Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,

mes visos biškiuką kaupikės :rolleyes: man reiktų tikrai kažkaip susiimti ir kaupti mažiau. man rodos, progresas yra :rolleyes: 

mezgiau. ir dūsavau. nu kažkoks toks savaitgalis, spaudžiantis smegenis ir krūtinę.

ir ilgiausių metų Liniukai :birthday2: :ploja2:  greitaeigių virbalų nėr ko linkėt, siūlų irgi, kažkaip visko jai užtenka. Palinkėsiu naujos skalbiankės, kuri pati skalbinius net susirinktų ir suskrautų :D

Atsakyti

Liniuka, ilgiausių metų ilgiausiųųų  :oro_buckis:​ 

Atsakyti

O, gimtadienis! Sveikinu, Liniuka!

Likau tarp dviejų modelių ir siūlinių pasirinkimų. Skaitau Restar planus kuo daugiau nuveikti vienų pirštinių, ir prisimenu, kad ryt į truputį kreizi kelionę (suskraidau per dieną) reikia nėrinį įsidėti.

Vakar perdėjinėjau knygas, kartu dar ir siūlus pakilnojau - reikėjo vaikams ryškių galiukų sapnų gaudyklėms. Daug aš tų daiktų turiu. Užtat šis mėnuo paskelbtas nedaiktiniu, geriau vaikščioti ir vytelėm rūpintis (žiurkėnas dėkingas). Na, dar kokią suknelę pagaminti lėlei (sena, dar nuo sausio svajonių Blithe).

Atsakyti

Liniuka, su gimimo diena :)

Šarange, užsuko tik vaikų paimt pas save parsivežt :D Tai tuo pačiu ir reviziją padarė, spintų  :oh: Leidžia tikrai per daug ir jau planuoju rimtą pokalbį su juo. Arba išvis neįsileisim. Pasinaudojo proga, kol mūsų namie nebuvo.. Nu man į spintas lindimas tai toks jausmas lyg į asmeninę erdvę kas įlistų..  

Atsakyti

apatinius irgi patikrina?

Atsakyti

Ojetau bet čia jau kažkoks nesveikas cekavumas

Labasrytas

Liniuka su gimtadieniu 

Tiesiog būk laiminga  :4u:​ 

Atsakyti

Dar kad anyta cekava - labiau suprasčiau, bet kad uošvis ...

Liniuka - su tavo saulėta diena! Tu man iš tokių žmonių, kurie nesapalioja, ilgai nesvarsto, bet ką nori - ima ir ramiai padaro, tiek mezginiuos, ar darbuos, ar namuos. Sektinas pavyzdys :4u:​ . Būk laiminga!!! 

Atsakyti

Liniuka, su tavo diena!

cc9cc1f15d50518f294c32fc7d0f1560.jpg?b=t

Atsakyti

Vat ir man pačiai šokas.. Pamenu, mano močiutė vis atvažiavus ilgesniam laikui pertvarkydavo viską pagal save, kad poto kelias sav kol atrasdavom viską :D O čia diedas... Koks įdomumas ką mes spintose laikom. Nu dar dėl siūlų ok, ten nieks nemezga, gal jam ir šokas :D 

Atsakyti

Su gimtadieniu, Liniuka!

Norėjau ir aš megztą tortą atnešt, bet žiūriu Šarangė pirma suspėjo.  :hihihi:

birswqgvbknjndvb4w1v.jpg

Nepersivalgyk, nes esi  nuostabi moteris puošianti  savo gausius  mezginius.  :) Gražių naujų tavo metų!

Atsakyti

Šarange, kokį gražų tortą numezgei :D

kaip šiaip savijauta? daignozė patvirtinta? man kažkodėl visada atrodė, kad insktų uždegimas labai skausmingas.....

apie tortus ir pyragus. man tas savaitgalio varškinis ne itin. gal dėl to, kad jis pas mane storas gavosi :hmm:  bet trupiniai kažkokie sausoki, trapūs, nesudrėko, ypatingai viršuj. morengas per saldus. skaniausia varškė :D  bet šeimyna visa lapnojo ir gyrė.... noriu paprastainiško trupininio varškinio :B  o dar jeigu su avietėm :wub:

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Linute, su Tavo diena :4u: :wub: :wub: :wub: Fainas žmogutis esi, į kurį norisi lygiuotis, Restar teisingai parašė :wub:

Šarange, sveikatos Tau :4u: :4u: :4u:

Atostogos...o prie šios vadovės reikia tuščioje mokykloje sėdėti, galima galą gauti iš nuobodulio...

Dar penktadienį išlydėjau savo geriausią draugę, išėjo į kitą darbą, tai dar labiau liūdna, daugiau tokių žmonių mūsų kolektyve nėra. Penktadienį bliovėm abi, bet daug kas iš čia bėga dėl valdžios.

Atsakyti