Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kauk, kažkaip banaliai skamba :D.

Nu gal instagrame, kur aš nedalyvauju, ir logiška tos grotažymės, kai daug paveiksliukų, tai verta pasidairyti. Nu bet FB... Įprotis... Kai jau aš pradėsiu dėti grotažymės, žinokit, kad man kažkas atsitiko :). Nebent kokį verslą pradėsiu :D. (minčių kol kas nėra ).

Valgyt ką daryt nežinau iš to, kas yra. (Vyras savaitgalį partįsė kokius 2 maišus prekių. Ten - sūreliai, jogurtai, sūrio, varškės, nachos, mineralinio.... na, dar daržovių biškį. O iš ko man gamint????). Mėsos nėra, bernam nebus ko valgyt. Pikta ant visų, niekas man nepatinka, ir pati neturiu jėgų niekam patikt :). Bet ėst tai reikia...  Ataskaitos darbinės daryt nenoriu, nu tokia nesąmonė tie projektai, ypač jų ataskaitos... Žodžiu, tupiu "tupike" :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 11 vasario 2019 - 15:47

Liniuka, o kam tau megztos pirštinės? Dėl sportinio intereso ar nevairuojančiai šeimai/giminei? :)

Tik dėl sportinio intereso. Megztinio dėl sportinio intereso nemegsčiau, bet poros dienų reikalą kodėl gi ne. 

Atsakyti

Liniuka klausimas ne į temą bet kai Miglei CRB mūs centriuky darei ar reikėjo mokėt?

Atsakyti

Tik dėl sportinio intereso. Megztinio dėl sportinio intereso nemegsčiau, bet poros dienų reikalą kodėl gi ne. 

kojines nuo pirštų dviem virbalais?

Atsakyti

FB postai su haštagais atsiranda, kai tiesiai iš IG pasidalina postu į FB :rolleyes:

Atsakyti

Labas.

Mano atveju FB haštagai atsiranda, kai keliant foto į instagramą padubliuoju įkėlimą į FB.

Instagramo haštagai yra patogūs paieškai (pvz. Osinkoje irgi tagus (žymas) deda, kad sistemintųsi info). Su sąlyga, kad pasiimi tai paieškai tikslinį tagą  :D O kuo daugiau jų visokių pridėlioji po savo foto, tuo labiau foto randama, t. y. pamatoma, t. y. daugėja šansų prisirinkti like'ų ir sekėjų. Ir paskui būti influenceriu  :B Teoriškai. 

Pirmadienio proga P(agyrų) P(uodas)  :rolleyes:. Atnešu dar pernykštę skolą parodyti: Naima  :rolleyes:

51814833_361621038024505_292698995417939

51260266_2365984610081008_17839953559441

52123657_1095232120648217_68674956994795

Atsakyti

pavydi draugė fotkino :D

Atsakyti

Koks gražus Šilingės megztinis su paslaptim kišenėj. :wub:

Ai ir Abelo pirštinės dalaus paprastumo.

Atsakyti

Pirštinukės, megztiniai, o lauke tai lyja, tai sninga :)

Atsakyti

gadget3 tai siūlai skėčius ir guminius batus megzti?

Atsakyti

Katukai, nepavydi ta draugė, nepavydi, tik labai greitai greitai ir patamsyje fotkinomės - faktui tiesiog  :irnesakyk: Ir šiaip pirmadienis, nu, sunki diena, nu...  :hihihi:​ 

Atsakyti

Restar, aš irgi pikta darausi ant visų. Badytis noriu  :B​ 

Atsakyti