Išsamiausias reportažas apie skaičiavimo lengvumą, o drakiaus grobio info nesidalina . Įdomu, ko prisipirkai ir kam .
Šilinge, na dailus šiltukas tavo su paslėpta razinka Mielas ir jaukus, nešiojamas
Mano "Zebriukas"
Pridėta:
nuoširdi, man labai patinka tiek tavo vaikiški mezginiai, tokie nenusaldinti, gyvūnai nekarikatūriški ir nerėkintys.
Mano drakius šiemet įsigijo pora kamuoliukų.
Sakot, kad piktos šiuo metu. O aš tai kaip tik iš abejingumo ir visiško nenoro truputį pasijudinau. Gal kokie magnetiniai laukai aktyvūs čia?
Nuoširduk ♥. Nerealūs tavo pledukai, linkiu rasti jiems mokius pirkėjus! Tau reikia kažkaip prieiti prie stilingų Vilniaus jaunųjų tėvų, kurie nepagailėtų pinigo už tokį jaukų ir skoningą daikčiuką.
Darželio džiaugsmai. Savaitę nuėjo ir turi puliuojančią akį ir skaudančią ausį (čia turbūt nuo slogos). Čia ir prie nenuotaikų...
Išsamiausias reportažas apie skaičiavimo lengvumą, o drakiaus grobio info nesidalina . Įdomu, ko prisipirkai ir kam .
Nu mano drakius tyliai po lova ir spintoj susisukęs galvoja kur čia dar ką suspaudus,kad tilptų tai jei neketina dalintis,tai ir nerėkauja šiaip buvo įsijautęs kaip reikiant, bet šiandien ta stebuklinga diena,kai vyras šalia,tai išplėšė iš nasrų pusę biudžetas biudžetas!.... šiltam siūle pasivoliojau su didžiuliu malonumu, nes turėjau rimtą priežastį - spalvos tokios visam guoly nėr bet vyrui reikėjo įrodyt užsisakė mažylis megztuką,kad būtų biški pūkuotas ir žalia-balta-žalia-balta
Nuoširduk,man tavo pledukai irgi superiniai!
Ačiū ačiū ačiū ačiū ačiū
Restar, tavo žodžiai nuskambėjo kaip didžiulis įvertinimas, žemai lenkiuosi
NUoširduk, juokauji? Aš kas - tik žemės kirminas . Man labai patinka neperkrauti dalykai su cinkeliu. O tu atradai fainus cinkelius - gerulės spalvos ir tie žvėriukai - neįkyrūs, bet mielučiai.
Ir faina, kad atradai sua malonum, kai nereikia vargti, renkantis modelį nei mūsų klausinėti, o savarankiškai sugalvoji, mezgi ir rezultatas visada puikus išeina. Va, tik linkiu rinką rasti.
Nuoširduk, vienas už kitą gražesni tavo pledukai Beje, meškiukas labai puikiai įvertintas
Nejuokauju, čia mes kaip šeima, o šeimos nuomonė man labai svarbi <3
Trūksta reklamos, dar tik 100 sekėjų mano puslapiukas turi Draugai padeda