Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šarange, laikykis ir programuok save teigiamai :4u:

Pas mane sudygo krapai ir bazilikai ant palangės. Dar reikia svogūnų pasisodint. 

Atsakyti

Freke, nesupratau truputį logikos: negi manai, kad įdėjus daugiau, turėtų jau neskalbti? (sorry, gal ir nesupratau, mano smegenys nuo skaičių susisukę kuria nors ne ta kryptim). Mano skalbyklė dar nerodo svorių, nors ir rašo apie ją, kad turi tą svėrimo galimybę. Džiovyklė jau nurodo, kiek dėti, bet tai dedant nerodo svorio, kurį įdedi. Tiesiog tas svoris - orientacijai, kokį svorį skalbiant ar džiovinant gaunami optimalūs rezultatai. Visada geriau, kai būna mažiau , ypač džiovyklėje :). Jeigu dedi mažiau, tai skalbiant pila mažiau vandens,  džiovina trumpiau.

Atsakyti

Šarange   :console:

Atsakyti

Restar, bet su siuolaikinem skalbyklem kas ten zino.... jei sugeba pati pasiimt skysto skalbiklio kieki, pagal murzinuma rubu ir svori. :huh2: Tai matyt yra. Aisku ne aeg (bosh atrodo, jei gerai pamenu) Nors kokia 10 klase gal ir turi. As kazkaip galvoju, gi vanduo apskaiciuotas pagal kg kieki. Kokia programa pasirenki tokia temp maksimali, apsukos ir t.t. Bet jei buna, kad neisijungia... :hmm: nu kosmosas... 

Atsakyti

Radau saviskes aprasyma. Man vistiek cia kazkoks kosmosas i kuri nebesigilint geriau. 😊 :huh2:  :wacko:​ 

Funkcija „ProSense technology®“ automatiškai pasveria skalbinius, kad būtų parinktas idealus ciklas. Paskui jutikliai tiksliai nustato skalbimo trukmę, užtikrinant optimalią kiekvieno gaminio priežiūrą. 

Atsakyti

Aha, kosmosas, arba biškį reklaminiai triukai... 

Atsakyti

labas rytas

Freke, o nebus taip, kad svert sveria, dozuoja ten visokių reikalų kiekį, bet "neveža" tik prigrūdus daugiau nei max? t.y. į tą kur tipo 1,5 kg jei sugrūstum daugiau nei 8 ar 7 , kiek ten pas tave, tada ir keiktųsi?

mano pvz kai noriu ką nors lengvo išgręžt, tai suka suka, bandosi įsibėgėt ir galų gale nieks neįvyksta, nes nejaučia, kad ten koks daiktas būtų

trumpasis penktadienis !!!

Atsakyti

Laba ryta

Bet as buvau i ta lengvaja idejus daugiau nei programos kg ir pasileido. Tai vat ir nezinau. Ai nebesigilinu jau. Tikejaus kad svers ir reks STOP!!!!  O ji balazinokatendaro. 

Atsakyti

aš kalbu apie apskritai bendrą maximalų svorį. t.,y. kiek telpa į būgną. gi prie kiekvienos programos būgno tai neeiti į mažesnį ar didesnį

Atsakyti

labas

skalbiat vis dar :) o aš kaklo apdaila užsiimu (tiksliau vakar vakare užsiėmiau ir šiandien užsiimsiu kai namo grįšiu)

nu ir galvoju kaip ir norėjau aukšto kaklo, ir siūlų užtenka bet jaučiu per daug iškirptę išblioviau

Atsakyti

qqte, tai gerai, nesmaugs :D

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Aistringai žaidžiu lėlėmis   :B Šiandien net prieš išvažiuojant į darbą truputį pasikrapščiau.  :rolleyes:​ 

Priedas  IMG_0081.jpg   364,95KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_0080.jpg   386,86KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti