Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

kapseika, te :4u:

prirašei net kažkokių kringelių... pasitaisė. gal čiatik man rodė taip :hmm:

bet žinai gi, kad viskas praeina. absoliučiai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 18 vasario 2019 - 14:04

Nežinau aišku ko konkrečiai reikia, bet žinau tokia dvi neblogas :

https://www.knygos.l...-savo-gyvenima/

https://www.knygos.l...lAaAh6pEALw_wcB

Ačiū labai :wub: Man atrodo čia kaip tik tai, ko ieškau :4u:

Atsakyti

Ačiū, draugės, už sveikinimus ir už tokį manęs matymą :4u: Aš pati apie save taip gerai negalvoju :D O gimtadienio proga vėl iššūkių prisigalvojau, ale kol kas nesakysiu kokių, kol pati visko nesusidėliojau :B​ 

Atsakyti

tai darbą ar vyrą keisi :D 

juokauju - palauksiu, nors ir labai smalsu

Atsakyti

Priedas  0D0812FB-EDBE-4103-B733-15987ADE47D9.jpeg   109,56KB   0 Parsiųsta kartų

Nesupratau, kodėl tiek hieroglifų  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 18 vasario 2019 - 14:49

Linutė intriguoja :rolleyes:

Atsakyti

tai darbą ar vyrą keisi :D 

juokauju - palauksiu, nors ir labai smalsu

O gal būrelį naują pradėsiu lankyt :D​ 

Atsakyti

O gal būrelį naują pradėsiu lankyt :D​ 

pf, per daug paprasta.

beje, noriu aš lankyt kokį tai būrelį :rolleyes:  bet vos prisimenu savo reabilitacinius lankymus, tai noras praeina :D

Atsakyti

Oho, Liniuka, kokie intriguojantys gimtadieniniai apsisprendimai  :bigsmile: . Tuo ir žaviuosi. Pati, jeigu ir norėčiau ką keisti, tai nežinočiau  į ką . O realiai turbūt nieko nenoriu keisti, džiaugiuosi sąlygine ramybe šiuo metu. Nes pokyčiai man vis su stresu asocijuojasi, o jo aš visaip bandau išvengti.

Kapseika :4u: . Kokioj tu srity darbuojiesi?  100 žmonių tai beveik kiekvienas mūsų renginys, toks bent 1 per mėnesį, o tai ir 2-3. Metus pradėjom su 180, vainikuosim turėtume su kokiais 500 gegužę, jeigu viskas pavyks. Dviese. Aišku, gal ne tokio lygio renginiai, mes labiau turiniu rūpinamės, nei svečių tobulu apšokinėjimu. Ir kaip tau tas pyragas?

Pasimačiau su Lace, pasiskolinau mezgiminę lempelę, bus išbandyta. Abi pasistebėjom viena kita - aš kam tos lėlės reikalingos, ji - kam tos pirštinės .  Įdomiau gyventi, kai esam tokie skirtingi :).

Nuoširduk - gražūs siūlai. Visai atiminėčiau ką nors panašaus. Arba užsisakyčiau pas Vinčį, jeigu sugalvočiau kokių tiksliai spalvų noriu ir kam :). Konkrečios knygos nepatarsiu. Matyt, aš kažkaip savo gyvenimo filosofiją labiau iš visokių straipsnių, seminarų, psichologinių konsultacijų susidėjus. Knygas daugiau apie vaikus skaitydavau, nors ir turiu kažkokių motyvacinių. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 18 vasario 2019 - 15:13

Liniuka pamenu sakė, kad kursuose nuramino, jog vyresniam amžiuj nebijotų moterys gimdyt :D aš tik pacituoju...  :B​ 

Atsakyti

Laba diena, 

Liniuka, su Gimtadieniu!!! Tegu tie dėliojimai labai gerai ir palankiai susidėlioja!! Sėkmės tau 💪🎈

Waidaw prajuokino :D 

Mano, o ir mano vyro artimieji net nenutuokia apie mano lobius  gal ir gerai, ramiau :D

Lace krapštukizmas labai prieširdies 😍

O aš pamiršau mezginį..  Susivėriau visus karoliukus, su mintim, kad riešinės neužims daug vietos ir... pamiršau...

Šiemet nusprendėm link Ukrainos patraukt. Žinoma, prie sienos pasigailėjau, o ir vairuotoją ilgam keliui šįkart tik vieną turėjom, bet į vietą atvažiavus, viskas atsipirko :D

Oras važiuojant buvo nuostabus, tikras pavasaris   +12. Ir nei kruopelės sniego :D Tai jau nerimas buvo biškį apėmęs :D

Bet kalnuose vis dar sočiai. Sakė, iki balandžio galo slidinėja. Saulė maloniai šildo. Matėm ir su trumpom rankovėm, ir merginų pora su maudomukų viršum prie slidinėjimo kelnių (labiau gal tik foto pasidaryt, matyt). O ir šiaip pramogų jie čia visokių turi, tai daug žmonių be slidžių, užsiima kitais reikalais. Matėm ir vestuves kalno viršuj :D

Šiaip taip susikalbam rusiškai. Lygis panašus kaip mano, t. y. nekaźką :D Bent jau mūsų šeimininkės ir kiek teko susidurt. Bet užtenka :)

Atsakyti

Liniuka, su gimimo diena :birthday2:

ant senatves saugumui  dauguma zmogiuku kaupikais tampa :)  mes jau siulu drakius  turim, tai kaip ir ligos pradzia yra :D

Atsakyti