Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Paskutiniu metu kažkaip tai vaizdai iš vaikystės- jaunystės iškyla. Nesenai pasakojau apie sijoną, tai dabar pamačiau gėlę, tik ji pas mane buvo ant nugaros. Ir pasigaminau gal 10toj klasėj lininę ilgą (žemiau klubų) užsegamą sage liemenę, su kokių 3 užmetimų stulpeliais. Toks kaip tinklas. Ale meninyyyykė buvau.

Priedas  29573146_263232840883712_9016757289819450392_n.jpg   24,69KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Niuma, tokie laikai buvo - meniški :D  aš irgi visokių keistenybių buvau prisimezgusi. Arba man dar buvo banga rūbų siuvinėjimo, visokias striukes, džinsus išsiuvinėdavau visokiais užrašais ir aplikacijom. gaila, kad neišliko įrodymų....

labas rytas

užvalkaliukas vasarai

ab31f6f8afb902ea7c630afee680cd11.jpg?b=t

Atsakyti

o šitas Lusasitos pagalvėlę priminė :D

498547a841eac5ca4b50a6d1e9489164.jpg?b=t

Atsakyti

qqtė kažkaip sukneles apleidusi :D

bf2cc72c3c66d3117cb3789db4ce0bd4.jpg?b=t

9f09d6e9dc66932bb8715e23343a805a.jpg

5d398870f061e910e27a0369c5f3600d.jpg?b=t

Atsakyti

36f6b9456740531f0ba72323d80cc244.jpg?b=t

23351951b258e35df566e63b16430224.jpg?b=t

9c42966bf6bc6fc318219867bc771ecc.jpg?b=t

Atsakyti

Labas rytas,

Aš irgi virtuozų esu primezgus...kai nebuvo interneto teko suktis su savo fantazija :D Noriu raupsų-spuogų... Sau gi nemegsiu, gal reik Luknei pasiūlyt kažka spuoguoto :D

Priedas  Screenshot_20190212-223250.png   1,21MB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

:D

08da3bf88a58dc3cc5329cb8104cf1ba.jpg

Atsakyti

Katukai, aš buvau nusipirkus tokias platėjančias margas oranžines kelnias (net nepamenu, kokia medžiaga jų) ir su sesers vyro juoda siuvinėta plačia džinsofke (taip džinsinį švarką vadinom) vaikščiojau. Atsimenu, tėtė mamos klausė- ir tu jai leidi taip? :D Sako, o kada durniuot, jei ne jaunai :D 

Atsakyti

DArbar ant bangos rankoviniai spuogai. Kiek bežiūriu visur- pagrindinis modelis. Tie, išvirkščiom akim, avietėm vadina tą raštą.

Atsakyti

Sveikos, ant prisiminimų patraukė :). Aš irgi esu įdomybių nusimezgus :). Geltonas mokykloje megztas mini sijonas su įsiūtomis džinso juostomis šonuose iš senų džinsų :), Kažkoks megztinį su per vidurį prisiūtais odiniais lapais ir gėlėm iš karoliukų. Raudonas xxxxl dydžio megztas tinklas... Dar studijų pradžioj tokį pilką apačioj faktūriniai raštias megztą, o viršuje - žakardo jusotom marguolį nusimezgiau (rankovėm pritrūkau siūlo, tai dar kitaip pamarginau :)), kurį labai mėgau, atsimenu, kaip į antikinės literatūros egzaminą su juo ėjau :).

Vakar... Pažiūrėjau 2 serija sir numezgiau tik 1 pirštą. Kažin, kaip čia taip įmanoma?... Ai, nu pririnkimas akių didžiajam pirštui toks pagerintas, kai nori surinkti akis, kad nebūtų skylučių, tai kol įžlibinu ir prikrapštau....

Niuma, o tai dar nenuėjus ta aviečių banga? nes aš tai niekur nebematau. Gariūnuose pernai pilna buvo. Ir Rasytė senokai nusimezgus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 13 vasario 2019 - 09:04

labas

net galvoju ką aš tokio buvau prisimezgus

nu raudoną miniaką stulpeliu buvau nusimezgus

paskui maža juoda suknelė lygiu raštu su nertų gėlyčių apykakle buvo, irgi tokia miniakinė visai

ir pora daiktų kur niekaip mano mama "grožio" nesuprato :) gal būt atkalbėjus kaip Niumą ale gi niekas jai nepasakojo kas čia bus :) buvo nertas švarkiukas iš ryžų kiliminių siūlų tiesiog paprastu stulpeliu su užmetimais, diidelėm sagom, ir plačios rankovės dryžiukais iš visokių siūlų likučių spalvotų

man patiko :) ir dar toks kleckais megztinis irgi iš visokių likučių, ten ir buklė gabaliukas ir t.t.

tai tą klasiokė iki šiol atsimena ir sakė nusipapūgavo jį nuo manęs :D tik jai pavogė jį, ar tai pati pamete :D

katuk ne suknelinės nuotaikos pas mane

metiniuose planuose viena suknė yra bet nežinau ar tikrai megsiu, tą Inky, truputuką įtarimas kad ne mano modelis

ai ir dar iš merino rogutinio nelaimingo planuojama viena tik neapsisprendžiu ar sarafanas-avantiūra bus ar ripsinė suknė kimono rankovėm. labiau link avantiūros linkstu bet ir tos ripsinės noriu, gal tada jai kitą siūlą pasirinksiu iš turimų :)

Atsakyti

beje, tos plačios džinsofkės grįžo madon :D  bent jau praeitą pavasarį/vasarą. nes mano panos buvo tiesiog devintam danguj, kai mano sesuo atrado neišmestas praktiškai naujas, kelias tokais savo jaunystės laikų.

jo, mezgėm su fantazija :D  aš dar prasisuskdavau pro tetos iš Vilniaus žurnalų klodus. ji turėdavo kažkokių čekiškų mezgimo/siuvinėjimo žurnalų. tai kopijas darydavausi per kalkę :D na ir lenkų žurnaliukų būdavo nemažai...

Atsakyti