Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Hm, aš net nemačiau, ko ten reikėjo, persikų pirkau by default :).

Smagiai pasitūsinom Skylės koncerte Katedros aikštėj. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 16 vasario 2019 - 21:43

Aš iš šviesų grįžau. Pernai labiau patiko. Gal žmonių mažiau buvo, gal mažesnis spalvų chaosas, gal dainos labiau lipo :) šįmet tokio įspūdžio nepajutau.

Atsakyti

Labos!

Mane ištiko mezginio meditacija. Vartalioju siūlus ir nesudėlioju, ko noriu.

Lace pažaidimas beveidis fajnas, bet aš prie megztuko derinčiau siūtą sijonuką.

Einu, pašuoliuosiu 100 limfos žadinimo šuoliukų.

Atsakyti

Kadangi susivežiau visus nebaigtus mezginius, tai siuvu antra diena.

Moherinį švarkelį susiuvau, liko kraštus apnert.

Eilėje- simple laisvalaikio megztukas iš storų siūlų. 

Atsakyti

Prasivaikščiojau su dukterėčios šuniuku pajūriu 4 km

Vakar saulė buvo, bet vėjas. Šnd smagesnis oras :) 

Atsakyti

Ahoj

As irgi pirstiniauju ir skaiciuoju skaiciuote kuri is suplanuotu megztiniu toliau griebt

Ba nes atostoga gi pries nosi 😉

Atsakyti

Aš šeštą pirštinę varau ir dar planuose ne vieną, tai kol kas ramu :).

Beje, visgi pagavau kablį su itališku serialu rodomu per LRT "Ponių rojus" . Toks nepiktybinis kol kas ir labai tinka mezgimui. 2 sav serijos būna mediatekoj, labai patogu pažiūrėt bet kada. Kas nori užsikabliuoti - pats laikas, nes yra visos serijos nuo pirmos. 

Atsakyti

Apie tą parduotuvę? Vieną seriją mačiau, labai Velvetą priminė, pagalvojau tą patį, kad mezgimui tinkamas :)

Atsakyti

Lace pažaidimas beveidis fajnas, bet aš prie megztuko derinčiau siūtą sijonuką.

Derink ką tik nori   :mirksiukas: o  mano gaminamas personažas yra būtent toks  :rolleyes: 

Atsakyti

Niuma, aha. Aš pirmą kol žiūrėjau, tai nebuvau tikra, ar žiūrėsiu toliau. Bet vakar nusprendžiau kitas pažiūrėti ir užsikabliavau. Kaip tik po skanių bulvinių blynų pamegsiu ir toliau pažiūrėsiu :).

Atsakyti

Nu va liko nykštys

Einu šokt prie puodų, balandėliai bus vakarienei nes vakar per daug kiniškos vištienosprigaminau, dvi dienas valgėm 😊

Atsakyti

Man kaip ir Kerpenai prisireikė skalbiankės, išėjo mūsiškė į amžinosios medžioklės plotus. Einu atgal konspektų skaityt... 

Atsakyti