Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aha, žiūriu ravelry nuotraukų tipas pakeitė, kažkoks WEBP pasidarė, todėl ir nebeleidžia įkelt.

O SM matyt apmarino ir ta nebaigta versijų kaita. Nes kažkaip kūrė, kūrė, tai ir liko beta versija. Išį pradžių rinko visokius atsiliepimu, pastabas, paskui nutilo ir net nebereaguoja į prašymus ištrinti paskyras.

Nors man čia bendravimas aiškesnis,  nei kokiame FB, kur negali suprasti  ką matei, nematei, eilės tvarka ten nuolat keičiasi.

Atsakyti

mes turbūt vienos veteranių kad čia dar aktyviai bendraujam :)

Atsakyti

Labas visoms. Tuo pačiu linkiu sveikatos, ramybės, harmonijos, kūrybiškumo - kam ko reikia ir norisi  :4u: 

Liniuka su Katuku  :super: apsimezgusios. Nuoširduko pledukai man tokie jaukūs ir nuoširdūs  :wub: Vakar visą dieną kaupiausi kaupiausi apie tai čia viešai papasakoti, ir niekaip nesusikaupiau  :4u: 

Ir šiaip visos čia sektoje fainos ir pasiilgau visų, va.

Šiandien kažkaip nieko nesimokau, jokio naujo darbo nepradedu, jokių naujų mezginių neprojektuoju ir nesišopinu laisvesniais protarpiais, tik į posėdį planuoju nueiti pasiklausyti naujienų. 

Sniegas už lango nervina.

Atsakyti

Sniegas už lango yra gražu, pradeda nervint, kai kur išeini, arba dar blogiau vairuoti tenka. :D

Atsakyti

oj- labai tas sniegas nervina. :B

mano darbas tai toks ššššš visišššškas

nu bet kokių nekomepetetingų asmenų tam mano darbe pilna.... kaip kokių penktokų.... nu... kokiais padebesiais reik klajot, kad parašyt "metinė 36 mėnesių apimtis"  ir net nesuprast, kas blogai.....o reikai ir daug sudėtingesnius procesus pasimodeliuot ir aprašyt....

ir aš tikrai nelaikau savęs labai protinga ar daug išmanančia. tikrai toli gražu. bet vat tokias rašliavas išsilavinusių žmonių paskaičius tai galima ir didybės manija susirgti :D

Atsakyti

Oi, Katuk, nereikia būt labai durnam, kad nesamones parašytum :D. Aš pati, jeigu darau kokį copy-paste dokumentą, sutartį ar sąskaitą, tai vieną dalyką pakeitusi galiu ir nepamatyt, kad kitur liko nesąmonė.... Labai nemėgstu šito darbo daryt, rodo žiūriu žiūriu, bet jau nieko nebematau kartais...

Neradau geltonų pėdkelnių mažajai, tai įrišiu penktadieniui geltoną kaspiną. Mat pirmokai turi ateiti geltonai apsirengę penktadienį. Iš kur man išpiešt, numegzt nieko nespėsiu jau :).

Atsakyti

Bet supratau, kad katukas ne apie apsižioplinimą kalbą, o apie tai, kad žmogus net nesupranta, kas čia negerai. :)

Atsakyti

Yes proga nuėjau į 'Ir visi jų vyrai'. Ir pasijuokiau, ir ašarą nubraukiau. 

Atsakyti

Sveikos :) prisiminimais neturiu kuo pasidalint. Nes mokykloj mezgiau tik tiek kiek reikėjo - šalikas ir kojinės. NU ir užuolaidėlę esu nunėrus tėvų sodo virtuvės langeliui ir aišku, krūvas salfietkų :D Siuvinėdavau kryželiu mieliau. O va studijų metais kai pradėjau, tai paskui jau negalėjau sustot :) nors tuo metu galvojau,kad nieko nemoku ir apsiribosiu šalikais. Tada atsirado mažyliai ir "paneslo" :D dabar labai graži katuko įkelta violetinė suknelė su pynėm!  :wub: 

O kad sekta atvira ir po metų kabėjimo pas jus kažkaip išdrįsau prisijungt, tai labai džiaugiuos :) aš jaučiu viena iš paskutinių naujokių pas jus? Buvo dar gi dontstop, bet pradėjo dirbt ir prapuolė :( ir smagu,kad jei net būna nemezgadieniai ir nekalbadieniai visada gali sugrįžt kaip namo  :wub:​ 

Atsakyti

Kas galėjo pagalvot, kad liksiu be mezginio :blink: tik prieš savaitę turėjau TRIS :bigsmile: nebaigtus :bigsmile: ir galvojau, kad turiu sočiai laiko naujam pradėt  :oh: o neradau laiko net tik kad pavyzdėliams pamegzt  :frusty:  bet net nesugalvojau kam ir iš ko juos megzt  :huh2: 

Atsakyti

Šiandien jau pajutau PAVASARĮ.  :wub: Saulytė šildo, vėjo nėra, ir tas sniego tirpsmo kvapas  :wub:  :wub:  Ir žali žali lopinėliai tarp sniego skiaučių... +6 šilumos.

Skuodą per pietus buvo ištikęs pavasaris... Bet pavažiavau 15 km, ir pavasario neliko. Kelias vavasarinis, labai smagu važiuot tokiu, bet dangus tai lapkritinis... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 13 vasario 2019 - 17:42

Nu, Vilmsk, tu ir duodi  :unsure:  - pavasaris? Pas mus kaip tik visą dieną sninga. O kai snigo pas jus, tai pas mus nei kiek neatėjo. Maža ta Lietuva, o vis tiek kokie skirtumai :blink:.

Aš tai neburnoju ant sniego :).

Atsakyti