Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, jaučiu va tokie organizatoriai kaip jūs būtų labai pravertę, nes dabar baisu, organizuoja visi kas netingi, informacijos prasilenkia ar tai nedaeina kur reikia, susitikimai ant susitikimų, o rezultate vistiek šnipštas, tas jaučiu labiausiai ir kiša koją. 

Aha, Limit, as irgi labai smagiai seku spalvingąsias jūsų gastroles po pasaulį❤️

Lace, kantrybė ir užmojai 👌

Atsakyti

qqte, maniškis aktyvesnis, nei aš. Tai jis ir vaikai turi dviračius, o aš virbalus :D (šnd jau grįžus radau iškeltą iš ballkono).

Kai užeina noras, pašpilkiuoja mane, bet nepasiduodu provokacijom :) 

Atsakyti

Restar molis prajuokino :D Mano irgi molis,  bet ir aš mole, tai visa molių šeimynele. ..  :D

Katuk, dare tyrimus, rezultatai prasti visi, del to ir kruva siuntimų seka iš paskos... Ryt Kaunas, poryt Ukmergė... 

Nevykusią duoną iškepiau, košė gavosi... O dar norejau gydytojai nuvežt ..  :oh: speju del avižinių miltų...  :huh2:​ 

Atsakyti

keramikai ir keramikės :D

su Lukne prieskonius rūšiavom ir nusprendėm,kad reikia kepti cinamonines bandeles :D iš kažkur cinamono prisidauginę :D

Atsakyti

Labas vakaras  :4u: 

Liniuka, gal ir paskutinė, bet nuoširdžiai sveikinu su uogienės diena  :4u:  :4u: 

Nuoširdi, man savo laiku labai daug taškų sudėliojo šita knyga

https://www.vaga.lt/...zIaAvVXEALw_wcB

Atsakyti

pas mus cinamonas neužsilieka :D "tavo košė" on top  :oh:​ 

Atsakyti

Kaip gerai, kad daug molių ir molienių :D

Man kaip Qqtei, aktyvus sportas tik vaikščiojimas.

Atsakyti

Aš tai norėčiau daugiau: ir dviračiais važinėt, ir slidinėt lygumose, ir čiuožinėt, ir nuo kalnų norėčiau... Dar. aišku, į pinigus atsiremia tokie malonumai, nes kiek visokia įranga kainuoja.  O kai mūsų daug... Bet dviračius, tarkim, turim, kelis metus vis veždavomės prie jūros, kol 3 vaikus turėjom, dvynukus priekaboj veždavomės. Bet dabar jau reikia investuoti, norint visus prisimontuoti. O ir man be galo sunku žiūrėt į vyrą - aš švilpiu su vėjeliu, o anas raudonas, permirkęs visas tik pūškuoja. Nu atima malonumą vien pažiūrėt į jį :)

Bet šiaip nuraminot, kad ne aš viena "keramikė" :).

Kapseika, tai jeigu toks vienetinis renginys, tai ir neturit patirties, normalu. Gera koordinacija, komunikacija, darbų pasiskirstymas labai svarbu. 

Atsakyti

A  nu jo dvirati pamiršau, dviratį myliu, gal labiau net negu vaikščiojimą..bet nelaikau savęs aktyvia. Nu bet žiemos sezonu nepadviračiuosi, žiemą sportinis mezgimas pirmoj vietoj

Atsakyti

Šaltibarščisi su pirktinėm maltos mėsos dešrelėm (tingėjau kotletus gamint).

Gavau dar 5 procedūras mikrobangų ir Kaune :) 

Atsakyti

Šaltibarščisi su pirktinėm maltos mėsos dešrelėm (tingėjau kotletus gamint).

Gavau dar 5 procedūras mikrobangų ir Kaune :)

man irgi rytoj kažką skirs

Atsakyti

Žiemos sportu ir aš nedegu, nors nesakau, gal pabandžius ir labai patiktų. Bet šiaip aš mėgstu šilumą, tai vasaros malonumus labiau mėgstu :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 18 vasario 2019 - 20:27