Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Iškirptė kaip iškirptė :D anei ji gili anei ką  :P juk ne ant nuogo velkasi.
Megzt pradėta netgi aukščiau nei pažastys. Arčiau jau man negražu ir kai kuriem vaikam sukelia ddaaaugg nepasitenkinimo, kai galvą reik kišt per mažas skyles :B

Rusiški serialai:
Желтый глаз тигра / Янтарь
Мажор, Декабристка
Другие, Вера. Надежда. Любовь
Ланцет, Чужая кровь.

Su svoriu tai aš patyliu. Bet nieko ir nedarau :B

Atsakyti

Liniuka, man regis mes panašius žiūrim, tai pažiurek "FTB", "Geras elgerys" (Good behauvior). Dar Rejus Donovanas, bet mačiau tik 2sezonus.

Kai kurie serialai man patiko pirmi sezonai, bet paskui užknisdavo ir nebedažiuredavau... 

Atsakyti

Ai apie svorius, gi broliui pasigyriau, kad į sporto klubą pradėjau vaikščioti, tai sako nedurniuok, figūra prarasi, visai išdžiūsi😁kiekvienas mato is savo varpinės. O mano tikslas tonusą susigrąžinti, raumenukus pastiprinti...ir dabar galvoju, ko aš ten to klubo taip baidžiaus, dabar tikrai su malonumu žingsniuoju, ir kolektyvas fainas, ir niekas ten nespokso, kaip įsivaizdavau, o ir patalpos puikiai vedinamos, kondicionuojamas ir t. t. Pasirodo buvau prisipiesusi visokių nebūtų baubų. 

Atsakyti

mane turbūt vyras šiandien slidinėti į Liepkalnį tempsis.  :rolleyes: Gerai, kad jis pas mane toks aktyvistas, nes turbūt ant sofkutės šaknis įleisčiau ir apsamanočiau  :D 

Noriu megzt.... :unsure:​ 

Atsakyti

Mano vyras megintu mane tempt gal bet mano saknys per giliai jau i sofkute iaugo,neisrauna :)

Atsakyti

Mano vyras megintu mane tempt gal bet mano saknys per giliai jau i sofkute iaugo,neisrauna :)

:D  :D  :D​ 

Atsakyti

Kapseika, smagu, kad patinka. Iš tiesų, tai daug kur užtenka žengti pirmą žingsnį. Ne toks, baubas baisus, kokį jį piešia ta mūsų vaizduotė. Bet aš irgi sporto klubo bijau. Gal labiausiai dėl to, kad nežinau kaip jame elgtis. Baimė pasirodyt durnai :). Nors kai labai ko noriu, tai einu ir sakau, kad esu tundra....

Atsakyti

Restar, tai aš irgi to bijojau, net atrodė ką apsirengti nežinosiu. Labai daug vistik priklauso nuo klubo politikos, personalo, manąjį būtent kaip itin draugišką ir nepasikėlųsį rekomendavo, o va gretimame sakė bais jau laužiamas aukštas lygis, o ir publika atitinkama.

Atsakyti

Taigi, Restar, pradžiai trenerį gali pasisamdyt ir aprodys viską, paaiškins. 

Tarp kitko dabar, po Naujų dar nedaug praėjus, vakarais pilna liaudies :D 

Link vasaros gretos laaaaabai praretėja. 

Atsakyti

Gražu

Priedas  Screenshot_20190208-222502_Instagram.jpg   192,54KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Tylit :) tai labas

Atsakyti

Labas :)​ 

Atsakyti