Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šarange, ko nesi dariusi niekad? vienu prisėdimu, ar išvis mezgusi tų daiktų mašina :D

Atsakyti

Mane šitas labai kibina, ne pats modelis, bet idėja, tik reik sugalvot kaip permodeliuot...  :hmm:

https://www.ravelry....-heart-cardigan   neleidžia įkelt foto

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 11 vasario 2019 - 11:24

IMG_7090_medium2.JPG

net patikrinau, ar neleidžia

Atsakyti

Oi Restar pirštinių nepagyriau  :wub:  aišku iš pavydo  :hihihi: 

Atsakyti

bet su tom foto, tai aš irgi nesupratau vakar, kaip taip nebeliko telefone galimybės redaguoti sumažinant dydį.

bet kažkur radau, kad google+ užsidaro nuo balandžio 1 d.....

Atsakyti

Šarange, ko nesi dariusi niekad? vienu prisėdimu, ar išvis mezgusi tų daiktų mašina :D

Vienu prisėdimu, nes mane labai užknisa... nubružinu pvz. nugara, tada veliau priekį... tada susiuvu abu, žiūriu ar gerai, tada tik rankoves ir ant galo pvz kaklą. Nu arba maximum priekį ir nugarą vienu ypu, o dabar 3 detales iškart ir šaliką. Nugarą vakar buvau nubružinus, bet pamiršau kaklą damegzt ilgesnį, nu tai teks dar grįžt....

Atsakyti

Šarange, tikrai ne per senos Instagramui :) Kiekvienas pagal savo paieškas gauna pasiūlymus. Man labai patogu naudotis telefone, nes aš pagrinde ieškojau mezginių, tai paspaudus paieškos ženkliuką, nieko net neįvedus išmeta foto su schemom, mezginiais, filmuota medžiaga. Ir kai žmonės turi po 1, 5, 10, 25 ir t. t.tūkstančius sekėjų, tai natūralu, kad jų foto pateikimas yra aukšto lygio :) Yra ir stiliagų bobučių modelių :) Amžius ne riba. 

Atsakyti

Šarange o tai kokia instagramo esmė anot Luknės?

aš tai tynai gražių foto nededu, nes neturiu, kokias turiu tokias dedu. Tai jei užsirausit an ko negražaus tai mano bus

Atsakyti

o kur jūs Restar pirštines matėt?aš nematiau

Atsakyti

Oi, Niuma, nereikia teisintis. Tu ir primezgt spėjai :). Aš tik apie save. Lyg ir stengiuosi neatsilikti nuo jaunimo, bet jau be šansų, tą ir turėjau omeny, rašydama apie soc tinklus ir bendravimo priemones.

Į tą temą toks ilgesnis :). Vienoj konferencijoj apie naująją kartą buvo juokingas  pranešimas, bet labai daug tiesos. Vienas iš pavyzdžių buvo apie skambinimą. Naujai kartai (čia darbo rinkos kontekstas) skambinti galima, tik jeigu koks gaisras, šiaip vs ne įžeidimas skambinimas, tipo "ką - parašyt negali???". Vakar buvau atėmusi dvynių telefonas. Ateina dukra ir sako, kad jai skambina, nes rodo jos išmani apyrankė. Leidau išsiimt telefoną iš mano rankinuko (garsas nutildytas - ir taip visų trijų telefonuotų mūsų vaikų, beveik visada). Sakau, "kas skambina, ko neatsiliepi". "Klasiokė. Neatsiliepiu, nes gali būti prank'as. KO SKAMBINA? Jeigu ko reikia - parašyt gali". Tai va :). O atrankų kompanijų atstovai irgi juokauja, kad turi turėti visus bendravimo kanalus, nes vienas kandidatas nori bendrauti per messengerį, kitas - tik per Viberį, trečias per Whats'up, o kiti - nežinau per ką, nes net negirdėjus tokių :). Tarkim, darbdavio atstovas iš užsienio, nori daryti interviu viena priemonė, o tas sako - oi, ne, aš tik kitokia galiu :). Ir reikia juos visus pasiekti, ir surasti  ir bendrauti sugebėti :). Kaimynė pripasakoja bajerių, kad net pasirašius darbo sutartį, kitą diena neateina ir nesiteikia pranešti, o paskambinus neatsiliepia. Arba atsiliepia ir sako, kad visgi apsigalvojo. Net nepradėjus dirbti.... Įdomi karta, reikia ir mums neatsilikti, bet aš jau nebepajėgiu...

Atsakyti

Restar nuorodą davė, bet man neatidarė, mačiau FB, gražių saplvų

Niuma, bet tai pinterestas tą patį daro :D  dar man patinka, kad po pasirinkta foto duoda krūvą tipo panašių fotkių. ir nebūtinai žmogelių fotkintų, tiesiog paveikslėliai iš intiko platybių.

instagramo esmės nesuprantu aš tai tikrai. lygiai taip pat kaip ir selfių

Atsakyti

Su instagramo esmėm buvo man tokia juokinga istorija, tik nežinau ar pavyks juokingai papasakot.

Kalbėjom kartą su vyresniąja dukra  ir pasisuko kalba apie kažkokią tai jaunimui žinomą veikėją, kuri yra visai liekna, bet rašo kažkokias nesąmones, dejuoja, kad  kažkokį tai gramą ten priaugo ar pan. Ir dukra sako - suprantu, kad tai kvaila, kad nesąmonė, kad čia tik dėmesio ieško, bet vis tiek pamatau, kaip kelia tuos storius ir paskaitau. Aš klausiau klausiau ir staigu suprantu, kad nesuprantu  apie ką mes čia. Palauk, palauk, sakau, kokius storius - ji tame instagrme, savo išmatavimus ir svorį kelia, ar ką? O dukra kad ims juoktis - taigi istorijas "story".

Aišku feisbuke irgi tos istorijos yra, bet kai mano feisbukas šneka lietuviškai, tai nesusiejau. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 vasario 2019 - 11:45