Nu ką trečias šių metų megztukas džiūsta. Bus kažkas panašaus į užvalkaliuką.
Lace anūkams ruošiasi
Aš pražiūrėjau nemažai serijų šiandien, tiek įsitraukiau, kad nesąmonių primezgiau. 2 pirštai - o tarp jų - skylė . Reikėjo kažkur surinkti, bet iš pradžių nesusigaudžiau, išardžiau ne tą pirštą
. Tai dabar teks ir tą, tai liks visi 4 pirštai, o turėjo belikti tik 2, ir vaikas jau būtų turėjęs pirštines
.
Katuk, man tas margius - nu per margai margas . O to "bomžpakio" (ar čia jis?) tai fainas palvų derinys, o pats toks lyg retro, nu fainas rezultatas po tiek daug vargų vargelių. Daug kantrybės tu turi
.
Liniuka tai turbo režimą įjungus konkrečiai .
Lace įdomiai knebinėjasi. Tai ir aprengti dar turėsi .
Restar, mariaus tikrąsias spalvas sunku su fotiku pagaut. Realybėj nėr toks ryškus. Bet aišku kad visiems patikt negali
O tas šviesusis jap-bomžpakis. Man patinka jo forma, visai gerai įsimontavo kitaspalviai kraštai. Bet man ne itin tinka balta spalva, gal dėl to neatpažįstama kai kam
Pradėjau girlfriend. Jau ne pirmą kartą bet vėl iš naudotų siūlų
ardžiau tokį žalią švarką nevykusį net nebaigtą, ir supratau, kad labai tinkamas siūlas. Nes turi biškį pūkelio, tamsus, dėl to kitiems modeliams ne itin tinkamas
labas rytas,
Aš dar šįryt atsidarius Restar pirštuotas ravelry apžiūrėjau. Gražu, bet nežinau ar noriu megzt. mano vienintelė visų pirštelių patirtis - toje žalioje riešinėje iki alkūnės, kur sesers vaikui mezgiau,. Tai man nelabai patiko tas krapštymasis su piršteliais ir labai sunku, kad skylių neliktų ir labai lėtai man mezgasi tos smulkybės.
Nu kad... daug raštų visokių, daug siūlų dažytų, žakardai visokie, nžn ar įdomu. Tiesiog naujai profilius saugausi. Paiešką paspaudus vis naujus siūlo pagal mano ieškomas temas, tai čia nonstop galima kelt
kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžiü.
O filmuotas nuorodas reikia patikrint ar įkelia į SM.
https://www.instagram.com/p/BtrAjyvDxjq/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=jd6m0npy7ifb
Labas rytas,
Šiandien nusiteikus pabružint, savaitgalis visiškai bim bam be mezgimo. Vakar buvau žiūret Luknes šokių.
Qqtes skara ir man labai graži, ant kaklo gal ir gaila trint, bet gal ir geriau negu spintoj kandims gules
Katuko pirmasis tradiciskai markokas, bet tai kas sake, kad negalima tokių nešiot, kartais megztuko patogumas ir mielumas laimi prieš spalvas.
Antrasis man labai fainas, rombukai mano meile, gal tik kita spalva truputi krenta i aki, bet as tokiu pora megztuku turiu, tai tyliu
Cepakų data iš proncipo tinka, bet gali but, kad reiks du savaitgalius iš eiles vaziuot i Vln, arba teks bandyt suderint viską į vieną.
Pvz . Labai skirtingi
Screenshot_20190211-085439_Instagram.jpg 119,09KB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20190211-085452_Instagram.jpg 257,83KB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20190211-085501_Instagram.jpg 209,12KB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20190211-085515_Instagram.jpg 126,16KB
0 Parsiųsta kartų