Aha, Kerpena, man panašiai. Aš nelabai ir skiriu, kur ten instagramas, kur pinterestas. Sąmoningai pati jungiausi tik pininti . Nors beveik ir ten nelendu, tik prieš Kaziuką . O Instagrame vaikai yra, tai buvau įlindusi pažiūrėti, ką deda. Bet nėra man jėgų ir laiko, ir noro tiek soc tinklų sekti, nes čia reikia antro gyvenimo. Man ir sektos bei FB (dar ravelry) per akis, jeigu dar norisi ir šiaip ką nuveikti .
Qqute - aišku. Taip ir pagalvojau, kad gal dar nuo spalvos priklauso vėlimasis. Jeigu natūralios sudėtys ir burbuliuojasi, tai tikrai labai labai skirtingai. Žinau kol kas absoliučiai vienintelį siūlą, kuris yra tobulas šiuo klausimu. Ogrės vilnelė iš MZ. Mano vyro baktusas pradilo per lenkimo liniją diena dienon nešiojamas kelis metus sezono metu. Bet neastirado nei vienas burbuliukas. Gaila, kad nebėra to siūlo, t.y. neužsiveža. Yra MZ tik tamsiai mėlynos spalvos ir nežinau kiek. Pati pasiėmiau kamuoliuką dar, megsiu vyrui dar vieną baktusą, derindama su Crazy zauberball margiuku.
Tiesa, galvojau, kad labai permokėjau, pirkdama kojininius carbonzus MZ. Bet kad jau vietoj buvau... Pasitikrinau dabar - ir Siūlų damoj, ir Kasiūluose jie beveik net pora eur brangesni . Reiškia - sutaupiau .