Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš tikiuosi, kad daugmaž  visus degusius darbus baigiau, reikia eiti kažką susikrauti į kuprinę. Neįsivaizduoju, kaip :). Ką patogaus pasiimti apsirengti ir pan... Maistelio įsidėt kelionei. Nepamiršt mezginio, siūlų ir schemos :).  Kai retai keliauju, tai kiekvieną sykį kaip iš medžio iškritus, visai praradus įgūdžius...

Atsakyti

Kapseika, tikiuos tas draskymasis tau bent finansiskai naudingas. Nes vaikas tikrai teisus. 

Lusi su sampadieniu!!!

Atsakyti

aciu mergaites :) 

Atsakyti

noriu megzti :B  nieko onaujo, ane :D

mezgamam Girlfriend jau sujungiau po pažastimis. reiktų persivert ant siūlo ir pasimatuot, ale kadangi mezgu tik vakarais kokį pusvalandį, tai gaila laiko

Atsakyti

Lusasita, su tortadieniu :)

Pirma diena darbe... jau namo noriu :D

Iš visų pusių visiems visko reikia. Namie ramiau. Ir dar megztinio rankoves noriu permegzt, tai rankas niežti. 

Atsakyti

kažkas spurgiukų norėjo. tokie mini

046abb209cd15fc597d7b05a94216fa1.jpg?b=t

Atsakyti

Laba :4u:

Liniuka, su praejusiu :4u: Lusasita, su tavo diena :4u:

Vakar grizom ir mes is kalnu :bigsmile: 4 dienos prabego labai greit, gyvenom namelyje 4 seimos, tai liudna nebuvo, pasikeisdami mazuosius ziurejom, patiko labai, kad su slidem is namu ir i namus galejom grizt, labai palengvino slidinejima :D 

Turejau mezgini isimetus, spekit ar issitraukiau :D

Siandien jau i darba, o tyngiu kaip biesas :huh2:

Atsakyti

Katuk, gražus tas. Mokamas, ane? Ir Siūlų tokių noriu. Kažko ima pykint net nepradėjus važiuot autobusui... 

Atsakyti

noriu megzti :B  nieko onaujo, ane :D mezgamam Girlfriend jau sujungiau po pažastimis. reiktų persivert ant siūlo ir pasimatuot, ale kadangi mezgu tik vakarais kokį pusvalandį, tai gaila laiko
Vat tuo man patinka prisukami virbalai, nusukai, sujungei valus ur matuojiesi, paskui vel atšriubavai nereikalinga ir mezgi toliau

Katuk, gražus tas. Mokamas, ane? Ir Siūlų tokių noriu. Kažko ima pykint net nepradėjus važiuot autobusui... 
Čia to kur as mezgu modifikacija, junko okamoto bright
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 19 vasario 2019 - 14:37

Vat tuo man patinka prisukami virbalai, nusukai, sujungei valus ur matuojiesi, paskui vel atšriubavai nereikalinga ir mezgi toliau

o tai šitą.... jei valas neapima mano apimties :D

Atsakyti

Qqutė kalba apie 2iejų valų sujungimą :)

Atsakyti

Qqutė kalba apie 2iejų valų sujungimą :)

nu vat. nedaskaičiau :B

nu gerai, gal kokio gimtadieio proga ir pasidovanosiu ką nors panašaus :B  bet šiai dienai taigi neturiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 19 vasario 2019 - 16:13