o man zefyrai nuo senų senovės balti turi būt o tie spalvoti kaip netikri kokie
bet megztukas pastelinis liaabai tikras ir gražus
as ir pasejau 12 diena paprikas, 13 diena ciliukus , prisiminus.
siandien Simba isverte dezute su kokosinem tabletem, i katras sejau , ant zemes nuo radiatoriaus. isbyrejo tos tabletes, tai teko kiekviena krapstyt, ieskot katram gale seklyte padeta, kad nebutu aukstyn kojom dygimas paskui pirmos zbitkos
nors saugau. dabar i ta kambari durys uzdarytos
nors vissiškas tysalas simply, bet kažko man šiandien visai jo noris. ne pirkt megzt
Šarange
. Linkiu sveikatos, sveikatos, sveikatos ir taškas.
Aš šiandien kažkaip daug žmonių mačiau ir eenginyje, ir susitikime, ir planuojam grand renginį gegužei... Tai tokia truputį persibendravus, o prie kompo tik vakare ir prisėdau.
Grįžus dar ant bangos savo mažuosius mylimukus pamaloninau šitais: https://www.sauletav...37iBzCnWjJ4ttGg(iš trijų normų, žinoma, kam aktualūs normalūs kiekiai su grietinėle, pabarstukais ir šilauogėm. Galvojau apie Rasytės spurgas, bet ilgokai ten užtrunkama su kildinimais, kurią savaitgalio dieną išbandysiu, radus progą.
Noriu tik megzt ir serialo, bet, kadangi jau išeikvojau visus atidėtos ataskaitos limitus, teks padirbėt....
Tiesa, Ristina, tavo zefyriukas tobulai atimtinas ♥.
tai Freke, ką pasėjai?Paprikas ir ankstyvus pomidorus. Jauciu teks balandi nesiot i siltnami. Bet gal bus pavasaris kaip pernai. Be salnu ir siltas. Sarange sveikatos ir jokiu kitokiu pasaliniu minciu!!!!
Isbandziau skalbenke. Idejau dvi staltieses, 8 padekliukus, tris takelius. Realiai tikrai daugiau nei 1,5kg. Ijungiau kazkokia programa kur 1,5kg. Ir isijunge vadinas svarstykliu nera.