiu iš to... Gerai, kad prieš tai Knitty šalikus FB pamačiau, tai ir pagalvojau, kad bent prabangiam šalikui galiu nusipirkti :). Ir net neįsivaizduoju, kokios spalvos noriu. Būčiau pamačius - būčiau supratus :), bet nebuvo tokių. Tiesą sakant, tai ir lėkiau vietoj pietų pertraukos, ėjimo pirmyn atgal apie 20-25 min buvo, tai ir teko karštligiškai dairytis ir priiminėt greitus sprendimus... Tokia viena labai išraiškinga pardavėja (rudos akys, tamsūs su žilais garbanoti neilgi plaukai) buvo su fainu tvidiniu megztuku, bet neužmačiau jokio norimo tvido...

Qqute, o iš kokių siūlų tavo pirštinės? Nes lyg pereinančios spalvos atrodo šiek tiek? Pavydžiu, kai žmogus va ima ir iš aprašymo nusimezga. Ir aš jį pažiūrėjau, bet man būtinai reikėjo kursų. Tik jų dėka ir supratau, kas ten rašoma, bet viena nebūčiau nusimezgus. Tiesiog pasistačius tam tikrose srityse barjerus galvoje esu. 

Niuma, net aš lėlių megztinių užsimaniau. Mano panos būtų laimingos laimingos...

Lace, tu kartais ne žibutinio Wooly kašmyro su šilku esi pirkusi megztiniui, kurį mezgi? Tas siūlas gana plonas, tu iš vieno siūlo? AR 2 sudėjus? jeigu iš vieno, tai kokio plonumo virbalais?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 22 vasario 2019 - 10:42

Atostogos yra atostogoms :)

Kiek aš krepšių nusivežiau prie jūros, bet nei pusės mėginukų neprasimezgiau iš numatytų.

Atsakyti

Niuma, net aš lėlių megztinių užsimaniau. Mano panos būtų laimingos laimingos...

:D va čia iš FM mezgėjų grupės. Rašė, kad Italijoj po 31 pinigą šituos megztinukus pardavinėja. Taip kad megzk. Tą juodai baltą aš sau noriu, pvz :) 

Atsakyti

Lace, tiesa, gal su lėlė daugiau pasistūmėjai? Man smalsu rezultatas, bet ir jo palaipsnis gimimas :).

Atsakyti

perskaičiau Hipnotizuotoją. neblogai įtraukianti, nors kaip visad - tos sekso scenos tai nervina, gerai, kad jų ten minimaliai

filmą kas nors žiūrėjot? verta?

Atsakyti

Restar iš Vincio dažytų siūlų. Jos taip palaipsniui pereina gražiai, tik kad nykštys pabaigoj buvo tai truputi jau toks ryškesnis skirtumas gavosi.

Šiaip tai aš iš to aprašymo tik raštą paėmiau, daugiau net neskaičiau, vistiek akiu skaičius neatitiiko. O mezgiau pagal vienos rusaitės video youtube (nu irgi kitas akių skaičius,bet ten tik principą pažiūrėjau..nu ir tai tik atsiminti, nes esu mezgusi ir anksčiau, nykštį kitu būdu tik)

Aš tai bišk vargo turiu

Noriu megzt su blizgučiais ir niekaip neapsisprendžiu  ar megzt dvigubą ar mėgint kompanjono jam ieškot, dvigubas paprasčiau bet bus daug žvynelių o ir siūlo ant ribos taip

O va kompanjono internetu nerandu labai jau spalva tokia mandra nei šiokia nei tokia, sugadint sudėties kokia sintetika ir nesinori, bent jau merinas būt gerai...

Atsakyti

Man regis Lace gryno kašmyro pirko, be šilko

Atsakyti

qqte, nedėčiau dvigubo, dėl tos pačios įvardintos priežasties. o spalvą nebūtinai typtop priderinti, jeigu artimas koks atspalvis tai gausis lengvas melanžas, kuris nekris į akis

Atsakyti

Oi, aš tai niekuo nenorėčiau gadinti to Qqutės tobulo kašmyrėlio. Nebent tokiu pačiu merinu. Gal gyvai į kokį MG nuvaryk? Internetu atiderinti tikrai sunku. Dairiausi ir aš su pajetkom, bet nieko doro neužmačiau ten gyvai. Naujas toks bordo siūlas su linu, šilku ir mažai kašmyro, gerai kritimas turėtų būti, bet nesugalvojau, kam man jo reikėtų :), tai palikau kitoms. 

Tai labai cool nudažė VIncis! O iš video mane nervina megzti, perdaug laiko man užima, kai žiūriu, negaliu megzt :).

Atsakyti

Joooo jooooo Restar, sutikai tą pačią pardavėją :wub: , puiki moteris, labai jaučia spalvas, ir šiap smapgu su ja paplepėt apie gyvenimą, visad parodo ką dabar mezga, o ir pati tokia stilinga, su šarmu :wub: .Dar nuolaidų duoda :angel2: .

Qqšk, kaip tik mačiau teta apie blizgučius video paleido, tu kaip tik ant bangos :D. Aš tai turiu nusipirkus per storo iš ten siūlo, buvo momentinis užtemimas :rolleyes: , tai ten ir šilkas ir kačmyras žydri ir mochera ir blizgučiai juodi viename. Žiūriu žiūriu į tą babiną i nesugalvoju ar skirt tuos siūlus ar palikt ir megzt tik iš jų kažkokį elementą. 

Atsakyti