Koks pirmadienis turtingas fainais mezginiais
Abelo pirštinės, Šilingės megztukas
Aha, Šilinge, šitą labiausiai ir tikėjausi pamatyti, o tai Redis, tai Boksis pirmi užlindo . Bet reikėtų dar kartą su juo nusifotkinti, kad kas nors pasimatytų be kišenių gražumo . Primink, čia LIma? Solidus toks ir šiltas megztinis. Man reikia ko nors trigubai storesnio, negu dabar vilkiu namie .
Aš tai gal ne badytis noriu, o nieko nematyt ir negirdėt, ypač, kad kas valgyt nori .
pasikeiket siandien biski pasijutau totali urvine isvis, kaip nite neskaito nelietuviskom raidem parasytu postu, tai mano smegenys atmetineja lietuviu kalboje vartojamas sulietuvintom galunem svetimybes kazkaip man nesiklauso, tarsi lietuvis nebemoketu lietuviskai issireikst nu bet dinozaurams ( t.y. man ) atleistina biskeli tik FB paskaitineju kas man idomu. su savais vaikais pasibendrauju . o kitur, jei tik nuorodas imetat, tai pasiziuriu
ir filmus rusiskus, ukrainietiskus ziuriu .
nu ir mezgu biskiuka vakarais . dabar is to vernito silkmerinio . idomus sakyciau siulas.
Šeimos cente už vaikų crb nemoku. Kaip tik 3 pažymas reikia pasiimt. Gydytojai tai tik 1 rodžiau, kiti šiaip pasirgo ar pasimuliavo, sunku pasakyt .
LIma man kepurėse patiko, vis pagalvoju, kad noriu ko nors iš jo, nes toks tvarkingas siūlas atrodo, turėtų gerai nešioti, ir megzti greita, nes gana storas. Kiek tau suėjo į tavo paltuką?
Sveikos,
jau nuo penktadienio kažkokios neaiškios bangos, ypač kas liečia darbą ... Esu bais pikta. O kitą vertus liūdna matyti, kad su ačiū ir prašau nieko nepasieksi, visai man nenorėjosi gainioti, baksnoti pirštais,nu bet, kad kitaip niekas nesidaro...
Apie skambinimą, tai pas mus namie laidinis telefonas praktiškai tik dėl vaikų laikomas, sūnus du draugais nuolat skambinasi, o ir prakybo valandų valandomis. Nors WhatsApp'inasi irgi sočiai.
Ai Restar tiesa, Abelo pasirodymas su puikiosiomis kumstinukemis, priminė, kad tavųjų nepagyriau, labai gražiai nupirstukinai😉
M dydžio sumezgiau nepilnai 13 matkelių. Nors pirkau 16, nes taip buvau išskaičiusi Ravelryje. Ir tas M yra toks didintas, paltukinis, po juo dar porą megztinių galima užsivilkti O kol nebuvau įsiuvusi sagų (nes galvojau, gal visai ir nesiūti, bet nešiojant pasirodė, kad būtina), tai iš viso kaip pledukas susivyniojamas buvo. Bet nepatogu be sagų, krenta nuo pečių, nelaiko formos, susegus daug patogiau. Dėl siūlo dėvėjimo kokybės pasakysiu ilgiau panešiojusi, nes smulkiuose mezginiuose ką esu mezgusi tai priekaištų neturėjau, o dabar kyla įtarimų. Bet irgi, gal ir nuo spalvos priklauso. O gal tik bites bites įtarinėju
Ačiū už pagyras receptu mielai pasidalinsiu, tik skaičiukus tai savo teks išsivest. Nes ten pagal individualius išmatavimus viskas. Parašytas kaip receptas su formulėm ir tinka nuo leliukų iki seneliukų tik iš testavusių aišku,kad siūlas geriausiai vidutinio storumo, nes jei labai jau storas ar kojinis tai paklaidos didesnės ir nebūna toks super tikimo efektas. Nes dabar man tai pačios patogiausios iš visų megztų sau
Nu arba galiu suskaičiuot ir pabraižyt bet manau kad tas 10min prieš užsidedant akis galima smegenis ir pamankštint šiaip ten viskas formuojasi trumpintom eilėm. Tai jei suformuojat kaklus ovalius/apvalius ir bilekokius,tai čia visai mizeris. Ir aišku, siūt ant galo reikia. Bet vėlgi, yra vaizdeliais pie recepto ir paaiškinimai,tai man pasirodė visai lengva.
Žodžiu,jei kas tikrai ruošitės megzt, šaukit, dalinsiuos ir konsultuosiu ;) šiaip autorė svarsto,kad gal bus nemokamas tas receptas,o mokama programėlė, kurioje suvesi savo mierkas ir išmes kur kiek akių su visa schema (lyg apie exel failą svarsto... bet dar nenuspręsta).
O sniego mūšiui tai joooo,ilgai netrauktų nu bet jos man tokios arba jei dar kažkada nurakaliosiu prie jų kokį ripsinį baktusą, tai bus toks visai elegant gal net paprastas prie palto komplektas elegantiškam sniego mūšiui
P.S. drakius šiandien pasiautėjo pirmąkart metuose...