Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Prieš daug metų, dar mokykloj savo mezgimo istoriją norėjau pradėti nuo tokio sijono sau (raštas, spalva- identiški) :D aš jį labai gerai įsivaizdavau, bet mama atkalbėjo, nes

buvau putlutė

Kam to reikia

Negaišk savo laiko....

Todėl reziume- tėtė gavo naują kepurę, o aš daug megzt padėjau, kai išėjau atskirai gyvent ir niekas nestanbdė. Dabar MB bumbėjimams esu atspari.

Priedas  51781295_2298757910371294_7813791129249251328_o.jpg   116,92KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aha, Kerpena, man panašiai. Aš nelabai ir skiriu, kur ten instagramas, kur pinterestas. Sąmoningai pati jungiausi tik pininti :). Nors beveik ir ten nelendu, tik prieš Kaziuką :D. O Instagrame vaikai yra, tai buvau įlindusi pažiūrėti, ką deda. Bet nėra man jėgų ir laiko, ir noro tiek soc tinklų sekti, nes čia reikia antro gyvenimo. Man ir sektos bei FB (dar ravelry) per akis, jeigu dar norisi ir šiaip ką nuveikti :).

Qqute - aišku. Taip ir pagalvojau, kad gal dar nuo spalvos priklauso vėlimasis.  Jeigu natūralios sudėtys ir burbuliuojasi, tai tikrai labai labai skirtingai. Žinau kol kas  absoliučiai vienintelį siūlą, kuris yra tobulas šiuo klausimu. Ogrės vilnelė iš MZ. Mano vyro baktusas pradilo per lenkimo liniją diena dienon nešiojamas kelis metus sezono metu. Bet neastirado nei vienas burbuliukas. Gaila, kad nebėra to siūlo, t.y. neužsiveža. Yra MZ tik tamsiai mėlynos spalvos ir nežinau kiek. Pati pasiėmiau kamuoliuką dar, megsiu vyrui dar vieną baktusą, derindama su Crazy zauberball margiuku.

Tiesa, galvojau, kad labai permokėjau, pirkdama kojininius carbonzus MZ. Bet kad jau vietoj buvau... Pasitikrinau dabar - ir Siūlų damoj, ir Kasiūluose jie beveik net pora eur brangesni  :unsure: .  Reiškia - sutaupiau :).

Atsakyti

su pirštinėm tai va kaip yr

Priedas  is arti.jpg   116,99KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  pirštinės.jpg   175,38KB   0 Parsiųsta kartų

antrus metus kasdien nešioju

megzta iš dvigubos alpakikės , gana kietai, paskui su ūkiniu muilu visaip kaip meginau pavelt, net nesusivėlė

ogrės vilnelės turiu kažkokios gelsvos, Nitės drakius apdovanojo

kažin ta pati?miela tokia atrodo ir lyg nekanda

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 11 vasario 2019 - 10:24

Rimtai tas siūlas taip veliasi? Aš iš dvigubo pledukus mezgu... Nefaina, jeigu greit nusivelia :hmm:

Atsakyti

žiūrint kaip tas pledukas naudojamas, jei tik į vežimuką ant viršaus apklot tai nesusivels labai o jei diena dienon trint tai greit apsivelia

Atsakyti

Nesivelia ir nesiburbuliuoja tik celofanas :B

Atsakyti

būtent, reik filosofiškai žiūrėt gi :)

dar kuo laisvesnis mezgimas tuo labiau burbuliuojasi, tam tikros zonos irgi (pažastys, šonai)

Atsakyti

Ristina, užtat glamžosi :D

Atsakyti

Šarange, gal dar prabandaus ryžo nori?

Ir šilkas, ir kašmyras, ir ryžas. Gražu (bent jau man :D

https://www.facebook...?type=3

Atsakyti

Labas

Katukas kaip gražiai atrodo, abu megztukai labai faini  :wub: 

qqtes skara  :wub: 

Aš nemezgu, skaitau  :ax: 

Atsakyti

Restar, aš jau pusantro mėnesio namie durnėju, dėl to ir Instagrame nardau, nes vien megzt - atsibosta irgi. Ir riešą pasaugot reikia. Buvau prieš kokius 7 metus iki rimto skausmo prisivarius, tai dabar negaliu per daug apkraut. Išeisiu į darbus ir pas mane laiko nebebus vėl.

Atsakyti

Tiesa, Restar, pirstines labai gražios savo spalvom ir pagarba del pirštuotumo. 

MZ viskas visada buvo brangiau, kai kas net nenormaliai  :B

Instagramui mes jau per senos, man Lukne sake, kad aš net nesuvokiu jo esmes  :B ir foto tikrai ne visos ten gražios :D

Niuma, nebenoriu. Žiauriai plonas :D

Dabar noriu noret ko nors kito. Labai smagu buvo megzt Vincio siulus  :wub:

Nubružinau megztuka ir šalika vienu prisedimu, niekad nesu to darius, kažkas bus :D Reiks dabar surinkinet puzzle. 

Atsakyti