Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vos ne visi anam puslapy išvardinti filmai matyti ir patikę. Žalios knygos dar nemačiau, bet kolegė buvo ir gyrė. Viena draugė matė Gerąją pusę, tai buvo labai sužavėta, bet ji pasirodo nemačiusi Neliečiamųjų, tai nebuvo kaip įspūdžio susigadint.

Dar prisiminiau vieną gerą -  Gyvenimo žuvis.

Rašydama dar prisiminiau  - Pabėgimas iš Šoušenko

Dar labai gražus ir toks beveik terapinis filmas Tarsi danguje. Tik jo beveik neįmanoma niekur rasti. Keista, kad šiaip pakankamai skandinaviškų filmų priversta, o šitas tikrai nėra koks tai siaurai auditorijai skirtas, bet nėra jo. Man ir teko matyt tik arba su angliškais, arba su rusiškais subtitrais, bet dabar tai net ir tokių neberandu. Neseniai prisiminus, pagalvojau, kad norėčiau dar kartą pažiūrėti. 

Choristai

Mano vardas Khanas ir aš nesu teroristas

Forestas Gampas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 19 vasario 2019 - 23:02

Sveikos

saugausi filmų nuorodas, gal kažkada paźiūrėsiu...

neišsikapstom su maže iš peršalimo ligų ir virusų. Į darbą nuo kovo grįžt, tikiuosi išsikapanosim

su gimtadieniais Liniuka ir Lusasita  :4u:  :4u: 

Atsakyti

Kerpena - visi geri  :super: . Tik to nerandamo nesu mačius.

Pora serijų pažiūrėjau, pamezgiau sau viena :), galiu eiti miegoti. Mano kompanjonės nuėjo iš vieno baro į kitą, aš tai po pirmo parėjau "namo" pabūt viena. Kaimynė stebėjosi, sakė, kad reikia naudotis proga, pasibastyt. Aš ir naudojuosi - proga pabūt viena :D.  Kur kitur man tokią prabangą gauti?

Atsakyti

Aš (mes) Puikybę ir prietarus pažiūrėjom. Nebuvau mačius, patiko.

Reik eit miegot. Ryt į darbą kaip ne kaip :D į režimą reik grįžti.

Atsakyti

Labas rytas, 

Vakar buvo tokia pagerinta diena... Kaunas, tudy-siudy, stomatologas man ir vaikam ir susirinkimas mokykloj būsimiems pirmokams. Tai grįžus guliau į plintuso pozą ir lūžau 22h, 24h pabundu, atrodo, lyg rytas, pasižiūriu, kiti žmones dar nemiega, o dabar tai jau totalus rytas, ką veikt?  :oh:

Kaunas lyg ir nieko blogo nepripaiše, patvirtino inkstų uždegimą, plius pasekmes po gydymo, išraše dar vienus antibus papildomai. Nors echo ir nerodo išvis nieko blogo, nei inkstuos nei kur kitur. 

Aš slidinet tai tikrai nenoriu, nei ten bijau, nei ką, bet netraukia visiškai, Luknė tik mano slidininke, bet kol kas jai gana Kalitos ir Druskininkų.

Filmų tokių topinių gal aš neturiu, yra tikrai palikusių įspūdį, bet kadangi trumpa mano atmintis, tai neišvardinsiu. Iš jūsų paminetų dauguma nematytų, arba neprisimenu :D O ir šiaip keistokas mano skonis filmams, tai tie visų topų topaiman gali būt ir ne topais.... :D

Mezgimas verkia jau dvi dienos... 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Lusasita, su praėjusiu tave :4u: :4u: :4u:

Šarange, sveik, stiprėk :4u: :4u: :4u:

Noriu miego :)

Atsakyti

labas rytas

manęs apskritai nelabai traukia tokie visokie užsiėmimai aktyvūs, kuriuose suprakaituoji ir padūsti. gal ir treniruotis reikia dėl to, ale bet manau, kad pas mane ne tas atvejis. aš sugebu prakaituot ir nejudėdama. :rolleyes: tai vat visokie bėgiojimai, slidinėjimai, dviračiai... nevilioja. net spartus žingsniavimas nervina, nes sustojus turi ieškot kokios tai vėduoklės ir valinėtis prakaitą

nu pasimatavau vakar aš tą mezginį, ir nieko nepamačiau :D mezgu toliau, nes lyg ir į temą...

