Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katukai, super  bendras vaizdas:)

Aš bernam tik iš Tako perku :) Iš kitų - nebent per išpardavimus, nes šiaip išauga ir susidėvi per labai panašu laiką. Plius ir tenai skirtinga kokybė yra. Plonyčių trikotažinių bliuskų ir džinsų neimu nei jiems, nei sau :) Dėl kreivų siūlių, aga, būna tokių, bet jau matuojant tas jaučiasi ir neperku tada.

Rankovės artėja prie pažasties.

Atsakyti

Laba  :4u: 

Katuk, nu tikrai kokia svytinti  :wub: o ir sypsenos grozis  :D megztukas irgi tinkamas, tik man laisvesnio noretusi :) 

As laisvadieni praleidau virtuveje, papuosiau torta, nusiunciau uzsakovei, kad gali pasiimt. Gaunu atsakyma.. labai grazus tortas, bet mums jo kitai savaitei reik :B  :blink: 

Siandienos pietus ir vakariene aiski  :oh:  :lol: 

59ff6540d411.jpg

Atsakyti

bet Katuks su savo megztiniu kad užvedė tsakant

nusimezgė mano svajonių megztinį

ir aš net mintyse perkračius jam siūlo atrasčiau

nes noriu oranžinio :) staiga taip va :)

Atsakyti

qqte, pirmyn! geras modelis toks, tik reik aprašą pasimodifikuot, persiskaičiuot, nes  realiai jis originale daug laisvesnis. ir siūlo ryja. nes į šitą sumegzta visa mano kišenėta :D

Rasyte, ajajai. čia tu netyčia, ar tiesiog tau nepranešė, ką dabar darysi? teks valgyt :D

Atsakyti

Rasyte, ajajai. čia tu netyčia, ar tiesiog tau nepranešė, ką dabar darysi? teks valgyt :D

Cia as skubu gyvent :oh:

Seimyna laiminga jau puse torto sudorojo :lol: papuosimus tik nurankiojau, kita savaite panaudosiu  :lol: 

Atsakyti

Ech kaip man patinka va tokios laisvos dienos, kai visi dirba :D

Pora susitikimų mieste - check

Nauja suknelė - check

Kava Gedo pr. - check

Pusė naujo megztuko nugaros - check

Kirpykla - procese

Nu kuo ne puiki diena :) 

Atsakyti

Rasyte, nesmagi patirtis, bet visko būna.

Turpių karštinė patiko- pažiūrėjau.

Atsakyti

Liniuka, kiniečius slepi? pusę nugaros turi? tarp visų veiklų?....

Atsakyti

nu jo- jau čia be kiniečių niekaip neapsieisi :blink:

Atsakyti

Aha Liniuka net supavydėjau

bet man būna kad prisivajoju tokių dienų o tada tingiu nosį iš namų iškišt, pramezgu sau ramiai ant sofkutės

Atsakyti

ai, aš irgi naują suknę papirkau šiandien. už cielus 10  pinigo.

Atsakyti

katuk nu esmė kad nereikia man dar vieno megztinio, plius planuose tai dar nebuvo

bet jei nepraeis tai teks prastumdyt planus :) man jis toks rudeniškas :wub:

o ir jei sakai kad daug siūlo valgo tai suabejojau ar pakaks man 400 gr šetlando vilnos

Atsakyti