Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas, aš grįžau su pirštinaitėm, naujais siūlais dar kokiom 3 porom bent ir virbalais papildomais tam tikslui, jei dingtų ar per mažai pasirodytų. Kursuose sutikau tokio paties ūgio mezgėją su tokio pat ilgumo pirštais, tai smagu buvo :). Tik žiauriai ten šalta, dabar įsilipau į vonelę ir šildau kojas, nes bijau, kad bus blogai... 

Atsakyti

Man laikina ramybės valandėlė- vyras su Gyčiu į kaimą išvažiavę, Vilius pas draugą, Emilis miega. Ripas kojas šildo, aš rankoves mezgu.

Atsakyti

Taigi, Restar, pradžiai trenerį gali pasisamdyt ir aprodys viską, paaiškins. 

Tarp kitko dabar, po Naujų dar nedaug praėjus, vakarais pilna liaudies :D

Link vasaros gretos laaaaabai praretėja. 

Cia vadinasi naujametiniai pazadai. Pradesiu sportuot. Kai baigias abonimentas baigias ir sportas. Pavasario dar nesulaukiau, bet jauciu balandi bus pagyvejimas: pasidaryk vasarai figura.

Man ant veido buvo parasyta: pirmas kartas.  Nuejau tai pirmas klausimas buvo. Pirmas kartas? Taaaaaaiiiipppp tai viska aprode.

Atsakyti

Laba diena 😁

Atsakyti

Freke, sportuoji? Šaunuolė. Aš tai ne šiaip sporto klubo vengiu, bet ir suvokiu, kad jis man jau nelabai tinka, reikia specialių mankštų su priežiūra ar kokio pilateso - jo dar nesu išbandžiusi. Nes rezultatų jokių nesiekiu, man tik reikia išvengti skausmų.

Na, ką į - mezgimo trasą.

Atsakyti

Restar,  bet tai klubas netrukdo tam. Aišku su trenerio priežiūra- stiprini nugarą-mažėja nugaros  skausmai (kalba ta, kuri plačiosios nuo sofos nepakelia, nors jau irgi verkiant reikia susistiprint visą korpusą. Kaupiuosi dėl klubo). 

Atsakyti

Sportuoti bandau. Būtu nauda didesnė, jei pavyktų ir su maistu susitart..... bet....

iš savo patirties matau. Nugarą po nakties skaudėdavo (senas čiužinys, h turtas, klaustuko poza prie stalo ir šiaip daug visur kur nešiojamo turto) tai po mėnesio jau nebeskaudėdavo rytais. Vadinas stiprėja ir padeda. Tikslų kažkokių neturiu. Tik vienas. Sumažėti. O ar 10 ar 20 ar 40, to neišsikėliau. Nes jei nepavyks numesiu viską. Kol kas kg nekrenta drastiškai, bet apimtys mažesnės. Įlindau į striukę prieš mazgę pirktą. Pernai net nesusegiau. O dabar net ir kišenes užsegt galiu. Per tą karantiną iš doros kelio iškritau... nuo pirmadienio vėl eisiu. 

Atsakyti

Sveikos, 

Žiūrekit dabar laidą "Stilius" kaip tik kalba apie sveika protą, sportą ir mitybą :)

Megzt tingiu, neturiu to ko noriu, o ką turiu nenoriu, tai tik rankose laikau. 

Šiandien pranešiojau ryžą megztuka, kuris pagarintas tapo visai nešiojamu ir geidžiamu  :super:​ 

Sportuot daba norečiau, del to, kad negaliu, kai galesiu nžn ar noresiu :D

Aš irgi bijojau eit į treniruoklių salę pirmą kart, bet viskas ten gerai, ateina visokių žmonių, visi ateina sportuot, o ne plepet ar žiūret.Treneris irgi labai maloniai viską paaiškina, parodo ir kol ișmoksti prižiūri viena akim. Aišku, pas mus kaimas, nera gal tokio lygio, kaip Vln :) 

Atsakyti

Sveikos, 

Apie sportą ir aš isiterpsiu :) Aš einu į aerobiką. Man patinka... o į treniruoklius kažkaip netraukia, nesinori... Bėgimo iš vis nemėgstu.... Dar norėčiau lauko tenisą žaisti, pas mus kaime yra galimybė, bet laiki trukūmas. Dukra sugalvojo šaškėmis žaisti. Pirmadieniais po šokių užsiėmimo dar einame į šaškių valandėlę... 

Mezginį pasidėjusi, bet jau rankos nekyla šiandien megzti.

Serialų nežiūriu, nors filmai patinka. Pažiurių per LNk turkų Aukštakulnių kerštas.. 

Ai dar į sporto tema. Aerobika pradėjau lankyti prieš metus. Pavasarį žiuriu pilvas kaip buvo taip ir yra, svoris nenukrito.. Bet kojos pasidarė dailesnės, celiulitas dingo.. Pavasarį dar vieną plotelį užsisėjau žolės, tvirtesnė pasidariau... Viskas tik į gerą... Norint svorį numesti reikia maista prisižiūrėti, vien sporto neužtenka... 

Atsakyti

Man galiu kaip noriu maista ziuret jei nekrutu nekrenta net jei yra kam. Ir ne sportas sporto salej ne manksta i krutejima ieina o elementarus 10 000 zingsniu. Yr zingniai yr minusas svarstyklese. Kuo daugiau zingsniu tuo tvirtesnis minusas. Aisku prie viso to dar daug maz protingai valgant ir kelis kart per savaite ant raumenu padirbejant. Vat toks tas mano organizmas, kuo daugiau amziaus tuo labiau uzsispiria ir nori kad viska derinciau. Iseina arba megzt kiek noriu arba atrodyt kaip noriu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 09 vasario 2019 - 22:47

Ingriduskai

Priedas  Screenshot_20190210-104419_Instagram.jpg   228,01KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Iš tikrųjų apie sporto klubus turim išankstinį ir nebūtinai teisingą nusistatymą. Kad ir ta baimė, kad visi į tave žiūrės kaip į žioplį arba smerks, kad esi storas :)  Visokios olialia stirnos ir ne sporto klubuose apie mus ne pačios geriausios nuomonės :D Kaip ir aš apie jas - selfiai ir makijažas sportkluby durnai atrodo :B O kiti žemiški žmonės, atėję spręsti problemų, neturi laiko į jus spoksot. Naujokai akivaizdžiai pastebimi, bet prisimeni, kad pats toks buvai ir tik nusišypsai :) Pirmiems keliems kartams trenerį būtina pasiimt, kad parodytų kaip teisingai daryt pratimus.

Liko pusė rankovės. Ir kaip nekeista apgalvotas sekantis modelis ir babina siūlų. 

Atsakyti