ai, Šarangei norėjau parašyt, kad visai neblogos žinios. uždegimas bus išgydytas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 20 vasario 2019 - 09:07

Sveikos, 

Kapseika, tikiuos tas draskymasis tau bent finansiskai naudingas. Nes vaikas tikrai teisus. 

Tiesiogiai nuo to pasidraskymo tikrai jokia papildoma finansinė nauda "negresia"... Bet yra kiti dalykai, niuansai, kur būna atsižvelgiama į rezultatus...

Na bet šiandien nauja diena, viskas geriau apstyguota, tikėkimės taip ir liks...

Sarange, laikykis🌷🌷🌷

Liusi, su gimsium🌹🌹🌹

Atsakyti

Gerai pasakyta - finansinė nauda negresia....  Įtariu, kad mano vyras per savo pasiimtas  2 atostogų dienas dirbs ir jokia nauda negrės :D. Man irgi niekas negresia nuo darbo krūvio. Na, metų pabaigoje nebent premija.

Susitikime pašnekėjom apie mezgimą su kipriete :), kuri irgi labai mėgsta megzti. 

Atsakyti

Restar, o kaip kalba pasisuko apie mezginius? kažkuri gal pasipuošus?

apie tas finansines naudas...... man rodos tie, kurie dirba tik dėl pinigų, tai nieko gero ir nenudirba.....aišku, norisi kad tas pastangas ir pasišventimą įvertintų..

buvo mūsų metiniai vertinimai. na, nepasakyčiau, kad pas mus labai jau tinginiai, bet visokių yra. ir viena kolegė, kurią įvertino ifnansiškai minimalai, sukėlė skandalą su ašarom viršininkui, kaip ji stengiasi ir kodėl tokia neteisybė.iš tikro taivertino gana proporcionaliai,  buvo įvertinti labiau tie, kurie iš tikro dirba negalvodami apie tai, ką už tai gaus.

Atsakyti

Pažiūrėk, Restar, papasakosi 😉 

Kažkaip baugoka eit, kad nesusigadint reikalo :D

Vienas iš tų nuostabių filmų :wub:

Kainos maistomažesnės nei LT. Tik ne pačiam Bukovely. Ten kaip ir pas mus. Vis tik turistine vieta. 

Šoniau pavažiavus ir kainos krenta. 

Sočius skanius pietus pavalgom už 13-18€ visi. 

Gyvenam apie 15 km nuo Bukovelio. Sutikom šnd lietuvius, kurie gyvena va tokiuose nameliuose prie pat trasos, tai 6 d. 600€ šešiems su pusryčiais. Sakyčiau, neblogai. 

Nuoma įrangos dukart pigiau nei Jasnoj (mes nuomavom savo kaimely, pačiam centre gal brangiau). Trasos pradedantiems puikios. Instruktorius, jei reiktų ~40€/2h. Pažengusiems irgi yra kur pasiardyt :D

Bet tas stovėjimas pasieny... 

Tai va, Zuviukas su Zakopane sudomino. Dar bendradarbis šią sav. ten. Reiks ir jo paklausinėt. 

Dar vienus lietuvius sutikom (tarp kitko pilna žmonių iš LT), tai jie kažkur kitur sieną kirto, eilės nebuvo, bet ratus kely paliko  :rolleyes: Keliai čia tikrai nekažką.. Bet taip baisiai mums nepasitaikė. 

Limit, mes kai važiuojam į Ukrainą, visada eiles ant sienų tikriname šitame puslapyje 

https://granica.gov....hp?p=u&v=pl&k=w

pagal situaciją renkamės per kurį pasienio postą važiuoti.

Atsakyti

Restar, ar pravertė lempelė? :mirksiukas:​ 

Atsakyti