Vyrui tokį snickersiuką užsakiau
Restar nugi kaip šonines siūles taip ir rankoves siuvi
nu ne visai. ten abi palos vienos mezgimo pakraipos o rankovėse eina vienoj vietoj vienos krypties, paskui biškį skersos, o paskui ir visai priešingos, negali siūti tiesiog akis akin.
Nuoširdi, o kur tu tų babinų žadi dairytis turim čia vietoj, sektoj, keletą tarpininkių tik apsipręst, ko konkrečiai nori. nors pvz aš dėkinga vienai tarpininkei - ji gali aprūpint siūlasi ir nežinant konkretumo ir netgi parūpint, dar pačiai nežinant, kad norėsi
Nuoširduk, mes juk seniai apie rogutinį meriną kalbam
Tai va, klaidingai viską supratau, o dabar jau meilės laišką parašiau
Hm, nu gal, bet iki šiol man taip neatrodė . Bet kad mano visi statyti nuo viršaus megzti pastaruoju metu, seną būdą pamiršus beveik. Megsiu nuo viršaus ir taškas , nes viskas ten gerai, riekia tik 1 momentą ištaisyti, net žinau kurį. Tad tiek atvargus bandymų būdu, negaliu nuleist rankų. O viskas tik dėl to, kad ripsas, kad viskas gražiai atrodytų yra specifikos.
Šarange, tavo to pūginio pastebėjau per cepelinus pakyla rankovės galvutė ne itin .
Nuoširdi, o kur tu tų babinų žadi dairytis turim čia vietoj, sektoj, keletą tarpininkių tik apsipręst, ko konkrečiai nori. nors pvz aš dėkinga vienai tarpininkei - ji gali aprūpint siūlasi ir nežinant konkretumo ir netgi parūpint, dar pačiai nežinant, kad norėsi
Tai aišku, kad pirmiausia pas savas, jei kuri duris atidarys ir pasiklydusią sielą priims
Sakiau, kad drakius šiandien nori pasiautėti, tiesiog jaučiau, kad vyro gimtadienį nori jis pašvęsti
Tai matai dar net nežinau pas ką kreiptis, jei sakai kelios...
man atrodo ripsas visai gerai susisiūtų...aš kai mezgu siuvamą ripsą tai akutes kraštines visad gerom mezgu, gaunasi tokie mazgiukai ir siūdama už jų kabinu, gražiai būna
reklamą padarysiu man rodos FB yra 9gijos (berniukai ) nors dabar gal jau ir mergaitė prekiauja.
Mados garažas turi el. parduotuvę jau.
rogutes jau atgaminai
bet tai aš dažniausiai mėgstu pati susidaryti nuomonę apie daiktus, taip pat ir siūlus. grįšiu prie Dropsų šilkalpakės. pats siūlas labia malonus, bet man nešiojant burbuliuojasi ir dar kas labai nervina, elektrinasi. taip pat ir alpaka. tiesiog net žiežirbos laksto, kai darbe nusirengiu paltą. sutinku, kad tai nuo palto pamušalo, aišku, tai ne kokybės klausimas, bet abidna.
Man patinka megzt iš kokybiškų siūlų ir nebūtinai jie kainuoja melejonus Kažkaip jau įgudo akis pamatytą siūlą atskirti - geras jis bus panešiojus ar prastas.
Užsakymams įvardiju darbą + siūlą. Ir jau tada tegu renkasi iš kokio siūlo megzt.
Sau nesenai nusimezgiau iš prabangesnio siūlo megztuką. Bet nenešiosiu nes mažas jis. Negražiai atrodo.
019.JPG 128,6KB 0 Parsiųsta kartų
015.JPG 158,08KB 0 Parsiųsta kartų
010.JPG 156,28KB 0 Parsiųsta kartų
Laba
Qqt, gražiai megztukas tinka
Ristinos baltukas irgi labai gražus, bent nuotraukoj mažumo nesimato
Pinta, kaip tu laikaisi? Vis apie tave pagalvoju, tikriausiai iš pavydo
laikausi gerai, dienas skaičiuoju, laukiu greičiau jau . O tu gali ne tik pavydėt, o ir į tą laivą įšokt dar
Pinta, perskaičiau "..į lovą šokt" net pagalvojau, nu nieko sau, siunčia tiesiai prie reikalo
Ristina čia tas sau?nu kokis gražus
o kas do prabangus siūlas?
dėl elektrinimos tai man paskutiniu metu viskas elektrinasi, ir rogutinis kašmyras net, o jau dropsu alpaka tai baisu baisu
šilkalpakės pastaruoju metu nenešioju, man jinai toks vasarinis siūlas, šalta su ja žiemą
bet kaip kirpėja mano sako a ko jūs norit, sako sėdit kabinetuose iš visų pusių kompai telefonai faksai spausdintuvai skeneriai ir norit kad nesielektrintu ( aš čia skundžiausi plaukų elektrinimusi jai)
man paskutiniu metu vernito alpakele turi labai prabangaus siūlo jausma už neprabangią kainą
Siūlas nebrangus buvo bet prabangi sudėtis medvilnė su angora Tai švelnus, vos plaukelis ir šiltas.