Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

tai Pinterest jau atgyveno, dabar ant bangos Instagramas? :D

labas rytas

Šarange, tie kraštai kitos spalvos gavosi dėl to, kad siūlo pritrūkau :rolleyes:  teko netgi apatinę atnarą nuardyt. kadangi šįmet tokius ardymus, kai megztą nuo apačios daiktą reik apačioj nuardyt, teko daryt net gi du kartus, tai jaučiuosi profė tame reikale :D

Restar, aū, kai ateisi, gal pameni, kas ten su Girlfriendo mezginio kraštais? kaip ir formuojamas nukeltom akim, ale bet nesuprantu, kodėl siūlas ne toj pusėj lieka? ir ar ten kraštinės akys nėra įskaičiuotos į aprašymą?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 11 vasario 2019 - 09:14

va, ir RS ir WS tas pats slp1:

Row 3 (rs): mds, k to ds, kds, k to 2 sts bef end, slp1, k1. In the next row kds, when you come to ds.

Row 4 (ws): slp1, k1, slp1, k to 3 sts bef end, spl1, k1, slp1.

ką slp1 reiškia: if nothing else is stated slip 1 st purlwise with yarn in front

ir kaip paskutinę akį eilėje paslipinti :hmm:

Atsakyti

Katukai, aš Pinterestu nelabai naudojausi.  Čia dabar visi (dauguma, jei tiksliau išsireiškus) Instagrame pamišę dėl gražių nuotraukų pateikimo, tai akiai malonu :) 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Savaitgalio ir aš nejutau, tik kad dar vieną paklodėlę išskalbiau, parodysiu kai išdžius, kad kažką mezgu.

QQtės skarą jau mačiau FB, labai miela, minkšta, tikrai pritariu Ristinai, tiktų karališkam Megan kūdikiui :wub: :rolleyes: Aš iš šių siūlų jau 3 pledukus mezgiau :4u:

Katuk, bet tikrai kaip iš po jaunystės eliksyro vartojimo atrodai, tokia mergytė jauna, daili :wub: Man tai abu labai skirtingi, bet labai gražūs, labai dailiai ant tavęs abu atrodo, šaunuolė, kad įveikei tuos garbanotus, puikiai pavyko :wub: :wub: :wub:

Į Lacės žaidimą pažiūrėjus net nupurto, nemėgstu vąšelio, o dar tokia terlionė atrodo, pagarba už bandymą :4u:

Pas mus lyja, oras feee, tai ir nuotaika nėra puiki:)

Atsakyti

labas :)

Šarange nu ant kaklo ana per didelė man ir per šilta, neturiu aš tokio rūbo kad sukišt visą dvigubą skarą, plius labai šitas siūlas nusiburbulina nusivelia, tai tikrai gaila

nebent prie palto tiktų mano tokio žieminio o V iškirpte, bet bijau aš jį matuotis, įtariu netilpsiu :)

mezgimo fronte ko gero reiks pertrauką daryt, nes toks negeras įtarimas kad ranka būtent dėl to nepraeina, labai jau vieta ir skausmas įtartini, reik laukt kelias dienas arba kokį kitą mezginį pradėt ne tokį smulkų

sapnavau Katuką šiandiena, kad aš užmačiau kažkur kažką smulkiom raidėm o Katuks sakė nu va jau toliaregystė prasideda. ale kaip čia tokiam jaunam amžiuj :D

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Pagaliau laisvalaikis po maratono darbe :rolleyes:

Nemezgiau jau kokia savaite :unsure:

Katuk, vajeij, tikrai mergaiciuke :wub:  margius man kiek per margas, o va balta tai priglausciau :wub:

Lace, lauksim galutinio rezultato :D  atidziau paziurejus i ta smulkybe, net pirstus suskaudo nuo vaselio :D

Atsakyti

Qqute - prašau pasiaiškinti :). Kodėl  sakai, kad tau šitas siūlas labai patinka, jeigu jis labai nusiburbulina ir nusivelia???? Nes man smegenyse netelpa. Man jeigu greit burbulinasi ir veliasi, tai nevertas siūlas, gaila laiko, skirto mezgimui. Nes nemezgu po stiklu laikyt daiktų :)

Su Katuku privačiai išsiaiškinom :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 11 vasario 2019 - 09:40

Kažkada darbe ieškojau kažko internete, lyg kokio mezgimo rašto ir išmetė daug nuotraukų iš pinteresto, bet pradėjus žiūrėti liepė prisijungti. Tai susikūriau prisijungimą, prisijungiau, kažką išsisaugojau. Paskui vakare namie sakau dar pažiūrėsiu toliau, kadangi jau prisijungus, tai turėjo likt tas ką išsisaugojau. Atsidarau telefoną. O žiūriu, net atskira programėlė yra. Bandau prisijungti su FB, nes darbe irgi du FB jungiausi. Ir kažkaip viskas keistai, vėl kažkokius prisijungimo vardus ar kažką ten siūlo, darbe viskas daug paprasčiau it greičiau buvo. Ir tik po kurio l;aiko pastebėjau, kad joks čia ne pinterestas, o instagramas. :oh: 

Tai va, daugiau to instagramo neliečiau, nieko nedariau, bet telefone vis man meta ten pranešimus, kad kažkas mane sekt pradėjo ar dar ką.

Atsakyti

Restar man jis patinka nes mielas prie kūno, lengvas ir šiltas, jei iš viengubo tai megztukas besvoris beveik

megztukai taip neapsivelia arba nesunkiai nusirenka bet va Nurmilintu į žmogų skaityk nepanaši

gal dar kad ripsu megzta :) aš ją ant kaklo nešioju tai susiburbulėjo ir susivėlė

vaikiui megztukas po vieno karto baisinis

o va mano dryžiokas, pusta suknele, gelytinis megztukas tai keletu lengvai nuimamų burbulų pasidengia, lengvai nupešioju ir viskas

dar dėl vėlimosi ir burbulinimos, man velias praktiškai visos natūralios sudėtys

Atsakyti

Šitas siūlas netinka pirštinėms.

Bet megztukams, kardiganams- puikus. Nuo pažastų kunkoliukus reik nurinkt ( 100 proc vilna vis tik).

Kolegei dovanojau skarą- nesiskundė dėl apsiburbulavimo.

Plius, kaip supratau iš visų komentarų fb, atskiros spalvos yra labiau linkę į pasiburbulavimą.

Atsakyti

bet telefone vis man meta ten pranešimus, kad kažkas mane sekt pradėjo ar dar ką.

:lol: :lol: :lol:Oi, Kerpena, kaip juokingai susiskaite  :lol:  :lol: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Kažkaip sunkiai aš į darbą šiandien kėliausi  :oh: o dar tik pirmadienis...  :unsure: 

Lace, lauksim galutinio rezultato :D  atidziau paziurejus i ta smulkybe, net pirstus suskaudo nuo vaselio :D

Kad nėra ten labai smulku, neriu iš Begonia siūlų, tai jie už maxi dvigubai ar net trigubai storesni.  :unsure:  o man net ir Maxi nėra labai ploni.  :huh2: 

Bet procesas tai tikrai ne relaksacinis - visą laiką reikia skaičiuoti ir aprašymą sekt, kai kurių vietų nėrimas buvo tikrai nepatogus, dar vašelį pasirinkau specialiai plonesnį, kad kuo tankiau susinertų, plaštakos kažkaip neįprastai įtemptos.  :oh: Bet didžiuojuosi savim, kad įveikiau, nenumečiau pusiaukelėje. Dabar liko malonioji dalis  - įpūst gyvybę ir sukurti įvaizdį.  :ax: 

Atsakyti