Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kaune iki 14 val (na apytiksliai) snigo, o grizau po pietu, lijo kaip is kibiro.

Atsakyti

Iš ryto ir pas mus snigo, ir smarkiai, po to lijo...o pavažiavau - ir prašom, pavasaris :) 

Atsakyti

Hello :D

Pasivėžinau. Vinčį aplankiau :rolleyes:
Fotikas paremontuotas, mašina deja ne.. :huh2: :angel_sadangel:
Reik eit parelaksuot, t.y. pamegzt :D

Atsakyti

tikrai šiandien keli sezonai per pusdienį pasikeitė :D ryte saulytė,kaip pavasaris,net dainavau važiuodama. po poros valandų iškišau nosį laukan - sninga kąsniais,žiema totali, o po pietų nyku,pila,vėlas-ruduo...

šiandien taip sąžiningai 8-17 val atidirbau,kad parvairavusi net mislijau,ar man taip patinka, na tokie rėmai :D laimei,kad tai tik tris dienas truks,o po to-laisvojo menininko grafiku :D

Atsakyti

Smagu paskaityt apie visų jaunystės kūrybas :D  Aš mezgiau plius minus normalius mezginius. Bet užtat turėjau pasisiuvus iš senų džinsų ir dirbtinės odos kuprinę, baisiai originali jaučiausi :D​ 

Atsakyti

Mezgat? O aš šiandien ... griešijau, pirkau siūlo, nes bijau, kad neužteks vienam nykščiui. Bet virbalų nei nepaliečiau, padai svyla su darbais, tai kankinuosi...  Beje, man tai toks įspūdis, kad brangiausia siūlų parduotuvė tikrai jau ne MZ, o Kąsiūlai, lyginant, pvz. Drops kainas, kiek užmečiau akį. Aišku, MZ tiesiog yra tokių exkliuzyvų, kurių nėra niekur kitur.

Atsakyti

Mezgiau, liko truputis iki antros rankoves pabaigos ir kaklas, gal baigsiu sia savaite

Nu ir prisiziurejau pirstiniu

Ir man reikia tik mastau is kokio siulo, nenoriu pirkt..gryna vilna netiks ane?turejau is alpakos dropsines tai sezono neatlaike...

Atsakyti

QQute - pirštuotas megsi ar kumštines? Mezgu šiuo metu iš kojininės sudėties, su viltim, kad ilgiau laikys. Bet pirštinės taigi ne kojinės, neturėtų taip dėvėtis. Juolab, kai ne vienas turi, tai ir nešioji ne kasdien. Vyrui planavau būtent iš Drops alpakos pirštuotas, sakai, nelaikys  :hmm:​ . Na, bet ir nereikia amžinų, ką tada megztume, jeigu viskas ilgai laikytų :).

Atsakyti

Pirstuotas

Atsiminiau gi kad turiu Vincio dazytus kojininius

Jauciu tuos ir imsiu, bus zalios pirstines arba ryzos

Nu man nelaike vyrui gal laikys, gal pirstuka per trumpa padariau ar nagus per ilgus uzsiauginau

O dropsu maciau tuos nord pirstinems labai giria

Atsakyti

Labas rytas,

Savo jaunuystėje nesu nieko labai originalaus sukūrus. :) Iš vis, kol gyvenau tėvų namuose, tai buvau pasiuvus/numezgus praktiškai tik tai, ką mokykloje reikėjo, nors sekėsi man gerai ir turėjau tam potraukį. Bet net jei ir norėjau ką daryti, mama sakydavo, ai tik sugadinsi medžiagas, geriau nunešim siuvėjai/ mezgėjai, tai bent daiktą turėsi.  Vienintelis dalykas, kurį laisvai dariau, tai nertos servetėlės, nes mama vienu metu siuvo trikotažui  namuose, tai buvo visada daug tų siuvimo siūlų babinų, kurių kelis susivijus buvo galima nerti ir mama jų negailėjo. Aišku, kokybė buvo prastesnė, nes tie plonyčiai siūlai labai minkšti, tai ir servetėlės irgi tokios netvirtos išeidavo.

Pirmą megztinį nusimezgiau būdama antrame kurse, kai jau turėjau pinigų, kuriuos pati sprendžiau, kaip išleisti. Kartą po bendrabutį nešiojo kažkokius siūlus pardavimui, tai su kambarioke nusipirkom ir abi mezgėmės megztinius. O pirmą suknelę ne iš mokyklinės programos pasisiuvau, kai laukiausi pirmo vaiko. Tada jau kaupikė anyta buvo šiek tiek pasidalinusi  savo medžiagomis.

Atsakyti

Kerpena nu kai paskaitau tai tavo mama tiesiog mūzų žlugdymo talentą turėjo 

Mano mama tai man vieną megztinį numezgė, tuo pat metu aš sau mezgiau, tai paskui jinai sako tai tu pati puikiai moki..siūlais pasidalindavo kaip tik tada iš kažkur geros tokios vilnos gaudavo,  tai sukdavom kartu paskui kažkaip plikydavom kad neskersuotų, skaičiavimus darydavom kiek pasikeis mezginys, paskui sėdėdavom megzdavom kartu

Nuo tų laikų turbūt nėr pas mane nemoku, arba jei sakau nemoku tai vadinasi nenoriu iš tikro

Atsakyti

qqte, pvz., mano nei mama, nei močiutė nemegzdavo, tai gal joms ir neatrodydavo, kad galima kažką tinkamo pasigamint.

Oooo atsiminiau, juk pas mane yra Didžioji mezgėja. Ją ir fainų žalių siūlų pakuotę gavau dovanų iš krikšto mamos dar mokykloj. Ir pagal knygą nusimezgiau gana ilgą megztinį su rombais. Ir nešiojau jį.

Atsakyti