Nuoširduk, vienas už kitą gražesni tavo pledukai Beje, meškiukas labai puikiai įvertintas
Ačiū, Linute, kaaaip smagu girdėti (Va Linutė prirodė pirkėją, ačiū jai labai už tai )
Labas rytas,
Apie filmus. Dabar jau visiems įprasta visokie GPS, žemėliapiai, išmaniosios technologijos, leidžiančios surasti informaciją čia ir dabar. Bet prisiminiau, kaip tais laikais kai apie tai nebuvau girdėjus, net kompo namie dar neturėjom, pamačiau filmą per TV. Neprisimenu nei pavadinimo, nei dar ko konkretaus, bet tai buvo trileris, kurio herojai buvo du vaikinukai, iš kurių vienas buvo veikiantis, visur einantis, ieškantis, besiaiškinantis, o kitas sėdėjo prie kompo ir ieškojo informacijos. Ir jie kažkaip ten nulot ryšį palaikė. Tai žiūrėjau tada tą filmą užgniaužus kvapą. Po to paaiškėjo, kad tai buvo serialas, nes po kiek laiko parodė kitą seriją. Aišku jau tada nebebuvo tokio įspūdžio, nes schema buvo ta pati, veikimo būdas tas pats, tik byla kita. Nežinau ar ten koks didelis serialas buvo, ar ten keletas serijų, bet būtų įdomu dabar pamatyt bent kokią seriją, kaip šiais laikais atrodytų. Bet neįsivaizduoju net ko ieškoti.
Labas rytas
Freke, per reklamą gavau iš naujo savo puslapį susikurti. Gal čia man vienai taip pasisekė...O prasidėjo nuo to, kad prieš metus susigundžiau tą reklamą nusipirkti, už 7 eurus savaitei (pigiausią). Viskas buvo gerai, bet vieną dieną įsilaužė į mano puslapį, aš pati nebeįėjau, matau kaip laikai kyla sparčiai, o aš to puslapio nebevaldau, parašiau į FB policiją vadinamą, kad įsilaužė į mano puslapį, kad aš jo nebemoderuoju, niekas neatsakė į mano laišką, ir po to naktį, man miegant iš mano sąskaitos buvo pradėti vogti pinigai, 20, 40, 200, 400, visa laimė, kad kai pamačiau, buvo nuskaičiuota 660 eu suma. Užblokavau kortelę, bankas grąžino pinigus per 3 dienas, bet tokio įvykio antro nenorėčiau...
Susikūriau naują puslapį ir pradėjau viską iš naujo, ir konkursą ne vieną jau skelbiau, nieko gero...
Laba
Nuosirduk, norit tu laiku juos deje reikia pirkt. Vienokiu ar kitokiu budu. Ar fb moketi ar konkursams prizus duoti ar paciai konkursus rengti. Bet is tu laiku irgi man idomiai. Turi 13k o foto palaikina 20vnt
tai matyt nepatinka likusiems
visur komercija, net ir žmogiškuose santykiuose, bendravime, jausmuose. fe.
labas rytas,
kažkokia pikta esu. gal dėl to kad ryte apsauginius apšaukiau ir kolegę apipypinau
žodžiu, darbinis garažas turi automatinį numerių skaitytuvą, kad pakeltų šlagbaumą. prieš mane mašina - šlagbaumas nekyla. apsauginis stovi kiekvieną rytą, tipo tvarką prižiūri. aš jo klausiu, kodėl neatidaro rankiniu būdu to šlagbaumo, tipo ne mano reikalas, turbūt nėra sąraše tos mašinos,. aha, tai kodėl dar viena mašina nepravažiuoja, aš pati nepravažiuoju, tipo visi čia mes atvažiavom už dyką pastovėt? o apsauginis su racija, sakau, skambinkit, kam ten reik, tegul sutvarko. o apsauginis kaip grybas koks - nieko nežinau. nu pypec. eilė išsirikiavo jau gal iki prospekto, o jis vakšto sau pirmyn atgal. atėjo dar vienas, ir tas apsimeta, kad ne jo reikalas.... paskui matyt kažkas paskambino iš stovinčių eilėj, nes pradėjo atidarinėt. svarbiausia, kad jau antras rytas taip užstringa.
Socialiniai tinklai yra atskiras mokslas žmonės iš to € uždirba, seminarus rengia.
Puslapio gerbėjų skaičius, posto pamėgtukų skaičiui įtakai nelabai turi.
Nes jei puslapio gerbėjas paspaudės "like" tai dar nereiškia, kad jis tą postą mato
Pvz., aš esu "palaikinusi" puslapių, bet nuėmusi jų naujienų rodymą man įdomus to puslapio turinys, bet per įkyrūs postai kasdien ir tokių kaip aš ne vienas ir ne du.
Konkursai irgi neturi jokios įtakos sklaidai. Tam kartui daug liaudies, o paskui jie tampa netiksline auditorija.
Kai turi gaminį/daiktą kurį neturi kur dėt - geras būdas, padovanot kam nors per konkursą