Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oho, Limit, kiek daug tu keliauji :). Rimtai ukrainiečiai nekalba rusiškai? Ar tyčia? Su visais vaikais iškeliavot? Turit savo visą įrangą? Jeigu turėčiau vyrą ne molį, tai irgi slidinėčiau... Bet tą kalną pajudint, tai geriau nervų nesigadint, o ramiai namie pamegzt :).

Aš tik neseniai susivokiau, kad išvažiuoju tai ryt popiet, o sau ramiai viską planuoju, dėlioju, lyg važiuočiau trečiadienį. Jeigu ne kolegė, tai būčiau taip ir neišvažiavus....

Atsakyti

Ukraina didelė. tas kalnų kampukas, kur netoli lenkai, tai gal ir nemoka :D čia Lace gal daugiau patyrimo turi.

nus ką, bedūsaujant, sakyčiau, visai produktyvi diena buvo.

įdomu, kaip su šaltuku :hmm:  ryte tai gryns ledas buvo, vėl vieną mašinytę griovį radom bevažiuodami. turbūt per šiuos kelis mėnesius kokia 5ta. vieni nervai žodžiu...

Atsakyti

Restar, rimtai nemoka. Nustebino. Gal kai kurie ir nekalba, bet bent jau mūsų šeimininkai stengiasi :)

Atsakyti

Įrangos savos neturim, nuomojamės. Savi tik šalmai ir akiniai :D Kai mes tiek slidinėjam, neapsimoka pirkt. Nebent kokius naudotu. 

Va, kitiems metams visiems vaikams aprangos reiks jau. 

Atsakyti

Kapseika :4u: . Kokioj tu srity darbuojiesi?  100 žmonių tai beveik kiekvienas mūsų renginys, toks bent 1 per mėnesį, o tai ir 2-3. Metus pradėjom su 180, vainikuosim turėtume su kokiais 500 gegužę, jeigu viskas pavyks. 

Restar, mes gamykla. Kuriame, projektuojame mašinas. O dar ne taip senai ir frezavimo centrus integravimo, tai  ir dalis 

savo mašinoms gaminame, o ir užsakovams ruošiame. Didžiausia problema tuos šimtą svečių integruoti į mūsų kasdieninę veiklą, kuri negali ne minutei nutrūkti, tuos svečius vėlgi turime vidiniais resursais apšokinėti, nors šalia turi būti vykdoma ir įprastinė veikla (na nekalbu apie maisto tiekimą,mišrainių tai jau nepjaustysime).o ir patalpos Workshop 'ams turi būti perorganizuotos turimos. Svečiai suskrenda is viso pasaulio, tai lūkesčiai užkelti.  Va dar Admin. Direktorius dėl traumos iškrito iš žaidimo, tai planuok neplanavęs... Ai, bet bus, kaip bus...Nu nėra tai mūsų kasdieninė duona, dėl to visi tokie sudirgę, įtampa tvyro ore, kad gali kirvį kabinti😁

Atsakyti

Liniukai gimtadieniniai sveikinimai ;)

Atsakyti

Oho, Kapseika, tada tikrai iššūkis, visas aplinkybes turint omeny... Man prieš dešimtmečio konferenciją prieš beveik 3 m. direktorė išėjo iš darbo :). Tai dviese su kolege viską ir pasidarėm, ten jau buvo visokių detalių nemažai sužiūrėti... Betgi ta išmintis - "dar nebuvo taip, kad kaip nors nebūtų" - visada išsipildo :). Išgyvenk be žilų plaukų  :4u:

LImit - smagiai jūs ten ♥, neramios dūšelės :). Jau imu svajoti apie vasarą  :wub:  :wub: , tik nežinau, kur norėt ir sodint nieko nenoriu dar :).

Atsakyti

Oho, Limit, kiek daug tu keliauji :). Rimtai ukrainiečiai nekalba rusiškai? Ar tyčia? Su visais vaikais iškeliavot? Turit savo visą įrangą? Jeigu turėčiau vyrą ne molį, tai irgi slidinėčiau... Bet tą kalną pajudint, tai geriau nervų nesigadint, o ramiai namie pamegzt :).

Aš tik neseniai susivokiau, kad išvažiuoju tai ryt popiet, o sau ramiai viską planuoju, dėlioju, lyg važiuočiau trečiadienį. Jeigu ne kolegė, tai būčiau taip ir neišvažiavus....

tai keisk :D į kokį slidininką :)

Atsakyti

Olaiva, kad nėra poreikio. Kiekvienas turim trūkumų. Sunku turbūt rasti vyrą su visais pomėgiais, kuriuos norėčiau vystyti, o jeigu ir rasčiau tokį idealą, tai ar jis į mane žiūrėtų? :D. Biškį papavydžiu kitiems, bet susitaikau. Mano vyras nešoka, nedainuoja, nesportuoja, bet turi kitų privalumų :).

Atsakyti

Liniuka su gimtadieniu! 

Lace krapstukizmai :super:  

Atsakyti

Liniuka, su gimtadieniu! :birthday2:

Labai norėčiau Lace lėlės... taip... dėl turėjimo.. :)

Vakarų ukrainiečiai visada labai nemėgo rusų ir stengdavosi nekalbėti rusų kalba net TSRS laikais. Teko 1988 metais dalyvauti  Moldovoje viename žemdirbystės būryje su tomis vakarų ukrainietėmis.Jau tada jos nekalbėjo rusiškai. Pabrėžtinai. Tai dabartinis jaunimas gali jau ir nemokėti visai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 18 vasario 2019 - 18:15

As tai dziaugiuosi kad mano vyras biski molis ta prasme 

Nes as dar labiau molis muset, visiskai nemegstu jokiu ziemos pramogu ir siaip visokio aktyvaus poilsio iskyrus vaiksciojima :)

Tai jei istisai mane krapstytu garantuotai kazkuriam nervai gadintusi

Atsakyti