Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

man tai pilnai užtenka :D jei kokio atsakymo negaunu, tai tiesiog googlą pasijungiu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 13 vasario 2019 - 10:56

Restar, neplepu, bet seku. Žiūriu, kas ką įdeda. Ten nuotraukom bendrauja. Naujų pamokų randu. Naujų siūlų pasižiūriu, komentarų apie juos. Nesvarbu, kad dabar neperku. Va, kaip Lace lėlę sugalvojo nert. Čia nebūtų sugalvojus. 

Viskas per tas ligas mano. Iš neturėjimo ką veikt, kol vaikai mokyklose :)

Atsakyti

Nuoširdukui pledukui raštas : https://www.ravelry....ts-baby-blanket

Neleido vėl foto įkelti...

Niuma seklė :). Nepyk, suprantu tave, užėjo noras pasišpilkuot nepiktybiškai. Aš irgi įlindau į tą grupę kai Lace parodė lėlę, bet man čia kažkaip labiau patinka, Fb tiek tos info, kad man smegenys ima plyšti. O dar jeigu domiesi ir sodu/daržu (gėlėm, pomidorais, etc.), dar kuo nors, tai tų grupių jau ir perdaug... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 13 vasario 2019 - 11:11

o jei dar ir dirbi kokias 8 valandas :D

Atsakyti

Ne nu čia tai jau iš vis kitas lygis :)

FB gerai paatrinkinėt informaciją reikia

aš vieną grupę berods mezgimo seku

Mane SM nervuoja tik kad kas nori tas skaito...nu bet ir lai, jokių čia paslapčių ir nerašau

Atsakyti

Pusė dienos praėjo. Kaip visada- valgio darymai, skalbimai, džiovinimai, lankstymai, indai, bliūdai, grįš vaikai ir po kelių valandų vėl viską iš naujo galima daryt, nes rezultato nematyt. Virbalus tik dabar pasiimsiu.

Atsakyti

Mane SM nervuoja tik kad kas nori tas skaito...nu bet ir lai, jokių čia paslapčių ir nerašau

Bet jei laikysim duris "užrakintas" , jokių naujų žmonių nesulauksim :rolleyes: nu ir kaip būtų  :hmm:  pvz be mėlynausio šuns autorės :D 

Atsakyti

Va Katuksi tau, iš FB pasiūlos 

Priedas  52396379_361415278012336_3931132035011182592_n.jpg   39,74KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kad šiaip SM praktiškai mirusi.... jeigu anksčiau kažko ieškodavai Google, tai visada pirmiausia išmesdavo sm, dabar jau nebe. Ir šiaip kur dar sekdavau temas - visos mirę. tai nemanau, kad labai užklysta čia naujų žmonių, nebent seni pakabukai kabo. Gal kuri ir įsidrąsins po kelių metų kabėjimo :). O jaunimas tai sėdi bele kur tik ne čia :).

Atsakyti

ta proga nulindau į liveinternetą :D

147245471_3925073_48a0b1b4afee0f543c2d8d

147245615_3937385_0bed083851f7e49696c636

Atsakyti

Sveikos. Sedineju darbe, sukneliu ieskau. Ui maciau tarp pavyzdziu labai panasu megztini, i mano mokyklini, labai megstama pyniuoti.

Atsakyti

Senienas traukiu iš spintos. Vaikas įvertino- čia gražiai nusiūlinta, su šitom spalvomPriedas  received_548317865663056.jpeg   148,86KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti