Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tas brangumas lb priklauso nuo uzsakovo suvokimo, net ne galimybiu, bet suvokimo, jeigu siaip uzsimane, kad nori kazko ir galvoja, kad bus kaip parduotuvej ar net pigiau, tai tegu ir eina nusipirkt, bet jei nori butent tokio daiGto kurio nera nusipirkt ir supranta, kad tai bus ranku darbo daiGtas, tai ir sumoka atitinkamai.... As kiek esu mezgus kitiems, tai man pasiseke, nes kainos net neklausia :-D Jei neklausia, reiskia nesvarbu kiek kainuos :-D Nors as tik daugiau ar maziau pazystamiems mezgus....

Atsakyti

Nors tiesa, mano ir siulai nera prabangus, bet kad kokybiski tai faktas, net nesuprantantys per daug apie siulus del merino nieks nesuabejojo :-)

Atsakyti

Ristina, manau, kad ir šalis įtakos turi. Mano bendradarbiai pasakoja, kaip kompą ardė 6 m. Pas mane namie kompas atsirado tik į univerą įstojus  :rolleyes:

Ne tik šalis, bet ir laikmetis :mirksiukas: aš ir baigiau univerą be savo kompo :ax: baigiamojo darbo rašymui trise pasiskolinom vieną kompą ir pamainom rašėm pas mane namie :ax: ot kaimynam atrakcija buvo :lol: vyras komandiruotėj, mama 6 mėn vaiką išsivežė į sodą, o aš su dviem bernais gyvenu :lol: tiesa, mes iki šiol draugaujam  :D 

Atsakyti

Tai va, aš kai tik rankytėm mezgu, tai ir perku matkutėmis, plonybinės babinaitės man netinka :)

Atsakyti

Tai va, aš kai tik rankytėm mezgu, tai ir perku matkutėmis, plonybinės babinaitės man netinka :)

Nesąmonė :P susiveji kelis siūlus ir mezgi :D ir storį gali pasireguliuot kokį nori :rolleyes:

Atsakyti

labas,

Smagu, kad Ligvita sugrįžo, smagu, kad pasveiko, smagu, kad mezga, tik visai neįdomu, kad skaras :D  nors tas pledukas labai gražiai susidėliojęs ir ratu ir spalvom.

qqte, nu gražu. spavos ne mano, bet tai ne man ir megzta :D  jokio ten skėtimo bent iš foto nesimato. 

vis dar diskutuojat

man tai tik kojines megzt ne tai kad brangu, bet gaila už tokią kainą, nu nesgi kažkaip suvalkietiškai mąstau :D  ar už 10 ar už 5 suplyšta taip pat smagiai. o šiaip tai dažniausia irgi neskaičiuoju, apsimoka ar ne. mano kūdikiai tai ne tik mažos būdamos, ir dabar sugeba mano darbus nesunešiot, tksliau visiškai net nepradėt nešiot :D  jeigu taip skaičiuočiau, tai nieko joms ir negaminčiau, nei iš akrilų anei iš vilnų. beje, vilnų mano dukrom net nesiūlykit. tik dirbtinius pluoštus. bet netgi ir tų būna visokio kokybiškumo. iki šiol pamenu Klngrd pirktus australų akrilus. net girgždėjimo nėra, o ir nešiojosi puikiai. bet ir kaina ne visai akriliška

dėl užsakymų.na, kiekviena kaina randa savo klientą. darbas turėtų būt įkainojamas atskirai nuo medžiagų. juk nesvarbu, iš ko mezgi, prabangų ar nelabai, dėl to darbo nei padaugėja nei sumažėja. malonumas galbūt, bet tada irgi gali iškart tą pagarsinti. žodžiu, visada svarbu pateikti detalią sąmatą, iš ko susideda ta tavo kaina.

Atsakyti

O as laikausi priesingos taktikos, sakau tik visa suma, jokiu detalizavimu, nebutina visiem zinot, kiek man suejo siulu, kiek jie kainavo ir kirk man liks  :rolleyes:  Bet sita taktika turbut labiau tinka tada kai siulai nepadoriai pigiai atsieina  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 23 vasario 2017 - 09:36

katuk taip išeina jei megzdama prabangesnius siūlus apturi daugiau malonumo tai tą malonumą iš kainos reik išminusuot o iš prastesnių siūlų megzt brangiau nes ne taip smagu :D nu yr racijos

Ligvitos pledukas ir man labai, ale aš galvojau ten skara

o spalvos beje labai panašios į mano megztelio, tik ren riužavos daugiau

Atsakyti

Nesąmonė :P susiveji kelis siūlus ir mezgi :D ir storį gali pasireguliuot kokį nori :rolleyes:

Gal ir tavo tiesa, bet dar neišbandyta :4u:

Visos taip giriat rogutinį meriną, gal ir man reikia griūt po kojom ir prašytis?

Va tas rudas mano margiaus pagrindinis siūlas (dvigubą mezgiau) turi truputį to šiurkštumo, bet jis manęs niekaip neveikia, net nesuprantu, ne taip kaip kokia kandanti vilna :)

Atsakyti

O as laikausi priesingos taktikos, sakau tik visa suma, jokiu detalizavimu, nebutina visiem zinot, kiek man suejo siulu, kiek jie kainavo ir kirk man liks  :rolleyes:  Bet sita taktika turbut labiau tinka tada kai siulai nepadoriai pigiai atsieina  :D

Čia pas savo berniukus nepadoriai pigių gauni? :)

Atsakyti

katuk taip išeina jei megzdama prabangesnius siūlus apturi daugiau malonumo tai tą malonumą iš kainos reik išminusuot o iš prastesnių siūlų megzt brangiau nes ne taip smagu :D nu yr racijos

:D  gal kiek kitaip. už prabangius imt kaip priklauso, nieko neminusuot, o akrilus įkainot brangiau :D

pvz, mezgimą iš slidžiosios viskozės irgi reiktų pabrangint, nu nes pastangų reik daugiau

bet taip kažkaip panašiai ir yra parduotuvėse. jei kažkoks sudėtingesnis modelis, tai jis kiek brangesnis

Atsakyti

Nuoširdi, žinok, jei rinksies babinas, tada prisireiks suktuko :D

nors aš sesu ir rankom dirbusi, tik tas procesas ilgokas gaunas

berniukų (Anykščių) merinas irgi neblogas. o medvilnė kokia :wub: o Šetlandas (Restar nučiupinėta per cepelinų baliuką)

o pvz Dropsų šilkalpakė mane kiek nuvylusi yra. nes nešiojasi tai ne per geriausiai

Atsakyti