Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

labas rytas

nesusiturėjau nemezgus vakar, eisiu jauč vėl neurorubino pirkt, nes diclac nepadeda nei velnia, mezgant neskauda, sportuojant neskauda,o bet tačiau nė arbatos puodelio ra ranka pakelt negaliu, sėdžiu su juokinga riešine ir mąstau kad labiau čia bepirštė praverstų

užtatai užvalkaliuko beveik visą rankovę jau turiu, ir vaizdas gerėja

išmieravau praktiškai visi cm sutampa su Šilingės (specialiai netaikiau, kunas jau numegztas beveik buvo kai sužinojau jos cm)

Atsakyti

Labas rytas,

Nuoširdi, gražus pledukas, :wub: bet su savo istorija tu pritrenkei mane  :blink:

Pasimokiau ir kitus galiu pamokyti, tokiems dalykams reikia turėti kitą banko kortelę su keliais uždėtais eurais, nes kitaip pasekmės neprognozuojamos, ali kai perki, lygiai ta pati daina.

Tai visa laimė, kad aš turėjau daryti pavedimą ir įėjau į banką, o kitu atveju būtų iššlavę mano sąskaitą, nes suma kilo taip...20 eu vienas nuskaičiavimas, 40eu kitas nuskaičiavimas, 200 eu trečias nuskaičiavimas, 400eu ketvirtas nuskaičiavimas, kas būtų paskui? Gerai, kad bankas geranoriškai į viską pažvelgė, siunčiau laiškus, kur rašiau, kad puslapis užblokuotas, turėjau reikalų ...Ir kas svarbiausia, nė kokia žinutė neparėjo, nė kitas įspėjimas, kad iš sąskaitos pinigiukai dingsta...

Atsakyti

na, bankai gi turi sąskaitų draudimus iki tam tikros sumos :mirksiukas: tada dar limitai visokie, va tuos pasiekus gal ir gautum žinutę.

bet iš tikro, tai mes kaip ir nenorim, kad kiekvieną mūsų žingsnį kontroliuotų bankai ar kitos įstaigos, gi mūsų pinigai, kur norim ten dedam. o vat tokius nuskaitymus jau norėtume, kad sektų

bet bjaurus reikalas.

o aliexprese man rodos yra kažkokia atskira sąskaita mokėjimams?

Atsakyti

Į nepieštą veidelį nežiūrėkit :B

Priedas  Screenshot_20190212-101919.png   903,82KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20190212-102021.png   690,44KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Šiaip aš kaip turinti FB puslapį ir nesiekianti ten prasimušt ir pardavinėt, tai sakyčiau, geriausia kai laikai patys savaime ateina. Gerai Ristina sako, kas iš to,kad palaikins puslapį, jeigu jam jis neidomus. Kitas dalykas jeigu nelaikini postų ar fotkių, tai ilgainiui visam sraute tu jų ir nematai :)

Žodžiu, Nuoširdi, nereik tau tų reklamų, ne masiškai gi mezgi, auksas ir pelenuose žiba, atras  klientas pats gerus dalykus :D

Atsakyti

Liniuka, kada spėjai? :blink:​  Lyg ne tokį mezgei. Koks siūlas?   Reikia biskį pagarint  :rolleyes: Bet spalva  kaip tik mano ryžiko  :bigsmile: 

Atsakyti

Ne ant numerių, ant daviklio (prie)šlagbauminio.

Liniuka, a pasiutai???

Atsakyti

nu jo, kažkokia turbo moteris :B

toj tolimesnėj fotkėj geriau atrodo. nors spalva šiandien ne mano :D

o dabar čia tokia mada natūraliai fotkintis :D  na, be veido piešimo meno

Atsakyti

Ne ant numerių, ant daviklio (prie)šlagbauminio.

Liniuka, a pasiutai???

požeminiam garaže nesninga :B  ai, pamirštam jau :D

Atsakyti

turbo moteris ir fotkinime bei rodyme :D  ant telefo 10.20 laikas matosi :rolleyes:

Atsakyti

Liniuka o tu ką atostogauji?ar sergi?

pff megzk megzk, nepavydžiu, dar vistiek pas mane per daug megztinių

Atsakyti

O dar pamatytumėt, kad fotografas su pižama :D Pagarint gal ir reiktų... 

Siūlas tas pats kaip Inky, berniukų tvidas. Labai jis man patiko, gaila kad beveik baigėsi. 

Atsakyti