Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pries kaledas nusipirkom nauja. Aeg. 8kg telpa i dvi programas eco ir medvilnes. Kitur mazeja tai 5, tai 3,5. Tyli ir nesimaskatuoja kaip senoji. Ten kazkoks samsungas buvo is siukslyno parveztas. O del pirkimo,  tai nesidomejau. Nuvaziavom apziurejom vyrui patiko ir nupirko. Ir dziovykle dar paeme. Nes gi kaina skalbenkai tada gera dave 😂😂😂 jokiu kazkokiu sustru pribumbasu nera. Tik va bugnas nezinau koks ten. Gal kaip katukas sake tas kazkoks ten 

Atsakyti

Nesenai keitėm skalbimo mašiną.
Bet mano noras buvo, kad būtų typ-top tokia kokia buvo :D
T.y. maža, siaura Whirpol :rolleyes:

Atsakyti

inverterinis. su kažkokiais stabilizatoriais, kurie neleidžia maskatuotis į šonus sukant.

pagooglinau, tai pasirodo, ne būgnas, o variklis inverterinis, ir tipo labai patikimas. na, kadangi jau tikrai ne nauja technologija, tai matyt gal visai ir verta jį rinktis. mažiau tikimybės, kad greit suges

o apie tas skritingas talpas skirtingoms programoms tai kažkaip nesu girdėjusi :hmm: reiks namie pasitikrint, kai pas mane. nors gal vieną kart ir yra susinervavus skalbyklė dėl to, kad per daug prigūdau :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 14 vasario 2019 - 10:35

Bet manoji be svarstykliu. Idomu kaip nuspres kad daugiau nei 3,5kg idejau.  :hmm: vistiek skalbiau su medvilnes programa viska. Tik apsukas ir temperatura pareguliuodavau :D kol atradau kad eco irgi 8kg ir trumpesne dvigubai.

Atsakyti

o iš kur tu žinai, kad be svarstyklių :hmm:

Atsakyti

Nu buvau pridejus daug ir paleidau sintetikos programa. O ji gal 6kg tik :hmm:​ tai nusprendziau kad nesveria. Nors reiks isbandyt su kokia sporto. Kur is vis keli rubeliai tik ir greita

Atsakyti

dukros  tokia :) https://scontent.fvn...f34&oe=5CF6D3CAcia dar nepajungta buvo :)

Atsakyti

Pas mus Electrolux skalbyklė 8kg+džiovyklė 6kg viename. Aš labai patenkinta. Su svėrimo funcija, tai reiškia,kad jei paleidi ilgą programą su mažai pakrovimo,ji pati patrumpina laiką pagal svorį. Tik va Eco programa tai nesinaudoju,nes pas mane ji kaip tik dvigubai ilgesnė nei paprastos. Expres programos nėra, bet ant sintetikos ir medvilnės galima numažint laiką iki minimumo 45min,tainir gaunas expres :) ai, turi ir ratuką ir liečiamą ekraniuką, variklis inverterinis. Pradžioj eidavom pažiūrėt ar dar veikia iš to tylumo po senosios, dabar vyras kartais eina uždaryt durų,kad tyliau būtų :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 14 vasario 2019 - 12:41

Zefyriukas :rolleyes:

Priedas  1.jpg   229,56KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  2.jpg   160,36KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  3.jpg   216,44KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ristina, koks gerulis :wub:

Atsakyti

Ristina, nesuprantu, kodėl zefyriukas, bet tikrai labai gražus - ir spalva, ir forma. :super:

Atsakyti

Kerpena - spalva zefyriška :D
Norėjau pafotografuot su zefyrais - nėr mano miesto Maximoj  :D 

Atsakyti