nuoširdi, tai gal bent megzti galima tuščioj mokykloj?
nuoširdi, tai gal bent megzti galima tuščioj mokykloj?
Mezgu vyrui kojines iš Vincio siūlų
apie tortus ir pyragus. man tas savaitgalio varškinis ne itin. gal dėl to, kad jis pas mane storas gavosi bet trupiniai kažkokie sausoki, trapūs, nesudrėko, ypatingai viršuj. morengas per saldus. skaniausia varškė bet šeimyna visa lapnojo ir gyrė.... noriu paprastainiško trupininio varškinio o dar jeigu su avietėm
Žinok, man tas pats. Nors aš visur mažinau cukraus, ir tai saldoka, o tas trapumas labiausiai erzinantis. Gal dėl to, kad į tešlą tik tryniai dedasi. Šiaip normaliai į tokią paprastai visas kiaušinis dedasi ir šiek tiek šalto vandens, tokia nepavesdavo. Aišku, grynas juokas, kaip aš abrikosus su persikais supainiojau . Bet nekartosiu. Šitas va daug tobulesnis http://aj-receptai.b...-su-varske.html. Varškės tik visada daugiau dedu.
Nuoširduk, ech, visada žmonės bėga nuo valdžios. Įdomu, ar susipras kas nors ar ji pati, kad gali būti blogai su tokiais valdymo metodais.
Aš tai savaitgalį buvau šokiruota, sužinojusi, kad 2 geriausios mūsų pradinės mokytojos įsteigė naują privačią mokyklą.... Labai tikiuosi, kad nepavilios mūsiškės mokytojos, bent kol baigs mažoji mokyklą. Jos be galo pažangios, daug projektų į mokyklą pritraukdavo, gal dėl to mūsų pradinė visur gerai skambėdavo. Na, bet ne pasaulio pabaiga, atsiras kitų. O kai baigs mažoji - kad ir tvanas . Tik kad dar liko 3,5 metų..
Šarange, kokį gražų tortą numezgei
kaip šiaip savijauta? daignozė patvirtinta? man kažkodėl visada atrodė, kad insktų uždegimas labai skausmingas.....
Diagnozės dar nebuvo kam nei patvirtint nei paneigt, pas jokį specą gi nepakliūsi taip greit.
Tai skausmu ir skundžiausi pagrinde, bet inkstų pati neįtariau, nes man labai žemai skauda, maniau jie aukščiau. Ir tas skausmas nėra aštrus, o toks užknisantis, vienodas, o koks turi būt nežinau, be to pas mane gi yra rimtesnių priežasčių skausmui, tai ir kentėjau, rožines tabletes vartojau, maniau taip turi būt, laukiau kol praeis
Nuoširduk, ech, visada žmonės bėga nuo valdžios. Įdomu, ar susipras kas nors ar ji pati, kad gali būti blogai su tokiais valdymo metodais.
Ji nesusipras, pati sakė, kad turi labai storą odą, nuo kurios viskas kaip nuo žąsies nubėga. Echh aš pati labai rimtai svarstau šiuos mokslo metus pabaigti ir išeiti iš to durnyno, Kaip smagu buvo dirbti prie buvusio direktoriaus, o kaip baisu prie dabartinės isterikės...
Dar Lace krapštalynę mačiau, nu labai gražiai gaunasi, tie džinsiukai tokie tikroviški ir madingi
o tai bent elementarų tyrimą padarė? greičiausia, kad taip, jeigu jau yra toks įtarimas
kažkotais iš tavo skausmo aprašymo man panašu į mano skausmą bet jos man būna tik rytais, po to kažkaip išsisklaido. bet man tai aišku, kad stuburiuks dyla.... ir beje, mano baltos tabletytės tai kažkaip jokios naudos apčiuopiamos.
linkėjimai visokie kokie patys geriausi sveikatai
Įrodymas, kad tikrai darbe mezgu
Pridėta:
Oi nuoširdi neerzink Mano skara rankinuke guli. Eh nu kaip norėtųsi ištraukt ir megzt rrrrrrrrr
Aš kai nebebijau prarasti darbo ir jo nebesaugau, vis dažniau sau tai leisiu
Gal kas galit rekomenduoti kokią gerą psichologinę knygą SAVĘS stiprinimui.
Liniuka, su ta įžymia visuomenei proga
Sveikos,
iš beprotnamio, iki trečiadienio pavaduoju vieną kolegę, nuo trečiadienio dvi, o tame tarpe kalnas mano degančių darbų. negana to maže apsirgo, tai I darbą varau paryčiais, kad ant pietų MB į darbus isleist. o valdžia irgi biški kraustosi iš proto, nes ant nosies grandiozinis renginys, su šimtu svečių...
Restar, tą su vyšniomis kepiau šį savaitgalį
❤️
Liniuka, gražios tau dienos, te pildosi troškimai ir svajonės🌷🌷🌷
Aš kai nebebijau prarasti darbo ir jo nebesaugau, vis dažniau sau tai leisiu
Gal kas galit rekomenduoti kokią gerą psichologinę knygą SAVĘS stiprinimui.
Nežinau aišku ko konkrečiai reikia, bet žinau tokia dvi neblogas :