Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kažko šiandien nesimezga. Trinuosi po namus, kad tik nemegzt :B​ 

Atsakyti

qqte, nžnau kas per siūlai :D prieš 3-4 metus pirkus, kai parduotuvę siūlų uždarinėjo. 2 vnt turiu.

Atsakyti

Susiuvau pyniuotį. Liko išskalbt. Ir maža smulkmena- matuot.

Atsakyti

Liniuka, gal visai gerai kad tau nesimezga.O tai baigi ivaryt i nevilti.

Sakai pyragas geras? Na nezinau nezinau nuo kurio pirmadienio pavyks mazint saldumynu su tokiais pagundymais

Atsakyti

:rolleyes:

Priedas  B9624B44-78C3-4774-8A0D-A6C6D2CB968B.jpeg   196,54KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Liniuka, man irgi skanus, bet kažkaip viršus trupa labai, gal per mažai tešlos palikau. Gal man visgi šokoladinis su varškė ir vyšniomis labiau - mažiau vargo ir tobulesnis skonis :).

Baigiau antrą porą pirštinių - su ne vienu permezgimu, o siūlų dar ir liko, bet iš tos baimės, kad truks, gi nusipirkau pora kamuoliukų atsarginių :).  Tai bus dar pirštinių ar kojinių, ar baktusų. Visai gal ir nieko truputį persiorientuoti į smulkesnius dalykėlius, greičiau rezultatas ir džiaugsmas greitesnis :). Beje, kolegei padovanojau skersą baktusą ir net nenufotkinau. Bet jau mačiau apsivyniojusią kaklą :).

Lace - gražiai neri. Nors ir nesuprantu :), ypač, kad ir tavo merginoms lėlių nereikia. Aš jeigu ir užsiimčiau tuo, tai tik dėl mergaičių, maniškės labai įvertintų.

Atsakyti

Lace, beliko tik šukuosena :ax:

Atsakyti

Žmogus be veido :D gražiai apsirengęs.

Nemezgu ir aš. Kažko labai migdo.

Sprandas iš nervų sutrauktas. Nes važiavom su dukra vairuotoja pirmą kart į miestą. Kaip ir nieko tokio,  bet oj dar praktikos reik...

Kepu ir aš tą pyragą. Be aguonų ir kokoso. Bet tai vėl eilinį kart mano kulinariniai gebėjimai lenda :D  sugebėjau paimt per mažą skardą. Tai karūnuotas ir storas. Tikuosi bus valgomas :B​ 

Atsakyti

Lace, beliko tik šukuosena :ax:

Dar karolių trūksta :D ir rankinės :mirksiukas:

Atsakyti

Katuk, mane irgi šiandien visą dieną migdo. 

Man tame pyrage skaniausia persikų-varškės ir aguonų-morengo derinys.

Atsakyti

Persikų? Ne abrikosų?

Atsakyti

Neradau maxėj abrikosų, tai dėjau persikų. 

Atsakyti