restar o jei atskirai rankoves megzt ir prisiūt?
restar o jei atskirai rankoves megzt ir prisiūt?
jin adatų bijo
tai šonus juk susiuvo kažkaip ir kaip supratau visai gražiai
Gražus
Pridėta:
Restar, megzk atskirai ir siūk, žinok, aš savo tam Pūginiam, alpakiniam irgi bandžiau iš viršaus, bet šuds gavosi, tai tiesiog numezgiau žmoniškai ir įstačiau, tas nuoviršinis ne visada tinka.....
Čia pas savo berniukus nepadoriai pigių gauni?
Nebūtinai. Visi babininiai siūlai gaunasi pigiau, nu gal tik koks Mados garažas turi ten prabangybių, bet šiaip galim ir paskaičiuot, protingieji kurmiai.
Tarkim, babininis merinas kainuoja ~25eur/kg, reiškia 100g - 2,5euro. Megztukui suknelei sumezgi 500g jei mašina, tai jos savikaina išeina 12,50, o jeigu pusvilnė, kuri yr superinės kokybės, o jos kaina berods ~12-14, tai dar pigiau Vakar jau minėjau, kad mano karakulio savikaina 12eurų
Seniau matkeliniai siūlai būdavo įprasta,kad po 100g, o dabar matkeliais siūlai daugiausia po 50g, o kai kur įsigudrino jau ir po 25-30g pardavinėt. Kai pamatai kaina tarkim 2-3eurai/vnt, atrdodo nedaug, bet kai paskaičiuoji, kad megztukui reik tokiu 20, po 25g, tai jau gaunasi 40-60 eurų Jau nekalbu, apie tuos, kur matkelis kainuoja ir 10 ir 18eurų
Gražus tik ant manekenės, kol stovi. o pati apsirengus tik namie ant sofkės, nes po paltu nepakištum
Nebūtinai. Visi babininiai siūlai gaunasi pigiau, nu gal tik koks Mados garažas turi ten prabangybių, bet šiaip galim ir paskaičiuot, protingieji kurmiai.
*****, aš anksčiau klaidingai suprasdavau, kad babininiai siūlai tai tik mašina megzt, juk tikrai galima kelis siūlelius susidėjus megzti Ačiū už pasidalinimą, labai faina su sekta "augti", kiek čia daug visko sužinai, išmoksti, super, ieškosiu babinų dabar, nes nu tie matkiukai po 50 gr. tikrai sudaro nemažą kainą Ačiū
Gražus tik ant manekenės, kol stovi. o pati apsirengus tik namie ant sofkės, nes po paltu nepakištum
Aha, sutinku, čia tik nebent ankstyvam pavasariui, bet ne, gal reikia žemiškesnių, paprastesnių norėti
Pinta, kaip tu laikaisi? Vis apie tave pagalvoju, tikriausiai iš pavydo
O ne . Man patinka nuo viršaus mezgimas, tada ir rankovės ilgį pataikysiu ir kai baigsiu, bus viskas baigta . Šoninių siūlių nebebijau nuo to laiko, kai išmokau siūti iš gerosios pusės. Dabar net ripsą taip išmokau. Bet rankovių įsiūti - dar ne, nes ten eina viskas kreivai . Ir nežinau ar tai man įkandama, t.y. ar noriu net pagalvot apie tai .
Restar nugi kaip šonines siūles taip ir rankoves siuvi
o dėl ilgio tai bent man kažkodėl ypač ratu megztos rankovės sutrumpėja kažkokiu būdu
nu nežinau kas čia do dėsnis bet jei numezgu normalią rankovę tai jinai patampa 3/4 savaime
va ir šito dryžiuko rankovės kaip ir ilgos turėjo būt, numezgiau ilgas, pasimatavau išskalbus buvo ilgos
o dabar jau jos 4/5 nepatraukus aukštyn
Nuoširduk, mes juk seniai apie rogutinį meriną kalbam
Vakar ruošiausi golfą dažyti, bet pasirodo neturiu jokio nemažo blogo puodo tai kur jį išvirti