Aš tikiuosi, kad daugmaž visus degusius darbus baigiau, reikia eiti kažką susikrauti į kuprinę. Neįsivaizduoju, kaip . Ką patogaus pasiimti apsirengti ir pan... Maistelio įsidėt kelionei. Nepamiršt mezginio, siūlų ir schemos . Kai retai keliauju, tai kiekvieną sykį kaip iš medžio iškritus, visai praradus įgūdžius...
Kapseika, tikiuos tas draskymasis tau bent finansiskai naudingas. Nes vaikas tikrai teisus.
Lusi su sampadieniu!!!
aciu mergaites
noriu megzti nieko onaujo, ane
mezgamam Girlfriend jau sujungiau po pažastimis. reiktų persivert ant siūlo ir pasimatuot, ale kadangi mezgu tik vakarais kokį pusvalandį, tai gaila laiko
Lusasita, su tortadieniu
Pirma diena darbe... jau namo noriu
Iš visų pusių visiems visko reikia. Namie ramiau. Ir dar megztinio rankoves noriu permegzt, tai rankas niežti.
kažkas spurgiukų norėjo. tokie mini
Laba
Liniuka, su praejusiu Lusasita, su tavo diena
Vakar grizom ir mes is kalnu 4 dienos prabego labai greit, gyvenom namelyje 4 seimos, tai liudna nebuvo, pasikeisdami mazuosius ziurejom, patiko labai, kad su slidem is namu ir i namus galejom grizt, labai palengvino slidinejima
Turejau mezgini isimetus, spekit ar issitraukiau
Siandien jau i darba, o tyngiu kaip biesas
Katuk, gražus tas. Mokamas, ane? Ir Siūlų tokių noriu. Kažko ima pykint net nepradėjus važiuot autobusui...
noriu megzti nieko onaujo, ane mezgamam Girlfriend jau sujungiau po pažastimis. reiktų persivert ant siūlo ir pasimatuot, ale kadangi mezgu tik vakarais kokį pusvalandį, tai gaila laikoVat tuo man patinka prisukami virbalai, nusukai, sujungei valus ur matuojiesi, paskui vel atšriubavai nereikalinga ir mezgi toliau
Katuk, gražus tas. Mokamas, ane? Ir Siūlų tokių noriu. Kažko ima pykint net nepradėjus važiuot autobusui...Čia to kur as mezgu modifikacija, junko okamoto bright
Vat tuo man patinka prisukami virbalai, nusukai, sujungei valus ur matuojiesi, paskui vel atšriubavai nereikalinga ir mezgi toliau
o tai šitą.... jei valas neapima mano apimties
Qqutė kalba apie 2iejų valų sujungimą .
Qqutė kalba apie 2iejų valų sujungimą .
nu vat. nedaskaičiau
nu gerai, gal kokio gimtadieio proga ir pasidovanosiu ką nors panašaus bet šiai dienai taigi neturiu.