Kažko šiandien nesimezga. Trinuosi po namus, kad tik nemegzt
qqte, nžnau kas per siūlai prieš 3-4 metus pirkus, kai parduotuvę siūlų uždarinėjo. 2 vnt turiu.
Susiuvau pyniuotį. Liko išskalbt. Ir maža smulkmena- matuot.
Liniuka, gal visai gerai kad tau nesimezga.O tai baigi ivaryt i nevilti.
Sakai pyragas geras? Na nezinau nezinau nuo kurio pirmadienio pavyks mazint saldumynu su tokiais pagundymais
Liniuka, man irgi skanus, bet kažkaip viršus trupa labai, gal per mažai tešlos palikau. Gal man visgi šokoladinis su varškė ir vyšniomis labiau - mažiau vargo ir tobulesnis skonis .
Baigiau antrą porą pirštinių - su ne vienu permezgimu, o siūlų dar ir liko, bet iš tos baimės, kad truks, gi nusipirkau pora kamuoliukų atsarginių . Tai bus dar pirštinių ar kojinių, ar baktusų. Visai gal ir nieko truputį persiorientuoti į smulkesnius dalykėlius, greičiau rezultatas ir džiaugsmas greitesnis
. Beje, kolegei padovanojau skersą baktusą ir net nenufotkinau. Bet jau mačiau apsivyniojusią kaklą
.
Lace - gražiai neri. Nors ir nesuprantu , ypač, kad ir tavo merginoms lėlių nereikia. Aš jeigu ir užsiimčiau tuo, tai tik dėl mergaičių, maniškės labai įvertintų.
Lace, beliko tik šukuosena
Žmogus be veido gražiai apsirengęs.
Nemezgu ir aš. Kažko labai migdo.
Sprandas iš nervų sutrauktas. Nes važiavom su dukra vairuotoja pirmą kart į miestą. Kaip ir nieko tokio, bet oj dar praktikos reik...
Kepu ir aš tą pyragą. Be aguonų ir kokoso. Bet tai vėl eilinį kart mano kulinariniai gebėjimai lenda sugebėjau paimt per mažą skardą. Tai karūnuotas ir storas. Tikuosi bus valgomas
Lace, beliko tik šukuosena
Dar karolių trūksta ir rankinės
Katuk, mane irgi šiandien visą dieną migdo.
Man tame pyrage skaniausia persikų-varškės ir aguonų-morengo derinys.
Persikų? Ne abrikosų?
Neradau maxėj abrikosų, tai dėjau persikų.