Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Priedas  USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca_share_media1549814824045.jpg_1549814944649.jpeg   197,67KB   0 Parsiųsta kartų

Na įelt tai įkėliau,  bet va pasirodo kaip tos gulinčios fotkės gaunasi

Atsakyti

Nu soriuks,  nemoku atsukt....   Priedas  USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca_share_media1549817279800.jpg_1549817313383.jpeg   122,77KB   0 Parsiųsta kartų

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 10 vasario 2019 - 18:50

Qqte, nu tokia miela ir juvelyriška tavo skara :wub:

Katuko marius jau matytas ir nupavydėtas :wub:  O tas baltasis tai ypač stebina. Niekaip netikėjau, kad taip gerai gausis :wub:​ 

Atsakyti

Tas baltas,   tai kur pirty pradėtas. Iki tol buvo kokie trys megztiniai iš to siūlo numegzti. Ir kai atėjau fotkintis,  MB sako,  ką tu jam padarei? Kažkoks kitoks buvo :D

Tai va,  kartais galutinis sutvarkytas vaizdas nustebina gerąja prasme

Atsakyti

Kutuk, dailu  :wub: ir margiukas, ir rombiukai  :good:​ 

Bet pasikeitus  :B 

Atsakyti

Be makijažo :D​ 

Atsakyti

Katukai nu kaip supratau balto negausiu..

Margis matytas tikrai grazuolis (a kas ji marium pavadino Liniuka?)

Ale bet pats katukas kai graziai atrodo..

Kazkuo mano mama žalioj jaunystej primine (yra tokia vestuvine nuotrauka kur jai 20 metu tai man vat panaši kažkuo)

Atsakyti

Sveikos, 

Qqute jau Fb alpėjau, kokia faina skara, nors ir aš nežinau kaip ir kur ją dėčiaus. Fantazija neša gal link jaukių vasaros vakarų terasoje, kai vėsa nusileidžia ant per menkai pridengtų pečių...

Katuk, ta baltąjį čiupčiau ir begčiau, visiškai mano daiGtas... Redis irgi gražiai gavosi, tau dailiai tinka.

Vakar visai neplaningai pamaitinau drakių, vėl visokių faktūrinių keistenybių mažės megztukams prigriebiau, o kai pagalvoju, dar ką tik sakiau, kad jai nebemegsiu🙈 oi kaip ji moka mane apvynioti apie pirštą 😁bet buvo tikrai smagus mamadukrinis shopingas, o dar dieną užbaigėme mamadukrine tortine vakariene, pas kitą mielą mamą su dukra💛

Atsakyti

gražūs megzteliai :wub:  Bet niekad nebūčiau pasakius, kad čia Katuks.  :unsure:​ 

Skara labai graži, bet muziejinė- nemokėčiau tokios nešiotir neturėčiau prie ko..Bet labai graži  :wub:  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 10 vasario 2019 - 19:27

Katuks, tokia mergelka :D :super:

Qqtes skaros iš aš norėčiau "ant turėjimo" :wub: Puiki, tarsi skirta karališkiems leliukams vyniot  :D 

Atsakyti

Sveikos :4u:

ir kur tas savaitgalis dingo? :oh:

qqutės skara man tas orienburgo skaras primena :wub: pritariu, aš irgi mielai “ant turėjimo” tokią pasidėčiau. :D graži :wub:

Katukas su megztukais gulinėja :D Redį jau gyvai turėjau progą apžiūrėti. :D baltasis sutvarkytas labai gražiai atsiskleidė. Gerai, kad nenumetei tų užkeiktų siūlų :D

o aš šiandien visą dieną su lėlėm žaidžiau :oh:

Priedas  0E977E5F-D646-4403-AA4D-27D034AE8316.jpeg   314,1KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Lace, įdomiai žaidi . :D

Katuko baltas man irgi toks gerulis, o redis tai mano akims per daug margas, nors gerai guli ir tinka. :)

Atsakyti