Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

o man zefyrai nuo senų senovės balti turi būt :) o tie spalvoti kaip netikri kokie :)

bet megztukas pastelinis liaabai tikras ir gražus

Atsakyti

žiūriu Lidlas jau reklamuoja svogūnėlius sodinimui :hmm:  tai čia kokiuose šildomuose šiltnamiuose gal? ar namie ant palangės jau sodinti? bet ant palangės tai daugiau laiškams?

Atsakyti

Mūsų irgi tokia kaip pas Lusi dukra. Bet gal klasė kita. Nes isvaizda tokia pati (neskaitant apdailos: zemesne klase su plastiku pilku, aukstesne su metalinem detalem) o klases skirias. Bet skalbia jauciu vienodai. 

Atsakyti

As jau pasejau. Bet ne svogunus. Idomu kada entuziazmas dings sodininkystei 😂 o svogunelius galima gi nusipirkt ir palaikyt. Nes paskui vos ne deficitas buna

Atsakyti

tai Freke, ką pasėjai?

Atsakyti

as ir pasejau :)  12 diena paprikas, 13 diena ciliukus , prisiminus.

siandien Simba  isverte  dezute su  kokosinem tabletem, i katras sejau , ant zemes nuo radiatoriaus. isbyrejo tos tabletes, tai teko kiekviena   krapstyt, ieskot katram gale seklyte padeta, kad nebutu aukstyn kojom dygimas paskui :)  pirmos zbitkos :D nors saugau. dabar i ta kambari durys uzdarytos :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 14 vasario 2019 - 16:31

nors vissiškas tysalas simply, bet kažko man šiandien visai jo noris. ne pirkt :D  megzt

https://www.reserved...48-02x/cardigan

Atsakyti

Katukai, paskutiniu metu mane irgi jie kabina.

Ir dar paprasto tiesaus silueto megztukeliai, bet noriu is kasmyro. O jo nusipirksiu kazkada nebent pavasariop, kai visi sildymai baigsis ir gausiu vel alga, o ne uz biuleteni.

Atsakyti

Sveikos,

Pas mane vel dryžis... Prisikentejau iki inkstų uždegimo geriausiu atveju... Vel tyrimai, siuntimai, antibai. Blogiausio nenoriu net galvot. 

Atsakyti

Šarange  :4u:  :4u:  :4u: . Linkiu sveikatos, sveikatos, sveikatos ir taškas.

Aš šiandien kažkaip daug žmonių mačiau ir eenginyje, ir susitikime, ir planuojam grand renginį gegužei... Tai tokia truputį persibendravus, o prie kompo tik vakare ir prisėdau.  

Grįžus dar ant bangos savo mažuosius mylimukus pamaloninau šitais: https://www.sauletav...37iBzCnWjJ4ttGg(iš trijų normų, žinoma, kam aktualūs normalūs kiekiai :)  su grietinėle, pabarstukais ir šilauogėm. Galvojau apie Rasytės spurgas, bet ilgokai ten užtrunkama su kildinimais, kurią savaitgalio dieną išbandysiu, radus progą.

Noriu tik megzt ir serialo, bet, kadangi jau išeikvojau visus atidėtos ataskaitos limitus, teks padirbėt....

Tiesa, Ristina, tavo zefyriukas tobulai atimtinas ♥.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 14 vasario 2019 - 19:29

Šarange,  nu tikrai-sveikatos ir taškas.

Atsakyti

tai Freke, ką pasėjai?
Paprikas ir ankstyvus pomidorus. Jauciu teks balandi nesiot i siltnami. Bet gal bus pavasaris kaip pernai. Be salnu ir siltas.  Sarange sveikatos ir jokiu kitokiu pasaliniu minciu!!!!

Isbandziau skalbenke. Idejau dvi staltieses, 8 padekliukus, tris takelius. Realiai tikrai daugiau nei 1,5kg. Ijungiau kazkokia programa kur 1,5kg. Ir isijunge  vadinas svarstykliu nera. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 14 vasario 2019 - 20:31