Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

o tai šitą.... jei valas neapima mano apimties :D

Permegzk dali ant kitu virbalu 😉

Atsakyti

Permegzk dali ant kitu virbalu 😉

kartais taip ir darau. bet tokiu atveju vistiek yra pavojus nusmukti. reikia kuo nors užglūūūūšinti galus :D

Atsakyti

Senas gera būdas trintukų gabaliukus užmauti :D

Atsakyti

Plaukugumytes dar kazkaip ten apvynioja

Atsakyti

oj, tai jo, prisigalvoji visko žmogus iš to vargo :D  maudavau kempinės gabaliukus, bo nes trinukų neradau :D  gi mano kūdikiams kaip ir nereikia

bet šiaip matavimuisi, realiausiam vaizdui išgauti, vistik geriau yra siūlas. tada tas virbalo valas nestovi stačias ir neiškreipia reikalo

Atsakyti

Tai kad kiek supratau gresia nesimatavimu visai nes "gaila mezgimo laiko perverimui ant siulo" tai gal geriau matuotis su trintukais ir kempinem negu visai nesimatuot

O jei jau apie ta teisingiausia matavimasi tai ko gero reiktu nuleist akis kad pamatytum tikraji vaizda nes siaip suvertos ant siulo daug laisviau guli

Atsakyti

Matyt yra ir daugiau priežasčių,  ne vien trintukai :D​ 

Atsakyti

Dar kelios senienos:

įdomus, bet nelengvas filmas -Žalia mylia.

Rudens legendos. Senai žiūrėjau šitą.

Bulvarinis skaitalas- vis pasikartoju jį :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 19 vasario 2019 - 21:17

Labas vakaras,

Mano vienas iš filmų sutampa su Liniukos. Žiūrėčiau nors ir dabar :wub:

Šiandien kokių apmegztų šalmų mačiau :D Reiks gal ir man idėja pasinaudoti :D Gal ryt, jei bus tie patys, pavyks nufotkint.

Vienam kambary tam pačiam name apsistojęs toks Anglijos latvis. Atvažiavo dar prieš mus, išsinuomavęs dviem savaitėm, visa įranga irgi išnuomota stovi. Kalnuose dar nebuvo. Labai pigus alkoholis...

O mes šianakt buvom naktiniam slidinėjime. Labai patiko, o ir žmonių mažiau.   Priedas  C3F1EA2F-F9B3-4EBF-9E97-BB0B32CD675A.jpeg   97,26KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 19 vasario 2019 - 21:27

sveikos :)

seniai berašiau.. :) po slidinėjimo grįžus tik įkišau nosytę - ir vėl į savo namų-darbų rutiną :)

kas klausėt apie slidinėjima - tai aš buvau Zakopanėj - tobula ten ta prasme kad trasos neišmušamos visą dieną. jos plačios ir ne per stačios :) didesniems adrenalino medžiotojams aišku pabosta, bet su vaikais ir streso nepasiilgusiom moterim - tobuliau nebūna :D

darbuose tai prisikėliau visokių tikslų begalybę šiam ketvirčiui tai dirbu :) ir visitiek vis dar einu į darbą pailsėti, nes susikaupiu, realizuoju save ir daug visko išmokstu :) bei gi galiu kitieks kažkuo būti naudiga, bei būti išgirsta jei turiu ką pasakyti :)

namie tai gįžus ir vėl dirbu.. vakariene, vaikai, dar kokią valandėlę juos sumigdžius šviečiuosi :) ir darbo ir ne darbo temomis :) bei gi megzteliu :) šiu ometu kaip tik Liniukos dėka ju esuneblogai pasistūmėjusi su Naima :)

Šilinge - labai mačiau tavo Naimą <3 manau kad sukėlei dar didesnį poreikį - nes jis irgi mano norų sąraše :)

laikykitės, nesirkite ;)

jei Liniuka priims - gal pavyks sualyvaut cepelinuos :) 

Atsakyti

Limit,  šiuose nameliuose gal ir gyvenat? O šiaip kainos kaip be alkoholio?

Man iš naujų filmų "Žalia knyga" patiko. "Neliečiamieji" iš topinių. Gal kas matėt jo amerikiečių perdirbinį? Net kino kritikas jo nesudirbo, galvoju, kad reiks pažiūrėt iš smalsumo.

Atsakyti

Pažiūrėk, Restar, papasakosi 😉 

Kažkaip baugoka eit, kad nesusigadint reikalo :D

Vienas iš tų nuostabių filmų :wub: 

Kainos maistomažesnės nei LT. Tik ne pačiam Bukovely. Ten kaip ir pas mus. Vis tik turistine vieta. 

Šoniau pavažiavus ir kainos krenta. 

Sočius skanius pietus pavalgom už 13-18€ visi. 

Gyvenam apie 15 km nuo Bukovelio. Sutikom šnd lietuvius, kurie gyvena va tokiuose nameliuose prie pat trasos, tai 6 d. 600€ šešiems su pusryčiais. Sakyčiau, neblogai. 

Nuoma įrangos dukart pigiau nei Jasnoj (mes nuomavom savo kaimely, pačiam centre gal brangiau). Trasos pradedantiems puikios. Instruktorius, jei reiktų ~40€/2h. Pažengusiems irgi yra kur pasiardyt :D 

Bet tas stovėjimas pasieny... 

Tai va, Zuviukas su Zakopane sudomino. Dar bendradarbis šią sav. ten. Reiks ir jo paklausinėt. 

Dar vienus lietuvius sutikom (tarp kitko pilna žmonių iš LT), tai jie kažkur kitur sieną kirto, eilės nebuvo, bet ratus kely paliko  :rolleyes: Keliai čia tikrai nekažką.. Bet taip baisiai mums nepasitaikė. 

Atsakyti