Nu ir dar suderinau naują cepelinų datą Soriuks ale tik kovo 9 d. gaunasi. Tikiuosi galinčių bus
O cepelinai tulpių dienos proga
Pas mane kaip visad-jokių planų.
Ir kaip visad -savaitgalis durnas-be mezgimo ir turbo greičiu pralekiantis. Nieko naujo
Valiooo, galiu į kalendorių dieną rašytis. Šiuo metu tinka. Va gal net ir pyniuotį pabaigus būsiu. Mezgu rankoves. Ne be paardymų ir jas.
Ir man tinka
Vakar istampiau skara pagaliau nusipirkus vaikiska kilimeli
Uzvalkaliukas nervina, susiuvau prieki su nugara gaunas butent taip kaip ir bijojau
Vis dar tikiuosi kad rankoves kaklas ir skalbimas pataisys padeti, nes net nezinau del ko taip atrodo
qqte, labai graži ir tokia įdomi skara. čia ta, kur kažkokiam renginiui bandei suspėt, ar kita?
Labas,
oi, koks didarbis, Qqute, - turėsi prašmatnią skarą ypatingoms progoms. Tokią tieisog smagu turėti, išsikirtinė. Pasirodyk kada ant savęs, man smalsu, kaip tokia nešiojama. ir neišdavei koks siūlas?
Mano maždarbukas . Jau kuris laiaks neleidžia man iš Rav foto kelti. rašo, kad tokio tipo plėtinys negalimas. Gal esate susidūrę? Ar kaip jūs keliat? Nes jau užniso...
ttps://www.ravelry.com/projects/Restar/pirstinaites
Trumpai prie namų pora fotkių padarėm. Daugiau Sonata iš MZ fotkino, prisijuokėm su kita mezgėja. Pasirodys kada nors (greičiausiai 03.01 arba po to) ir mz dienoraštyje įrašas.
Jau turiu ir kitą beveik baigtą. ir dar nemažai planuose. Labai smagu krapštytis, pasirodo.
Va, koks užvalkaliukas .
Kerpena jo ta pati. Nesuspejau tai paskui neskubejau kada jau pabaigiau tada. Realiai net nezinau kur toki daikta det, grazi jinai man, bet nereikalinga, galvojau gal mociutei padovanot bet bijau vel kada uzreikes ir vel neturesiu. Jauciu pasidesiu lai buna, kazkaip tokiu daiktu man ir judint gaila.
Skaros siūlas vernito vilna su alpaka (nu ta is Niumos, patinka man tas siulas) Sumezgiau apie190 gr
Aš irgi turiu tokią vieną skarą, kurios kartą labai reikėjo prie vienos suknelės, tada neturėjau. Po to nusimezgiau, greit neprireikė, o dabar jau ir į suknelę nebeįlendu, tai taip ir stovi nepanešiot nei karto. Gerai, kad medvilnė, tai nors yra vilties, kad kandys nesuės.
Turėjau fotkių turiu tiksliau. Bet dingo kažkur nuotraukų mažinimas ir telefone ir kompe. Ir nežinau kaip jas įkelt.
Qqte-diddarbis. Gal rasi kur panaudot kokį kartą.
Qqte, gražus diddarbis , tikrai nemažai darbelio buvo...
Restar, gražu... noriu ir aš pirštinių... tik kad su tais pirštų atskirimais...
Katukai, per Messengerį sau parsisiųsti ir užsaugok telefone. Gausi sumažintâ iš karto.