Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

sarange, neaaaa. bruolis kampe stovi . neturiu stalo  jam :)

transformavau  tik 2011 metu mezgini :)  papirkau  pagalve  po nugara i kampa., vildamasi, kad gavau kaledoms  is dukros pagalves uzvalkaiuka su jos bigliuku. o pasirodo ten ranksluostukas :)  tai teko aprengt pagalve is to, ka turiu :) https://public.fotki...16564f1f9c.html

Atsakyti

nuosirdi, na taip istorija...... as esu pirkus reklama, bet kazkaip po tokiu istoriju nebenoriu :) tiek kad as per paypal apmoku, ne tiesiogiai nuo korteles.... o apie ali. turejau dnb tokia virtualia kortele, ten ji buvo skirta tik internetiniams apmokejimams. dabar jau nebera. tipo yra saugi kortele ir ta ju visa galima apsipirkinet. bet nepatinka man.... nes kur tikimybe, kad nors ir mokestis saugi kortele yra, bet nebus paskui problemu.....

Atsakyti

Neprisimenu, kur tie kašmyriniai megztukai buvo.

Bet džinsus pagal pavadinimą paguglinus radau didžiausią 32 dydį, tai gal man ir nereikia žinot

Atsakyti

Džinsai toks reikalas, kad dažniausiai jei tinkamą modelį kažkur randi, ten ir įpranti pirkt. Pvz., prie mano plačių klubų ir padidintų išmierų jau daug metų perku juos Takko. O draugės liemuo pilnas, bet kojos plonesnės ir jai ten modelisai visiškai netinka. Dar Tom Tailoro turėjau džinsus, bet gana greitai tarp šlaunų išdilo ir dažė nenormaliai. Raudonas odinis rankinukas liko mėlynas (šonas trynėsi).

Atsakyti

man irgi iš Takko tinka, kažkaip ir per liemenį ir per užpakalį, jei tik randu savo dydžio, nes būna kad ir nėra. Bet nešiojasi tai jie tragiškai ir pasiūti kai kurie šiaip sau, va turiu vienus tai šlaunies siūlė išorinė vos ne iki vidurio atsisuka vienos kojos

Atsakyti

S'Oliverio yr dydžių ir kokybė liuks, turiu ne vienus. 

Atsakyti

Takko, tai kokybė nelabai, esu pirkusi vaikiškus mažus skudurėlius, bet nelabai nelabai . Šiaip patogius džinsus yra reikalų nusipirkti. Esu pirkusi kelis ale gražius, ale brangius, bet nepatogūs kaip nežinau kas, Oliverio Saulei daug ką perku iš aprangos, gana smagūs ir kokybiški rūbeliai.

Atsakyti

spontaniška fotosesija įvyko, soriuks už laidus ir kitus elementus ar jų nebuvimą :D

Priedas  20190212_121345k.jpg   106,97KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  20190212_121359k.jpg   200,36KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

wow Katuk nugi dailus modeliukas tikrai, ir spalva kai tau tinka :wub:

gal kiek laisvumo norėtųsi, ale jaučiu tos pynės vistiek sutrauks

Atsakyti

Oi Katuk, kaip puikiai atrodai :wub:  Labai gražiai sugrojo spalva/modelis/siūlas :4u:​ 

Atsakyti

būt neblogai čiut ilgesnis. tada kaklo iškirptė tokia platoka. negarintas, tai gal dėl to nėr laisvumo, bet ir nenorėjau suplot pynių garinimu.

na ir rankovių tiuningo nesimato :D  bet visumoj esu patenkinta, tikrai siūlas yr puikus

taip kad dėkui už pagyras :rolleyes:

Atsakyti

:wub: Kokia Švytinti :wub: :wub: :wub: Ne megztukas man į akis krenta, o ta šypsena, jau tokia tikra :wub: :wub: O tik paskui megztuką pamačiau, liuks modeliukas :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 12 vasario 2019 - 16:20