Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

katuk  nenoriu atvėpusio aukšto, tada geriau paprastas apvalus (aha ir megzt mažiau) aišku reik daugiau aukštyn pamegzt nes kol kas tik pradžia dar ketliavimo dar nė ant stulpelio neperėjau

Atsakyti

Sėdžiu eilėj pas pulmonologe. Laisve kvepia. Baigsis mano biuleteniai.

Atsakyti

Lace, ale ir mėgėja krapštytis  :bigsmile:. Kaip čia tą džinsą išgarinai? Aš turiu vilties jau šiandien pamegzt, savaitgalį irgi tikiuosi. Vakarienei idėja yra, rytdienai planuoju balandėlius, porai pavalgymų padarysiu.  Reikia matuojant namie numegzt mergičkoms po pirštinę, kad kitą sav. Rygoje pribaigčiau. Įdomu, ar autobuse išeis man megzt, ar šviesos pakaks ir ar nepykins. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 15 vasario 2019 - 09:29

aš balandėlių irgi noriu, žiauriai pasiilgau :) gal ryt irgi gamint bet bijau kad išeisim kur į miestą tai neaišku kaip ten bus, gal sekmadienį...

Atsakyti

o aš noriu cepelinų :B  vėl.

Atsakyti

Balandžius gaminsiu pietums, o bastysimės mieste vakarop, laužų pažiūrėt, Skylės paklausyt. 

Atsakyti

Galėjau dar tęstis savaitei biuletenį, bet užteks. Paprašiau procedūrų, po ligos, laukiu pas reabilitologą užsiregistruot.

Ir išsikomandiruosiu savaitgaliui prie jūros. Viena  :B 

Į šviesų festivalį Klaipėdoj neplanuojat važiuot? Pernai buvo įspūdinga.

Atsakyti

Lace, ale ir mėgėja krapštytis  :bigsmile:. Kaip čia tą džinsą išgarinai? Aš turiu vilties jau šiandien pamegzt, savaitgalį irgi tikiuosi. Vakarienei idėja yra, rytdienai planuoju balandėlius, porai pavalgymų padarysiu.  Reikia matuojant namie numegzt mergičkoms po pirštinę, kad kitą sav. Rygoje pribaigčiau. Įdomu, ar autobuse išeis man megzt, ar šviesos pakaks ir ar nepykins. 

Argi čia kokia naujiena, kad Lace yra mėgėja krapštytis?  :P "džinsą" negarinau, o su nagų dilde nutryniau  :D 

Dėl šviesos, rekomenduoju tokią atkaklinę lempelę, galiu važiuodama ir visiškoje tamsoje megzti  :mirksiukas: 

Neck_1080x1080_415f439d-29a2-43b4-9149-d

Į šviesų festivalį Klaipėdoj neplanuojat važiuot? Pernai buvo įspūdinga.

Mes labai norėjome važiuoti, bet rytoj teks anytos ir krikštasiūnio gimtadienienyje dalyvauti, tai nuplaukė mūsų festivalis.  :oh:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

Lace tikrai įsižaidė :)

O kur tokių lempelių būna?

Čia prisiminiau Olaivos antgalvinę lempelę, kai kažkokį mezginį negalėdama sustot mezgė. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 15 vasario 2019 - 09:59

šachtininkų lempelė :D

Lace, o kada tus džinsus apvilksi, įdomu, kaip ant užpakalio guli :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 15 vasario 2019 - 10:19

Lace - turi tokią lempelę? Kur ją gauti? Nes tokio nesu mačiusi kažkaip.

Atsakyti

nu rašom gūglui neck lapm for knitting :D

Atsakyti