Nugi iš storų siūlų mezgu, tai pusė pusės per pusę dienos labai normalu Dar laukiu rytoj siuntinuko. Pasidovanojau gimtadienio proga Noosa
Kas ta Noosa?
Qqute, l. gražios apyrankės . O gal diržas...
Liniuka, iš kur pirkai?
Aa. As tundra ivedziau i google tai man viesbuti ismete
Qqute, l. gražios apyrankės . O gal diržas...
Liniuka, iš kur pirkai?
FB yra Noosa Amsterdam Lietuva puslapis.
turiu diržą,gerai oda laiko,bet kai kurios knopkės originalios "atgyveno",ypač ta rankytė,kur nuotraukoje.bet šiaip fainas daiGtas
Dar ir gerą filmą šiandien pažiūrėjau.
Sveikos, visą dieną prabuvau gana įdomioje konferencijoje, tai net nenuobodžiavau prie telefono .
O ex-kaimynės tai pavaro non stopu . Liniuka užsiturbinus nerealiai, bet ir Katukas neatsilieka. Šiaip džiaugiuosi, kad kai kam grįžo meilė mezgimui ir mezginiai sėkmingi! Labai gražios tos pynės, o iškirptė man tai būtų per didelė .
Liniukos oranžinuką tai net visai nuvilkčiau . Neskalbtas tas siūlas man nekėlė nei vienos geros emocijos, net spalva , o dabar tai jau knieti pačiupinėt .
Skaniai pavalgėm kiniškos vištienos (vienas iš greičiausių ir visų šeimos narių pripažįstamas patiekalų) ir galiu eiti toliau pirštukų raizgyti. Vakar tai numezgiau, ką užvakar išardžiau . Ir bijau, kad neužteks žalio siūlo berniukiškoms pirštinėms, o alyvų spalvos likučio kaip ir nenorėčiau prijungti jam... Viso kamuoliuko už 11 eur + irgi nenorėčiau pirkti, kad tamsios spalvos atsivyniočiau iš jo . Žodžiu - pabursiu: užteks, neužteks...
Oi ne Restar, koks čia turbo...gi baltą pirty pradėjau, tada parsivežiau Vincio siūlus ir mezgiau margių. Man rodos baigiau tik apie naujus. Tada baltą tęsiau. O burokinį irgi apie mėnesį kankinau. Aš tik rodau serijom visas skolas, o mezgu tai lėtai
Aš tai ieškojau kokių tai siūlų Noosa pavadinimu
Restar gal receptu pasidalintum?
Freke - kiniškos vištienos? Be jokio recepto, turbūt net nepanašu į tikrus kiniškus. Vištieną susipjaustau juostelėmis, paprieskoniuoju (kuo mėgsti, aš šiandien dar imbiero įtarkavau šalia įprastų prieskonių), druskos, aliejaus truputį, išmaišau. Tada į maišelį krakmolo iš akies (bent pora šaukštų) ir suverčiu vištieną. Maišelyje labai patogu apvolioti ją krakmole. Vištieną verčiu į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir gerai apkepu. Tada belieka suversti naminį Uncle bens. Prieš kelis metus sektoj jį kaip išmokau gaminti, tai tam vieninteliam tikslui ir naudoju . Dažnai reikia paskystinti vandeniu, gal kokio sojų padažo ar ko pagal savo skonį įsidėti. Truputį pakunkuliuoja ir viskas. Per tą laiką būnu išsivirus birių ryžių. Drebiu ryžių, ant viršaus vištienos ir skanaus . Šiandien padėjau dubenį nuplikytų brokolių, skaniai sutriauškėm ir juos šalia. Kol neturėdavau Uncle bens savo, tai pakepdavau morkų, cukinijos, įdėdavau pasmulkintų ananasų ir jų sulčių bei kokio kiniško padažo.
Ačiū. Einu ta dede bena pagooglint. Nes darau padaza savo is lempos. Teta Freke vadinas 😂😂😂😂