Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

ai, šitoj vietoj aš prie jaunimo :B  man daug geriau parašyti, nei skambinti.

bet su tais ryšio kanalais, tai jo, užknisa, kai vienam vienu, kitam kitu turi rašyt, o dar įdomiau mano viena kolegė, darbe naudoja ti kSkype, o po darbo tik viber. Tai kartais nebeatsirenku, kur rašyti :D

Atsakyti

Nu neleidžia man dėti foto...​

https://www.ravelry....ar/pirstinaites

Šarange, tai aš irgi taip maniau apie MZ. Užtat ir nustebau, kad ir virbalų kainos mažesnės, ir Zauberball nėra brangiau. Ir net dropsų kainos jau adekvačios (pirkau alpakos, tai tik ją ir lyginau), kai yra konkurencija. Tai nebebaisu ten užeiti. O kiti siūlai tiesiog išskirtiniai, jeigu ko nors norisi. Aš tai blalškiausi, blaškiausi ir tik po pavienį kamuoliuką pirštinėm papirkau, nes didesniem projektams sunku ką susigalvoti. Dar labai sudomino Isager siūlų linija. Gal grįšiu kokio kamuoliuko paskui :).

Atsakyti

Šarange o tai kokia instagramo esmė anot Luknės?

aš tai tynai gražių foto nededu, nes neturiu, kokias turiu tokias dedu. Tai jei užsirausit an ko negražaus tai mano bus

:D mano irgi negražios foto. Aš kalbu apie profesionaliai mezgančias, pardavinėjančias schemas, žiūriu nuotraukas, kaip kokį žurnalą :)

Pinteresto kadangi anksčiau beveik nenaudojau, mažai jo funkcijų žinau, o čia kažkaip pradėjau ir užsikabinau :) 

Atsakyti

Katuk, aš irgi mėgstu rašyti. Bet kartais tenka skambinti, nes daug greičiau arba greit reikia atsakymo. Būna dar sudėtingų situacijų, kai kalbant iškart žinai, kaip pakreipti, o rašant reikėtų labai vynioti :)

Mano vienas dvynys turi tik messengerį, o kitas - tik VIberį :). Bet mes iš esmės nelabai bendraujam tokiu būdu išvis, Viberiu su ja viena tik susirašau, tai dažniausiai net nepamatau, kad ten kokia jau bėda ir manęs skubiai reikėjo :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 11 vasario 2019 - 11:48

man irgi geriau rašyti, ir kad man rašytų, skambinu tik kai jau žinutėm susišnekėt neina visai ir paskambint greičiau ir paprasčiau

nu dar mamai, vyrui ir vaikui :)

Atsakyti

Oj, prajuokinot, nesiteisinkit  :D

Aš moku naudotis insta ir man atrodo, kad viska suprantu, bet Luknei atrodo kad ne, ypač jos amžiaus storių  :B

Buvo bajeris. Vasarą, Lukne atsikrause ar gali daryt "laivą". Nu sakau ok, ir pati prisijungiau pažiūret, ką ten ji laivins, o ji gi mato, kas prisijungia ir rekia, maaaaamaaaa, eik iš čia, atsijungiu, po kiek laiko vel prisijungiu, pamato vel rekia, maaaaam, oj negaliu lūžau....  :D  :D

O tie storiai ir laivai tai apie nieką ir aš jai tai pasakiau, todel ir sake, kad nesupeantu aš nieko :D 

Atsakyti

Jo, aš Viltės draugių laivų turiu garbės arba pamatyti akies krašteliu arba išgirsti. Labai norėčiau vienos mamos paklausti,ar ji žino, ką jos dukra transliuoja, bet susilaikau... Nei draugė man nei ką... Maniškė lyg viešai netransliuoja, jos ten su draugėm laivinasi kartais. Nu ... apie nieką  :B​ . Bet čia jų gyvenimas...

Atsakyti

Aš irgi nemegstu kalbet telefonu, niekad nemegau.... Rašyt patinka.

Ką tik skambino direktorius. Galvojau dar atsiliept ar ne :D

Restar labai gerai apraše jaunimo požiūrį .... Mes darbe esam susidurę su tuo dzindzilizmu....

Atsakyti

Šarange ir ką nusprendei? Atsiliepei ar dzin budizmą įsijungei? :D

Žiūriu Nematomą siūlą (2017 m.) įvertintas gerai, bet pradžia lėtoka man. Restar, tau turėtų patikt (bent pagal aprašymą).

Atsakyti

Aš vakar žiūrėjau Sidro namų taisykles. Knyga labai patiko, filmas irgi nenuvylė, toks gražus, nors ir apie liūdnus dalykus. Rekomenduoju. 

Aš instagramo tiesiog nemėgstu. Ypač erzina kalnai haštagų prie kiekvienos fotkės. O FB nesuprantu tų story. Kodėl negalima tiesiog parašyt posto ir įkelt nuotraukos?

Pirštines ir aš kada nors megsiu. 

Atsakyti

Dėkui, Niuma, už rekomendaciją. Filmai tai man įvairūs patinka :). Net nežinau ar kostiuminiai :). O "Ten kur namai" vakar prisižiūrėjau daug serijų, persiritau į antrą sezoną ir bijau, kad gali nebepatikti, jeigu jau Kerpena sakė, kad ten kažkaip jis kitoks pasidarė....

Aš ne taip seniai supratau FB istoriją. Net nežiūrėdavau anksčiau. O dabar man kažkaip aptnka, kyla momentinis noras kokia foto pasidalinti - ir dedu. JI tik parą ten būna. O FB jau išlieka ilgiau. retai ten benoriu rašyt. Net mezginus kažkaip nustojau dėti (tai kad ir fokinti beveik mečiau :) ) . 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 11 vasario 2019 - 13:18

Aš tik dabar pamačiau Restar pirštines :wub: Švelnios, spalvingos, mielos :wub:

Atsakyti