niuma, tai gerai, kad bent sezoną panešiojot. Aš nusipirkau vasario 7 d., panešiojau kelias dienas ir jau 16 pamačiau, kad šonas atplyšęs...
Sveikos
Aš šiandien laiminga - vakar pagaliau pabaigiau antrą "pabėgimo" megztuko permezgimą/taisymą. Primenu - pirmą kartą buvo per trumpas ir negražiai styrojo kūno paformavimas, tada nuardžiau nuo liemens ir primezgiau žemyn be jokių akių pridėjimų, atnarą 1,5 virbalaismezgiau, užbaiginėjau adata. Pamatavom - vis tiek ilgio trūksta, atnara per standžiai "uždaryta", matuojantis net trūko siūlas. Pasižadėjau, kad dar kartą perdarysiu Pagaliau prisiruošiau pabaigti Ir dar didesnė laimę, kad šį kartą viskas gerai Foto tik sėkmės fakto įrodymui, reiks bandyti geresnę nuotrauką pagauti.
IMG_0127.JPG 252,3KB 0 Parsiųsta kartų
Smagu, kad tinka Aš dar Viliaus rankovių permezgimui ieškau laiko. O jis grasinasi, kad neduos megztinio, nes jam gerai ir taip Sakė, nelauks vėl.
Tai dabar turiu 3 gaminius- kojines Viliui, pyniuotis ir moherinio švarkelio apnėrimą baiginėju.
laba graži spalva ir žvilgesys.
ir įtariu, akd ant normalaus rūbo apačia geriau gulės, nes dabar tai platoka atrodo
Labas
Aš irgi sėdžiu išsišiepus ir neklauskit kodėl, tiesiog mūsų sektoj susirinkusios turbūt neeilinio gėrio moterys, savo žodžiais ir darbais taip moka paliesti širdį ir motyvuoti ir ...šiaip gera ant dūšios va
Niuma, apžiūrėjau tavo pyniuotį, bet įtariu neparašiau, ant Viliaus jis labai gražiai atrodo, man rodos nieko tu nepermezginėk, jam labai tinka
Lace, ilgis dabar tikrai geras
laba graži spalva ir žvilgesys.
ir įtariu, akd ant normalaus rūbo apačia geriau gulės, nes dabar tai platoka atrodo
Spalva tai kažkokia užryškinta šitoje foto.
padarysim kažkada normalesnes nuotraukas, viskas su tuo pločiu yra normaliai
o šiaip tai siūlas toks įdomus - trijų spalvų melanžas, turi kažkieko kašmyro, tai išskalbus tokį jaukų pūką paleido. Bet nelabai tamprus, tai buvo reikalų su atnarom.
Nu negerai negerai ten rankoviu galvutes Viliaus megztinio, taisyčiau ir aš. Ir kūno daugiau išimčiau jei statytom tai per žemai pečiai, gal iš vis nuleistom rankovem daryt butu neblogai.
Ant mano vaikio tai reglanas geriausiai žiūrisi pvz, su jo kūdumu kažkaip
Nu bent viena pabaigtuka pasirodysiu Pirstukai galetu ir trumpesni but, isivaizdavau matyt kad nagus ilgus auginsiu
upload_medium2.jpeg-1.jpg 178,22KB 0 Parsiųsta kartų
qqte, nuleistom- tai kai tiesiai rankove uzbaigi?
Aha, nugi dabar ant bangos
QQte, taigi skara neseniai rodei is pabaigtuku, as ja kai pamaciau tai i SM susiruosiau ir tik vakar daejau )))
svarstau reikia man zygdarbiui ryztis ar ne, zygdarbis butu pirstiniu mezgimas, aisku ne pirstuotu, tokiam zygdatbiui as turbut niekada nebusiu pasiruosus....
Ligvita tai aš dar kokius 3 ar 4 nerodytus turiu megztukus
Vienas is vis niekur niekam nematytas net procese