Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nuoširdi, žinok, jei rinksies babinas, tada prisireiks suktuko :D

nors aš sesu ir rankom dirbusi, tik tas procesas ilgokas gaunas

berniukų (Anykščių) merinas irgi neblogas. o medvilnė kokia :wub: o Šetlandas (Restar nučiupinėta per cepelinų baliuką)

o pvz Dropsų šilkalpakė mane kiek nuvylusi yra. nes nešiojasi tai ne per geriausiai

Savaitgaliais pilni namai, daug rankų, galės sukti, kad mama/uošvė rami būtų :P

Šiandien drakoša kažkoks įtartinas, jaučiu, kad kokią šunybę ruošiasi iškrėsti, bunda iš po žiemos miego :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 23 vasario 2017 - 09:57

Savaitgaliais pilni namai, daug rankų, galės sukti, kad mama/uošvė rami būtų :P

paskui kitą savaitgalį ras preižastį neatvažiuot :D

Atsakyti

Nuoširdi, žinok, jei rinksies babinas, tada prisireiks suktuko :D

Gal jai pavyks vyrą įdarbint :mirksiukas:

Dėl kainų - kažkada pas rusaites skaičiau taip: bazinė vieno metro vidutinio siūlo sumezgimo kaina, o paskui vis didini ją 10 proc. už kiekvieną "hemorojų" - už slidų siūlą, už mandrą raštą, už durną modelį, už žakardą, už xxxxxl dydį (nors tam ir siūlo reik daugiau, bet megzt labai didelį daiktą yra sunkiau), už tamsią spalvą, už siūlo plonumą ir t.t. Tada mano dydžio plonas šilkinis žakardas kainuos ne karvę, o kosminį laivą :lol:

Atsakyti

paskui kitą savaitgalį ras preižastį neatvažiuot :D

Dar niekaip be namų negali, siūliau kokį savaitgalį Kaune pasilikti, nesižavi mano pasiūlymu :D

Atsakyti

Nite, suprunkščiau balsu, tai čia jau priklauso ir nuo kūrybinių sugebėjimų pamalti liežuviu, galima daug nesuprantančiam žmogui makaroniukų prikabinti :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 23 vasario 2017 - 10:03

labas,

Smagu, kad Ligvita sugrįžo, smagu, kad pasveiko, smagu, kad mezga, tik visai neįdomu, kad skaras :D  nors tas pledukas labai gražiai susidėliojęs ir ratu ir spalvom.

:D busiu tau neidomi :D nes bandau vis daugiau ir daugiau skaru megzt ir maziau kitu meziniu.

Ligvitos pledukas ir man labai, ale aš galvojau ten skara

o spalvos beje labai panašios į mano megztelio, tik ren riužavos daugiau

tai jei ne testinis mezginys butu, buciau pabaigus iki skaros dydzio, nes betruksta kokiu 10-15cm :) ir siulus iki galo sumezgus buciau, nes liko 2 matkiukai, bet jau tingiu dabar atnara ardyt ir didint, o ir laiko labai nera siuo metu. Jei uzsigules labai pledukas, didinsiu iki skaros :D

Siulo galo tvido as dar neisbandziau, kai jus masiskai pirkot ir mezget kazkuo kitu labai uzsiemus buvau ir ideju nebuvo, dabar jau ideja yra, siulai irgi laukia savi eiles. Megsiu va tokia skara, kai laiko rasiu

15305862_1751366605186629_42956683463318

Man tvidas grazu, Olaiva kai numezga tvidinius megztukus irgi grazu... O va man kazkaip nesusidelioja ...  tai del turejimo turiu babina samaninio merino su silku ir uztenka :D :D :D

Atsakyti

Kažkoks durnai tamsiai pilkas dryžis mano šeimoj :oh:

prasidėjo nuo vaiko mašinos, paskui pradėjo nebesikraut vyro kompas, tada sugedo jo telefonas, užvakar ir užužvakar vakarais elektra dinginėjo visam kaime, vakar išlėkė kažkoks šildymo katilo elementas ... šiandien atvažiuoju į darbą - mano darbinis kompas nudvėsęs :oh: sėdžiu-durnių volioju  :lol: 

Viskas netragiška, bet dar daug visokios technikos-elektronikos aplink yra :lol:

Atsakyti

Nite, būna tų dryžių, na bet tu tikrai išsklaidysi tą nesusipratėlį pilką rūką ir padangėje vėl prašviesės :)

Aš vakar sugalvojau, kad nebenoriu dainuoti...užsiminiau, kad norėčiau nutraukti šį reikalą, tuo labiau, kad artėja pavasaris, norėsis iš po darbo daugiau gryname ore laiko praleisti besidžiaugiant bundančia gamta, pasikrapštyti gėlynukuose,...tai numanau, šiandien laukia skaudus pokalbis su vadovu ir ne tik :)

Atsakyti

Nite, ženklas ne kitaip. tik klausimas, koks konkrečiai :4u:

Atsakyti

Labryt,

vakar n  kartų pririnkinėjau visokiais būdais rankovės galvutę ir vis ardžiau.... Vieną kartą net numezgiau, bet vėl išardžiau, kai galiausiai pavyko tikrai gerai pradėti, ir vėl beveik numezgiau, tai viena pusė vis tiek nepraeina mano suaštrėjusios kokybės kontrolės, šįryt nusprendžiau, kad teks vėl ardyt. Per 3 serijas - praktiškai nulis rezultato. Šįvakar vėl tuo užsiimsiu. Bet net keista, kad nei kiek nepikta - nepatinka, ir ardau ramia dūšia. Šiandien gal nuo kitos rankovės pradėsiu, reikia atitaikyt tokį patį pririnkimą, kaip anos, kol neužmiršau :). Šiaip tai iš tiesų darbo dienom visai nieko nepamegzdavau.

Atsakyti

:)

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 23 vasario 2017 - 10:42

o pvz Dropsų šilkalpakė mane kiek nuvylusi yra. nes nešiojasi tai ne per geriausiai

Aš du turiu, vienas mašina kitas rankytėm, abiem patenkinta  :D 

Atsakyti