Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

jau papirkau ir as :)

Atsakyti

Va, pasidalinsiu savaitgalio deserto planu : https://www.nidosrec...ais-trupiniais/. Visko lyg turiu, persikų pirkau. ir jau su krikšto dukra pasidalinau, tai būtinai turiu kepti, nes žadėjo vien dėl jo užsukti :).

Noriu megzt, gamint, bet ką daryt, tik ne sąskaitas išrašinėt....

Atsakyti

Po procedūrų. Seserį išgâsdinau nusiuntus foto su vamzdeliais. Deguonį kvėpavau.

Skanios kavos ir jums :)

Priedas  received_265777417663117.jpeg   73,26KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Restar, kaip skaniai atrodo :wub:​ Gal ir aš susigundysiu, kaip tik rytoj laukiu seniai matytos draugės su šeimyna. 

Atsakyti

Viskas, nusimečiau girnapusę nuo sprando, jau beveik esu linkusi su vaikais klykaut Ostapenkos dainelę "Atostogaut, pramogaut ir išdykaut!"  https://www.youtube....h?v=bZpB046bdiM:D.

Eisiu ir užsimaišysiu tešlą :).

Atsakyti

Kepa, vakarienė suvalgyta, dabar jau laikas MAN .. 

Atsakyti

Lace - antradienį (02.19) biškį popiet. Gal visai praverstų, jeigu pavyktų megzti. Nes dirbti nenorėsiu tiek ilgai :). Beje, dėkui už nuorodą, ką tik nusipirkau, tik kol ateis. Kai net neįsivaizduoji, kad tokių dalykų būna, tai net sunku užklausą suformuluot :).

Tikrai galiu paskolint  :4u: 

Atsakyti

Šiandien grįžusi iš darbo numezgiau meztinį.........lėlei :B  Mažutį, dailutį, reglanu nuo viršaus, su smulkutėm sagytėm :wub: io verkia mano  realūs mezginiai  :oh: 

Atsakyti

Sveikos šią gražią pavasarišką šventinę dieną. :lietuva:

Išvežiau dalį šeimos į oro uostą. Savaitei likom tik trise. O kadangi likusiems yra moksleivių atostogos, tai išeina, kad tik aš viena į darbą eisiu.

O lauke tikrai pavasariu kvepia. Kadangi buvau priversta išlįsti, tai nėra to šeštadieninio tamsumo viduj. Aišku namai klykia šaukia - tvarkyk mus. Bijau, kad nuo to didelio šauksmo iš vis ausų neužsikimščiau. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 16 vasario 2019 - 13:56

Rrrr MB mašinai (mums) į šoną įvažiavo....

Musė cėcė

Priedas  52065862_2047653545272383_9061188642919153664_o.jpg   115,38KB   0 Parsiųsta kartų

Grožį kuriu

Priedas  received_1223839981125507.jpeg   252,16KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Restar, nu kaip ačiū už rodytą receptą :wub:  Pyrago skonis to-bu-las :wub:​ 

Atsakyti

Labos

Niuma kas ten per siulas su blizgiukais?as saviski taupau gailiu megzt😀

Pabaigiau uzvalkaliuka, gal ir normaliai gavosi, isploviau

Meginu pirstines pradet, bet uj ta pradzia kai mazai akiu ir reikia sujungt i rata...

Atsakyti