Nuoširdi, man savo laiku labai daug taškų sudėliojo šita knyga
Ačiū, iš karto užsisakiau Tik Kerpenos vienos knygos internetu nėjo užsisakyti, gal dukra Kaune ras
Nuoširdi, man savo laiku labai daug taškų sudėliojo šita knyga
Ačiū, iš karto užsisakiau Tik Kerpenos vienos knygos internetu nėjo užsisakyti, gal dukra Kaune ras
Praeitą savaitę žiūrėjau Našlės (lyg 2017 m).
Pozuoja-kvailioja. Toks išaugimui gavosi, bet ir išskalbus palaisvėjo. received_2188628527839450.jpeg 213,98KB 0 Parsiųsta kartų
received_2567049040035359.jpeg 199,11KB 0 Parsiųsta kartų
received_2255562634719510.jpeg 170,97KB 0 Parsiųsta kartų received_358486538075566.jpeg 242,39KB 0 Parsiųsta kartų
Nejuda
received_642370166194174.jpeg 258KB 0 Parsiųsta kartų
Sportinis mezgimas . O kada daugiau pamegzt, jeigu ne žiemą?
Niuma - tavo dičkis ar vidurinėlis čia? Smagiai nusiteikęs . Rėmas tai kaip supermeno - rankovėm išėmimų nedarei? Nes pati rankovė kaip statyta atrodo, o kūnas lyg neišimtas. Bet čia tik man gal įdomiai atrodo, aš nieko neišmanau mezgime...
Olaiva - ką jau čia tau patart - skiriasi mūsų skoniai radikaliai, tai tylėsiu . Nebent čia ką rastum, iš 2018 m. https://letterboxd.c...ST-RAe4TNSa2xfk. Aš paprastiem filmam neturiu laiko dabar, kai serialais užsiėmus. Nebent kelionėj pažiūrėsiu, esu keletą parsisiuntus.
Sportinis mezgimas . O kada daugiau pamegzt, jeigu ne žiemą?
Niuma - tavo dičkis ar vidurinėlis čia? Smagiai nusiteikęs . Rėmas tai kaip supermeno - rankovėm išėmimų nedarei? Nes pati rankovė kaip statyta atrodo, o kūnas lyg neišimtas. Bet čia tik man gal įdomiai atrodo, aš nieko neišmanau mezgime...
Olaiva - ką jau čia tau patart - skiriasi mūsų skoniai radikaliai, tai tylėsiu . Nebent čia ką rastum, iš 2018 m. https://letterboxd.c...ST-RAe4TNSa2xfk. Aš paprastiem filmam neturiu laiko dabar, kai serialais užsiėmus. Nebent kelionėj pažiūrėsiu, esu keletą parsisiuntus.
14 iš 50 matyti,fantastinių nemėgstu,lieka 3,kurie sudomino.dėkui ;)
Restar, vyriausias.
Dariau ir rankovei, ir kūnui išėmimus. Tik kūnui sumezginėjau tas išvirkščias akis. Bet manau, rankovėms per daug akių pridėjau (bijojau nusiaurint). Ir nuo jų gaunasi rėmas. Gal rankovių viršų permegsiu, Palangoj baigiau, tai čia primatavimas vyko.
Sveikos,
pusryčiams savaitgalio pyragas, jau tas varškės, vyšnių ir juodo šokolado derinys❤️
Apie filmus, tai smagiai peržiūrėjau Giuseppe Tornatore kelis filmus, nes jo Legenda apie pianistą buvo palikusi gilų įspūdį.
Tai the Best Offer Labai patiko, Malena ir Cinema Paradiso taip pat susižiūrejo.
Man irgi labai patiko Legenda apie pianistą, visai neseniai mačiau.
ir Best Offer pasirodo, kažkada mačiusi, irgi toks paliekantis įspūdį.
O Legenda apie pianistą pastatytas pagal Alessandro Baricco knygą. Esu dar mačiusi filmą pagal jo knygą Šilkas. Kitoks nei pianistas, bet man kažkuo panašios nuotaikos.
Labas rytas.
Šitą https://www.imdb.com/title/tt4846340/, aišku, mačius, žiūrėčiau ir žiūrėčiau....
Pas mane dar Valentinas darbe
Skanios kavos
received_2025841644203439.jpeg 106,84KB 0 Parsiųsta kartų