Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, o kam tau megztos pirštinės? Dėl sportinio intereso ar nevairuojančiai šeimai/giminei? :)

A jo, hashtagų išvis nesuprantu. Nes kartais nerašo nieko, o istorijos mintį turi suprasti iš hashtagų. Tipo - paieškai? Patys gal savęs ieško pagal tuos tagus... Nes info tokie kalnai vis naujos kasdien, kas ten ko gali ieškoti jau. Ar yra kita jų paskirtis, apšvieskit? Ar tik mada nekalbėti žmoniškai, o su grotelėm ir be tarpelių? :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 11 vasario 2019 - 13:46

nu aš naudojuosi paieška pagal haštagus instagrame visai patogu užsidedi sekti tam tikrą tarkim megztinio modelį ir tau atrenka visus kas įdėjo :)

feisbuke nesinaudoju ir tokių ten kur pats susigalvoji nesuprantu

pvz

https://www.instagra...Š²Š°Š½Ń‚ŃŽŃ€Š°/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 11 vasario 2019 - 13:55

Laba diena, gera diena :)

Aš tai visai nesociali kol kas... matyt, kol vaikai neprivers :D insta neturiu, pinterest tik idėjas pažiūriu, bet jos kažkaip pradeda kartotis. Fb daugiausiai dėl darželio ir dėl sektos turiu, tik reik nepamiršt patikrint... :D

Restar pirštinės tai super kruopštumo! Kada nors ir aš norėčiau išmokt taip. Aš pabaigiau ženkliai grubesnes va 

20190210_165239-1_medium2.jpg

Sniego mūšiui :D

Atsakyti

Abelo, tavo tobulos ♥. Dar tas baltumas, tas ripsas - žodžiu super derinys, labai žiūrisi gerai tamsiam fone. Jaučiu, kad ir šiltumas gerai, kai ripsas. Tai tu jau viską suskaičiavusi :D, gal pasidalinsi schemutia?  Aišku, kad man kosmosas tas įstrižas mezgimas.... O mano tiesiog tankiai iš gana plono siūliuko, viskas ten paprasta, tik spalvos sugroja. Pavarysiu spalvotų, paskui dar gal ir vienspalvių su kokiu raštuku.

Atsakyti

Abelo vaje  :wub:  man tas ripso skersai apskaičiavimas tai aukštoji matematika

stoju eilėn schemutiai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 11 vasario 2019 - 14:35

o tai sniego mūšiams gal kažkaip impregnuojat tas pirštines :hmm:  nu nes mano atmintis siekia, kad po pirmos gniūžtės pakvimpa senu ožiu :D  ir pasidaro kietos ir sunkios :D  o paskui turi ieškot namie radiatoriaus, nes jei pamirši, tai kitą dieną jau ir pelėsiu pakvimpa :D

qqte,  a tai iš kur man žinot, kokį tą haštagą rašyt :hmm:  tavo nuorodoj vien Š raidės :D

Atsakyti

ai dar apie tuos story FB. vakar kai knisau, kaip susiredaguot nuotraukas, tai atradau, kad story gali pasidėt tik sau. nu ir visai patogu, kad atminties neužkišt

o dar mane biškį nervina, kai dar vyresnii už mane mano FB draugai :D  nelabia suvokdami matyt, ką daro, pasidalina kokia nors nesąmone per mesengerį. pvz. kokiu nors dainos įrašu, ar paveiksliuku. tada nelbai suprantu, ar čia su visasi, ar tik man, ar nori, kad kažkaip reaguočiau, o gal tiesiog patys nežino, ką padarė :D

dar apie technologijas išmaniąsias.gi neseniai išmanųjį teliką įsigijom. o kai kuriuos dalykus iš telefono gali pasiųst tiesiai į teliką, pvz youtubo vaizdelius. tai va, kelis kart esu pertraukusi kieno nors kito žiūrimą veiksmą pati to nesuprasdama, net ir iš kito kambario :D  tik išgirstu :ei!

Atsakyti

Pas mus tai irgi telikas jungiasi su kompu ir matyt telefonais. Tai kartais irgi būna, kad mano telefone atsiranda pranešimas, kad kažkas ten transliuojama per youtube. Nelabai gaudausi, nes niekada pati nesinaudojau. Matyt man rodo, kai kiti ką nors paleidžia, bet kartą irgi buvau matyt telefone ką tai pasileidus ir ėmė šaukt, kad aš pradėjau ką tai rodyt.

Atsakyti

Abelo, bet tobulos tavo kumštinukės, kaip nulietos :wub: :wub: :wub:

Atsakyti

katukai nu vartai vartai matai kažką gražaus su haššštagu ir pasiprenumeruoji

paskui jau siūlo visokius, aš pvz tetą Olią seku, parodo jinai kokias grotažymes (čia taip berods lietuviškai) ir labai pyksta kai kas ne į temą jų pridėlioja ir prišiukšlina :)

šiaip per paiešką mėgini dominantį dalyką ieškot, išmes su visom tom žymėm, aš man įdomesnių prisiprenumeravus

Atsakyti

uoj jo ir mumi kartais netyčia paleidžiam per teliką ką youtube žiūrim..ypač vaikis vis numyga iš savo planšetės, vieną kartą baisiai išsigando kad pamatysim ką jis ten spoksojo :D

Atsakyti

darbinėj aplinkoj išgirdau du filmus. dalijosi moteriškės :D  tai tikiuosi, tiks ir mezgėjoms

Pasakiškai turtingi

Tulpių karštinė

Atsakyti